shop.musicserver.cz
Nové desky pro 48. týden

Nové desky pro 48. týden

Vydáno: 27.11.2011 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden opět ovládnou záznamy koncertů, tentokrát od Britney Spears, Beyoncé, Ewy Farne, Script, Dixie Chicks, Kylie Minogue a Čechomoru. Tento nápor pak vyvažují především české novinky Gabriely Gunčíkové, Anny K, Mandrage, tria Hapka, Horáček a Brzobohatý a Alžběty Kolečkářové. Svět zastoupí Kelly Rowland a Gorillaz.

Pokud se v pondělí 28. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Tip týdne

Horáček & Hapka & Brzobohatý - Tante cose da veder (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / šanson

Horáček & Hapka & Brzobohatý - Tante Cose Da Veder
Petr Hapka, Michal Horáček a Ondřej Brzobohatý uvedou na trh vskutku ojedinělý projekt. Jejich nové album "Tante cose da veder" totiž přinese v podstatě jedinou píseň. Jedná se o stejnojmennou skladbu z nedávno uvedeného lyrikálu "Kudykam", ovšem v osmi různých interpretacích. Svůj hlas této skladbě propůjčila velmi různorodá společnost umělců, jakou pohromadě na jednom albu jen tak neuslyšíte. "Tante cose da veder" si postupně zazpívali Petr Hapka, Karel Gott, Jaromír Nohavica, Katarína Knechtová, Jiří Suchý, Dan Bárta, Szidi Tobias a Aneta Langerová. Celá deska byl nápad Michala Horáčka a všechno ostatní je invence a práce Ondřeje Brzobohatého. Ten dal jediné písni jako autor instrumentací rozličné podoby, a tím i prostor výrazným osobnostem české i slovenské scény.


Kelly Rowland - Here I Am (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

Kelly Rowland - Here I Am
Kelly Rowland není z těch umělců, kteří by s novými alby plýtvali. Její novinková kolekce "Here I Am" je toho důkazem. Vychází čtyři roky po druhé desce "Ms. Kelly", která vyšla s pětiletou odmlkou od debutu "Simply Deep". Několikaletou pauzu vysvětluje bohatá produkce. Kelly si totiž na novinku pozvala jména jako David Guetta, Darkchild, Ne-Yo nebo RedOne. Výsledkem spolupráce je deset skladeb, jejichž nahrávání probíhalo na pěti různých místech od Kalifornie přes Floridu po New York a Paříž. Z rádií můžete znát už šest písní a jednu z nich, song "Rose Colored Glasses", si můžete poslechnout na MySpace.com. Na jejích oficiálních stránkách ještě najdete klip k další nové písničce, kousku "Lay It On Me", kde si zahostoval Big Sean.


Kylie Minogue - Aphrodite Les Folies - Live In London (DVD) (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / disco

Kylie Minogue - Aphrodite Les Folies - Live In London
Australská zpěvačka Kylie Minogue v posledním roce absolvovala své nejnáročnější a zároveň i nejnákladnější turné. Se svojí show bohyně Aphrodite dorazila v březnu i do Prahy. Kdo neměl možnost na koncert zavítat, může si ho vychutnat díky titulu s názvem "Aphrodite Les Folies Tour - Live In London". Jde o záznam dvou z pěti vyprodaných dubnových koncertů, které Kylie odehrála v londýnské O2 areně. Kylie během show představila vedle svých největších hitů a většiny písní z loňského alba také bohatou show plnou nádherných kostýmů z dílny Dolce & Gabana, tanečních kreací a vodních gejzírů."Aphrodite Les Folies - Live In London", na kterém v bezmála třiceti položkách naleznete i dokument "Just Add Water", vychází hned ve třech formátech: jako DVD s bonusovým dvoudiskovým CD s audio záznamem koncertu a přiloženým plakátem, dále jako speciální limitovaná rozšířená o rozsáhlý booklet a samozřejmě i na Blu-ray s bonusovým diskem, kde najdete koncert ve 3D. Hrubou představu, co od tohoto DVD očekávat, vám dá krátká ukázka na YouTube.com kanálu Kylie Minogue.


Anna K. - Relativní čas (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Anna K. - Relativní čas
Anna K. se svým hudebním a životním partnerem Tomášem Varteckým dokončila osmé řadové album "Relativní čas". Od doposud poslední "Večernice" uběhlo pět let a za tu dobu tato česká zpěvačka prošla nelehkým obdobím. Boj s rakovinou se pochopitelně propsal i na novou nahrávku, která je ale stále postavená především na rocku.Vedle Varteckého se na albu podílel i Robert Kodym, který má na svědomí první singl "Píseň o slzách". Úplně první píseň, která vznikla již minulý rok, "Holka modrooká", se nyní i stala předmětem soutěže pro fanoušky. Jejich úkolem je vytvořit k této písni videoklip s tím, že nejlepší práce se stane oficiálním videem k singlu a dočká se tak i odvysílání v televizích. Nahrávka vznikala převážně ve studiu Sono, finální zvuk jí zajistil Ecson Waldes v masteringových studiích Biotech a fotografie dokumentárního charakteru k němu pořídil Goran Tačevski. Obě výše zmíněné písničky jsou ke slyšení na MySpace.com zpěvačky.


Beyoncé - Live At Roseland: Elements Of 4 (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / soul

Beyoncé - Live At Roseland: Elements Of 4
Beyoncé obvykle koncertuje v těch největších halách a arénách. V srpnu tohoto roku ale uskutečnila v newyorské Roseland Ballroom čtyři intimní koncerty, které byly vyprodány během dvaadvaceti sekund. Společnost jí dělal dvacetičlenný čistě dámský orchestr a čtyři tanečnice. Během koncertu zazněl průřez celou její kariérou včetně hitů Destiny's Child a také například "I Wanna Be Where You Are" Michaela Jacksona. Záznam koncertu nyní vychází i na DVD pod názvem "Live At Roseland: Elements Of 4". Na disku naleznete vedle kompletního koncertu i pohled do zákulisí. V deluxe edici dostanete navíc ještě další disk s podtitulem Video Anthology se sedmi videi a dalším dokumentem. Ukázku v podobě písničky "I Was Here" nabízí Beyoncé na svém webu.


Mandrage - Moje krevní skupina (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop rock

Mandrage - Moje krevní skupina
Plzeňští Mandrage mají velké ambice, což ostatně ukázali už na své druhé desce "Hledá se žena" vydané loni. Letos přicházejí s nahrávkou "Moje krevní skupina", na které se zase posunují o kousek dál. To ostatně dokázali už na pilotním singlu "Františkovy Lázně", který podle tuzemských médií "sice překvapí elektronickým soundem, ale zároveň je věrný kytarovému pojetí hudby". Ke skladbě vznikl i klip a podívat se na něj můžete na oficiálním webu formace. Kytarista Mandrage k němu říká: "Nechtěli jsme udělat další z řady X klipů, kde budou čtyři týpci s kytarami vytvářet jakési pózy, takže záměr byl natočit minimalistický a sterilní klip s lehce futuristickým vizuálem." Má pravdu? Napište nám v komentářích!


Britney Spears - Live: The Femme Fatale Tour (DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / electropop

Britney Spears - Live: The Femme Fatale Tour
Britney Spears tráví druhé pololetí tohoto roku na světovém turné k albu "Femme Fatale", které započala v půli června v americkém Sacramentu a ukončí jej v prosinci v San Juanu v Portoriku. Během šňůry stačila zavítat i do Evropy, kde zahrála i v Budapešti, Kyjevě nebo Záhřebu. Pokud jste neměli tu možnost její koncert navštívit, jistě uvítáte její show na DVD a Blu-ray "Live: The Femme Fatale Tour". Záznam byl pořízen na dvou vyprodaných koncertech v Torontu, obsahuje dvacítku živých nahrávek a byl natočen hned třemi technologiemi - 2D, 3D a 3ality Digital. Výsledek byl již odvysílán v amerických televizích a sklidil poměrně kritické ohlasy. Malou ukázku toho, co můžete od titulu čekat, nabízí trailer na webu Britney Spears.


Gorillaz - Singles Collection: 2001-2011 (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock / elektronika

Gorillaz - The Singles Collection: 2001-2011
"Říkali, že se to nikdy nestane, ale i přes všechny potíže - únosy, nervové kolapsy a po několika fakt blbých outfitech - je to tu. Gorillaz to dotáhli až ke dvěma cifrám!" stojí na webu britské animované formace Gorillaz, která tak uvozuje své desetileté výročí. "Abychom to pořádně oslavili, je tu 'Singles Collection: 2001-2011'!" hlásí. Příšerky vám tedy přinášejí ty nejlepší songy dostupné na CD, CD a DVD s videoklipy nebo na vinylu. A pokud chcete do desetileté formace opravdu investovat, kupte si speciální set se sedmipalcovými deskami. Dodejme, že v tracklistu najdete také dva remixy písní "Clint Eastwood" a "19-2000". Dostaly se sem ne náhodou - oba našly hojné uplatnění v rádiích. Ochutnávky z bestofky najdete na oficiálním webu kapely, kterým vás provedou kreslené postavičky.


Gabriela Gunčíková - Dvojí tvář (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / pop

Gabriela Gunčíková - Dvojí tvář
Dlouho byla favoritkou, nicméně v konečném účtování Gabriela Gunčíková na vítězství v druhé sérii Česko Slovenské SuperStar nedosáhla. Nakonec skončila druhá a hned po skončení soutěže se vrátila ke své kapele Meryland, s níž koncertuje. Během koncertování si ale našla čas na nahrání debutového alba "Dvojí tvář". To přinese celkem jedenáct písniček na pomezí rocku a popu. Kromě novinek a svých oblíbených hitů od Iron Maiden či Valentine zařadila Gábina Gunčíková na desku i skladby ze SuperStar, které dosáhly největšího ohlasu u diváků i na internetu, jako "Send Me An Angel" nebo "Země vzdálená". Ukázky všech písniček můžete poslouchat na stránkách vydavatelství Universal.


PJ Harvey - Let England Shake - 12 Short Films By Seamus Murphy (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

PJ Harvey - Let England Shake - 12 Short Films By Seamus Murphy
Velký úspěch poslední desky PJ Harvey "Let England Shake" některé možná překvapil, ale kdo se zaposlouchal do písní, jistě uznal, že jsou něco extra. A pokud ještě nejste zcela přesvědčení, má pro vás zpěvačka něco víc. Jde o sérii doprovodných snímků, které vytvořila společně s uznávaným cestovatelem a fotografem Seamem Murphym. Videa jsou něco jako dokument, který byl pořízen během pěti tisíc mil dlouhé cesty po Anglii. Svou premiéru si snímečky postupně odbývaly na YouTube.com stránkách a co do pořadí písně plně respektují koncept slavného umělce, ne desky. Jde o umělecky hodnotná díla a vy se o tom můžete přesvědčit i sami na speciálním YouTube.com kanálu.


Ewa Farna - 18 Live (DVD) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Ewa Farna - 18 Live
Ewa Farna oslavila nedávno své osmnácté narozeniny a u té příležitosti uspořádala narozeninový koncert. V nabité brněnské hale Vodová, kam se kvůli větší kapacitě koncert přesunul, předvedla bohatou show, které nechyběly třeba ani kouzelnické triky. Kdo neměl tu možnost brněnský koncert navštívit, má možnost se ho zúčastnit alespoň díky záznamu "18 Live", a to dokonce hned ve dvou formátech v rámci jednoho titulu - jak ve video podobě na DVD, tak i na CD. Na CD dostanete dvanáct songů, zatímco DVD kromě celého koncertu přinese ještě několik videoklipů a jeden dokument. Malou ukázku, jak to na koncertě vypadalo, přináší v podobě písničky "Směj se" server stream.cz.


Čechomor - Čechomor v Národním (DVD) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Čechomor - Čechomor v Národním
Oblíbená tuzemská formace Čechomor naděluje trošku s předstihem. Fanouškům totiž přináší záznam z loňského koncertu v Národním divadle. Na zcela vyprodané show se blýskly nejen skladby jako "Den přeslavný", "Holubička" nebo "Až kukačka", ale také spousta hostů. Večer zpestřila například Ewa Farna, Gerry Leonard nebo kvarteto virtuosek Gadrew Way. Například s Ewou se Čechomor seznámili již při projektu "Písně z hradů a zámků" a právě tam vznikla myšlenka další spolupráce. Podobně tomu bylo i v případě Gerryho Leonarda. Houslista a zpěvák Karel Holas dodává: "Přizvání Gerryho Leonarda bylo předzvěstí další spolupráce, stal se producentem našeho nového alba a v létě s námi jel turné k podpoře tohoto CD. Koncert v Národním byl skvělou příležitostí, jak si vyzkoušet, jak nám to bude na pódiu ladit. A ladilo to výtečně."


Alžběta Kolečkářová - To cítím (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / soul / rock

Alžběta Kolečkářová - To cítím
V druhé řadě Česko Slovenské SuperStar skončila Alžběta Kolečkářová na šestém, respektive sedmém místě, nicméně s debutovým albem přichází společně s Gábinou Gunčíkovou jako jedna z prvních. Její prvotina dostala název "To cítím" a dle dostupných informací se pohybuje na pomezí popu, rocku a soulu. Na albu najdeme texty samotné zpěvačky i třeba od Xindla X a jako host se na něm objeví i její partner a kolega ze SuperStar Michal Šeps. Prvním singlem se stala coververze hitu "Upside Down" Palomy Faith "Andělskej flám", jejíž videoklip můžete vidět na webu Alžběty Kolečkářové.


The Script - Homecoming-Live At Aviva Stadium (DVD) (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

The Script - Homecoming - Live At Aviva Stadium
Irská alternativní formace The Script se po dvou vydaných deskách odhodlala k prvnímu živáku. A pojala ho vskutku velkolepě. Na prvním disku najdete sedmnáct kousků odehraných v domovském Dublinu, kde jejich show zhlédlo na padesát tisíc fanoušků. Nesmíme zapomenout také na Tinieho Tempaha, který jim publikum pečlivě rozehříval a pak si s kapelou zapěl v kusu "Written In The Stars". Kromě dalších skladeb jako "You Won't Feel A Thing" nebo "We Cry" a "Man Who Can't Be Moved" se také můžete těšit na bonusové DVD s dokumentem "Road To Aviva". Živák vychází na Blu-ray i v luxusní edici a příslušný trailer najdete na YouTube.com kanálu kapely.


Dixie Chicks - VH1 Storytellers: Dixie Chicks (DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country

Dixie Chicks - VH1 Storytellers: Dixie Chicks
Krátce po vydání alba "Taking The Long Away", které získalo pět cen Grammy, Dixie Chicks uspořádaly v historickém divadle v Los Angeles vystoupení série VH1 Storytellers. Nyní, pět let poté, vyjde tento koncert poprvé na DVD a Blu-ray. Na show tehdy zaznělo celkem jedenáct songů včetně největších hitů jako "Cowboy Take Me Away", "Wide Open Spaces" nebo "Sin Wagon" a trojice skladeb, které zahrálo trio úplně poprvé. Jako ochutnávku nabízejí Dixie Chicks na svém webu písničku "Not Ready To Make Nice" .


Volbeat - Live From Beyond Hell... (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock / heavy metal

Volbeat - Live From Beyond Hell...
Na novou desku dánských rockerů z Volbeat si asi budeme muset ještě chvíli počkat, ale místo toho k nám muzikanti posílají záznam koncertů na DVD. Osazenstvo formace zvěčnilo show s deseti tisíci fanoušky, které odehrálo ve Forum v Copenhgenu, v House Of Blues v Anaheim a také na německém festivalu Rock Am Ring. Vystoupení se natáčelo na jedenáct kamer a na scéně se k Volbeat přidali i hosté jako Scott Ian a Rob Caggiano z Anthrax nebo Mille Petrozza z Kreator. Že se vše skutečně vyvedlo, můžete otestovat už teď na oficiálním webu skupiny. Hned na úvodní stránce na vás čeká velká slideshow.


Sophie Zelmani - Soul (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Sophie Zelmani - Soul
Švédská písničkářka Sophie Zelmani na sebe upozornila již před šestnácti lety svým eponymním debutem, hitem "Always You" z této desky a pak i alby "Precious Burden" a "Time To Kill". Pak se ale jakoby vytratila a hlasitěji je o ní slyšet až nyní, kdy vydává CD s názvem "Soul". Tato deska je již její desátá a Zelmani ji opět natočila s dlouholetým producentem Larsem Halapim ve studiích ve Stockholmu a v Kodani. První dvě ochutnávky v podobě písniček "Free Now" a "For You" servíruje zpěvačka na svém facebook.com.


Il Divo - Wicked Game (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: klasický crossover

Il Divo - Wicked Game
Klasická crossoverová skupina Il Divo, která v roce 2004 debutovala stejnojmenným albem, vydává nyní novinku "Wicked Game". Na té najdeme kromě titulní skladby (původně od Chrise Isaaka) i předělávky dalších slavných písní, jako například "Crying" od Roye Orbisona, muzikálovou "Don't Cry For Me Argentina" nebo třeba oscarovou "Falling Slowly" do Glena Hansarda a Markéty Irglové. Album vychází jako standardní CD nebo v limitované edici s bonusovým DVD "Live In London". Pokud byste ale rádi pouze tento koncert, pak ani to není problém, vychází totiž i samostatně na DVD a Blu-ray. "Wicked Game" vám skladbu po skladbě představí samotní Il Divo na svém VEVO kanálu.


V krátkosti - Výběry

Jsou tu Vánoce a s nimi opět kupy výběrů a kompilací. Zde vám přinášíme pár těch zajímavějších:

  • Pod titulem "The Magic Of Dusty Springfield" se ukrývá samozřejmě kompilace Dusty Springfield, která přinese ve vkusné knížce hned čtveřici disků: tři CD s názvy The Hits, Rarities a Stage and Screen a jedno DVD, obsahující výběr z původně trojdiskového "Live At The BBC".
  • S profilem své netradiční kariéry se přihlásil i bluesman Seasick Steve. Jeho kompilace dostala název "Walkin' Man" a dostalo se na ni celkem jednadvacet songů.
  • Po abecední antologii vydává rocková parta ze Severního Irska Ash svůj výběr největších hitů s jednoduchým názvem "The Best Of Ash" a celkem devatenáctkou písniček.

Dále vychází:

Andre Rieu - Král valčíků 2 (Universal)
David Guetta - Nothing But The Beat/Digi (EMI)
Dragonland - Under The Grey Banner (Mystic Production)
Hana Zagorová - Hogo Fogo (EMI)
Hupikek Torpikek - Hupikek 14 (EMI)
Iron Savior - The Landing (Mystic Production)
Jack Starr's Burning Starr - Land Of The Dead (Mystic Production)
Jane's Addiction - Great Escape Artist (vinyl) (EMI)
Jason Derulo - It Girl (singl) (Supraphon/Warner Music)
Kambrium - Shadowpath (Mystic Production)
Man-Eating Tree - Harvest / Ltd (EMI)
Mystic Prophecy - Ravenlord (Mystic Production)
Neal Morse - Testimony 2:Live In Los Angeles (EMI)
Nirvana - Nevermind:The Singles (vinyl) (Universal)
Only Men Aloud - In Festive Mood (EMI)
Pink Floyd - The Wall Singles Box (vinyl) (EMI)
Queen - Days Of Our Lives (BluRay) (Universal)
Queen - Days Of Our Lives (DVD) (Universal)
Rod Stewart - Unplugged....And Seated (Collector's Edition) (Supraphon/Warner Music)
Roxette - Charm School Revisited (EMI)
Různí - Disney Karaoke Series:Lemonade (EMI)
Různí - Disney Singalong:Lemonade Mout (EMI)
Různí - Elektro Diskow (EMI)
Různí - Quasimodo (Popron Music)
Různí - Tekno 61 (Universal)
Schola Gregoriana Pragensis - Adventus Domini (Supraphon)
Tiziano Ferro - L'Amore Cuna Cosa Sempl (EMI)
Twisted Sister - Live At The Marquee Club (Supraphon/Warner Music)
Venom - Fallen Angels (Universal)
Vildhjarta - Mlsstaden/Ltd Digipack (EMI)
Zaz - Zaz (vinyl) (Sony Music)
Zdeněk Troška - Šmarjápano, takovou dálku! (Popron Music)

NÁZORY
  • Tante cose da veder (Jeny, 29.11.2011 13:06) Reagovat

    Super!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Mezi rappery se do české albové top desítky vetřela countryová Beyoncé (11.04.2024 08:00)
- Recenze: Beyoncé dosáhla svého. Countryové album "Act II: Cowboy Carter" je další ukázkou jejího perfekcionismu (10.04.2024 18:00)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Na okraj: Ceny Anděl se chtějí přiblížit mladým, u akademiků ale vítězí hlavně stálice (31.03.2024 20:46)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí (27.03.2024 08:30)
- Naživo: Ewa Farna si podmanila O2 arenu i napodruhé (23.03.2024 08:48)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Themroc Kabát Adele Queen AC/DC Sia U2 Bono Rush Taylor Swift Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu