Prague City Festival přidává Simple Plan a The All-American Rejects

14.02.2012 15:48 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

The All-American Rejects 2011
© facebook.com/AllAmericanRejects
Do sestavy Prague City Festivalu přibyla pro letošní rok další velká jména. Českou premiéru si v našem hlavním městě odbudou američtí pop-rockeři The All-American Rejects, kteří s sebou přivezou zbrusu nové album. Těšit se budete moci i na staré známé - kanadskou pětku Simple Plan.

The All-American Rejects fungují pod taktovkou zpěváka, baskytaristy a také příležitostného modela Tysona Rittera od roku 1999. V pondělí 26. března vydají čtvrtou studiovou desku "Kids In The Street", na kterou poutá aktuální singlová nahrávka "Beekeeper's Daughter". Pro vůbec první vystoupení v České republice si ale kromě nových písní kapela připraví i osvědčené hity ("Move Along", "Dirty Little Secret" či "Gives You Hell") ze starších alb "The All-American Rejects" (2003), "Move Along" (2005) a "When The World Comes Down" (2008). Za ně Rejecti získali celkem čtyři platinové desky, a řadí se tak ve svém ranku mezi nejúspěšnější kapely poslední dekády.

Dalším čerstvým přírůstkem druhého ročníku Prague City Festivalu jsou v tuzemsku osvědčení Kanaďané Simple Plan. Ti se do Prahy vrátí opět po roce poté, co loni v září vyprodali se svou novinkou "Get Your Heart On!" Incheba Arenu. Obě dnes oznámené kapely vystoupí první den festivalu, tj. 29. června.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY