Známe detaily nového alba The All-American Rejects, vyjde v březnu

09.01.2012 11:21 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

The All-American Rejects 2011
© facebook.com/AllAmericanRejects
Multiplatinová americká kytarovka The All-American Rejects, která si hlavně za oceánem drží vysoký kredit už od eponymního debutu z roku 2003, vydává 27. března novou dlouhohrající sbírku "Kids In The Street". Médii už proběhl nejen tracklist, ale i to, jaká nakonec byla při natáčení role nového baskytaristy Matta Rubana.

Časně jarní novinka vyjde znovu pod patronátem nakladatelství Interscope Records, a The All-American Rejects tak kontinuálně navážou na předchozí alba "When The World Comes Down" (2008) a "Move Along" (2005), kterými zahájili spolupráci se společností patřící pod gigant Universal. Co se ovšem mění, je obsazení producentského postu. Čtvrté album, čtvrtý producent - v tomto případě kapela vsadila na Grega Wellse, několikrát nominovaného na Cenu Grammy.

The All-American Rejects přivedli v listopadu do svých řad nového basáka Matta Rubana. Jeho podíl na nové desce je ovšem nulový. Veškeré linky si nahrál sám frontman Tyson Ritter, a na bývalého člena Taking Back Sunday tak zřejmě i do budoucna zbude pouze role koncertního basáka.

Tracklist "Kids In The Street" je následující: Someday's Gone, Beekeeper's Daughter, Fast And Slow, Heartbeat Slowing Down, Walk Over Me, Out The Door, Kids In The Street, Bleed Into Your Mind, Gonzo, Affection, I For You.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY