Scissor Sisters vypouštějí první vlaštovku z nové desky

02.01.2012 14:07 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Scissor Sisters
© scissorsisters.com
Že novinka amerických Scissor Sisters bude skutečně veliká, o tom nás muzikanti informovali už dříve. S deskou se údajně vrátí ke kořenům. Jestli se tak skutečně stalo, můžete otestovat prostřednictvím pilotního singlu "Shady Love". Vlaštovka si svou premiéru odbude dnes, tedy 2. ledna, na vlnách rádia BBC v Radio One show Annie Mac. Na samotnou studiovku si ale budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Jak kapela informovala na svém profilu na Facebooku, přípravy čtvrtého alba, nástupce "Night Work" z roku 2010, jsou ve finální fázi. A osazenstvo Scissor Sisters se nemůže dočkat, až kolekci představí fandům. Ve zprávě stojí: "Doufáme, že jste si náležitě užili Vánoce a těšíte se na rok 2012! Ten bude plný nové muziky, skvělých koncertů a nebudou chybět ani překvapení. Jedním z nich je také náš nový singl!"

"Celý rok 2011 byl pro nás ve znamení skládání, psaní a nahrávání. Na výsledek jsme skutečně pyšní a těšíme se, až se s vámi o nové skladby podělíme," dodali ještě hudebníci. Další informace včetně názvu očekávaného CD drží prozatím pod pokličkou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY