Katarína Knechtová vydá svá "Tajomstvá" v únoru

04.01.2012 17:01 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Katarína Knechtová
© facebook interpreta
Již v únoru nás čeká nová deska slovenské zpěvačky, bývalé členky skupiny Peha, Kataríny Knechtové, která ponese název "Tajomstvá". Spolupracovala na ní společně s Christianem Eignerem, bubeníkem, producentem a spolupracovníkem skupiny Depeche Mode. Křest proběhne v únoru v Bratislavě a možná i v Praze.

První singlová ochutnávka do éteru pronikne během několika dnů a půjde o skladbu "Zmier svetlo s tmou". K té má v brzké době vzniknout i videoklip. "Je to krásná píseň a lidi možná překvapí, že z ní neuslyší vliv Depeche Mode, i když ho asi budou mnozí čekat. Je to jedna ze skladeb, které jsou velmi melodické, a Christian je na ni velmi pyšný," říká o ní Katarína.

Pilně se už také připravuje na koncerty k prezentaci nových písní. Dle jejích slov se můžeme těšit na novou koncepci vystoupení a nový zvuk. Zaznít mají ale i staré osvědčené hitovky včetně "Spomaľ" nebo "Naoko spím". Mimo to ji v letošním roce také čeká další skládání hudby k filmu (za sebou už má například titulní píseň k filmu Juraje Jakubiska "Bathory").


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY