Metalfest Open Air potvrzuje W.A.S.P, Blind Guardian či Behemoth

11.01.2012 11:33 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

metalfest_2012
© http://www.nmnl.cz/
Metalfest Open Air zavítá i v roce 2012 do České republiky. Unikátní akce, v rámci které se během jednoho víkendu vystřídají ti samí interpreti na pódiích v sedmi evropských státech, dorazí ve dnech 8.-10. června do plzeňského Amfiteátru Lochotín a pokusí se navázat na předchozí dva velmi povedené ročníky.

Na rozdíl od celé řady vyhraněných festivalů nabízí Metalfest kompletní průřez metalovými žánry, každý metalový posluchač by si tak měl přijít na své. I letos se v Plzni představí velká jména metalové scény: heavymetalisty potěší americká legenda W.A.S.P. či němečtí Blind Guardian. Vydatně bude zastoupen thrash metal - Němce Kreator, Death Angel z USA či holandské Legion Of The Damned znají zajisté všichni vyznavači žánru. Příznivci extrémnějších stylů se mohou těšit na Poláky Behemoth, Vader a Hate, italskou mlátičku Fleshgod Apocalypse či Hypocrisy ze Švédska. Melodičtější odnože metalu představí Němci In Extremo a Powerwolf, skotští Alestorm nebo severští válečníci Ensiferum z Finska.

Seznam kapel není ani zdaleka kompletní, pořadatelé slibují brzy oznámit další velká jména i tuzemské interprety. Více informací o letošním ročníku Metalfestu naleznete na české sekci festivalových stránek.

Vstupenky na akci distribuuje výhradně pořádající agentura Pragokoncert. Objednat si je můžete na stránkách Masters Of Rock, případně zakoupit v kamenných pobočkách v Praze (U Bulhara 3) či ve Zlíně (Masters Of Rock Café). Do konce ledna platí stávající zvýhodněná cena 750 Kč za celé 3 dny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY