Vladivojna La Chia prozradila všechny detaily k nové desce

02.11.2011 14:03 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Vladivojna La Chia - Bohémy
© facebook interpreta
Před pár týdny jsme vás informovali, že ostravská muzikantka, zpěvačka a výtvarnice Vladivojna La Chia vydá v polovině listopadu svou druhou sólovou studiovku. Nyní známe všechny detaily.

Album bude k dostání od 17. listopadu díky labelu Bayger Production a distribuci EMI (pro Česko a Slovensko, o distribuci do zahraniční se postará Pale Music). Nahrávka je nazvaná "Bohémy" a nabídne dvanáct skladeb včetně písně "Had", kterou jste u nás mohli slyšet už na sklonku června.

Vlevo můžete vidět titulku desky, pod článkem pak i přebal překvapeníčka (knížečky s autorskými barevnými ilustracemi a divokými i melancholickými Vladibajkami

Křest desky se uskuteční 8. prosince v NoD (Roxy) od osmi večer. Součástí akce bude i prodejní výstava ilustrací na plátnech. Prvních sto návštěvníků navíc dostane čajový welcome drink z vesmíru Jiřího Boháče. Křtít bude Honza Hřebejk (jemuž se Vladivojna La Chia postarala o hudbu ke snímku "Nevinnost"). Na akci se dočkáte poprvé naživo i poloviny nové desky.

Tracklist alba "Bohémy" vypadá následovně: Rváče, Kouzelná, Lilith, Gotta Be The Blues, V těle, Myšlenky z kamene, Černá vdova, Pábitelé, Svobodná, Čarodějka, Had, Nights.

Vladivojna La Chia - Vladibajky (titulka)
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY