Praha bude mít na Silvestra jedinou taneční halovku ve střední Evropě

28.12.2011 08:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

New Year's Eve 2012 flyer
© facebook interpreta
Silvestr tu bude již za pár dní, přesto ještě hodně lidí přesně neví, kde poslední hodiny tohoto roku stráví. Pokud patříte mezi příznivce tanečních halovek, máte jedinečnou možnost vyrazit do Prahy.

Zatímco minulý rok se na Silvestra tanečních halových akcí konalo v sousedních státech hned několik, letos byly jedna po druhé odřeknuty a zrušeny. Prakticky jedinou možností, jak si halové šílenství dopřát i v posledním večeru tohoto roku, je vyrazit do Prahy na akci s názvem New Year's Eve. Ta se uskuteční v Průmyslovém paláci, kde exkluzivně vystoupí domácí DJská špička, mezi kterou nebude chybět Michael Burian, Lucca, LayDee Jane, Michal Poliak, Brian nebo John Culter.

Pořadatelé v minulých týdnech zaznamenali velký zájem o lístky i ze zahraničí, proto se rozhodli přidat i další pódium, na kterém se vystřídá během deseti hodin celkem třináct DJs. Mezi nimi bude například i Richard Reynolds, který vyhrál DJ Contest letošního festivalu Mácháč, ale i další DJs z různých koutů světa.

Vstupenky na tuto ojedinělou akci zakoupíte v síti Ticketpro za cenu 849 Kč (v den akce a na místě za 999 Kč). K dispozici je i několik desítek vstupenek Gold All Inclusive v ceně 2 500 Kč, které obsahují mimo jiné nejlepší výhled na pódia a neomezenou konzumaci alko i nealko nápojů v rámci vlastních barů GOLD terasy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY