UK Subs a TV Smith se řítí také na Moravu a Slovensko

16.01.2012 08:00 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

UK Subs
© uksubs.co.uk
Nejen v Praze budou moci v druhé polovině února vyrazit punkoví fanoušci na koncert klasiků tohoto hudebního a životního směru UK Subs a TV Smith. Legendy zamíří také na severní Moravu a na Slovensko.

Únorová vystoupení UK Subs u nás už několik let patří k programovým klubovým jistotám, v posledních letech do Prahy a několika dalších měst v Česku dorazili Charlie Harper a spol. se spřátelenými The Vibrators.

Letos jim však během koncertní šňůry dělá parťáka TV Smith, jenž stejně jako obě zmíněné kapely stojí na rock'n'rollových pódiích od konce 70. let, kdy Británii vládla první vlna punku, přičemž proslul především jako zpěvák a autor repertoáru formace Adverts, později byl členem i dalších sestav. Od začátku 90. let vystupuje sám, přičemž poslední deska mu pod názvem "Coming Into Land" vyšla vloni. Některá z dvanácti skladeb jistě zazní i během českých a slovenských zastávek, stejně tak lze nové kusy očekávat při setu UK Subs, jejichž aktuální album "Work In Progress" nese také rok vydání 2011.

A kde tedy UK Subs a TV Smith své fanoušky v Česku a na Slovensku potěší?
21. 02. Praha, Lucerna Music Bar
23. 02. Ostrava, Barrák Music Club
24. 02. Valašské Meziříčí, M Klub
25. 02. Bratislava (SK), Randal Club
26. 02. Martin (SK)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY