Druhá deska Vladivojny vyjde v listopadu, i s knížečkou plnou Vladibajek

08.10.2011 11:42 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Vladivojna La Chia
© Tono Stano
Původem ostravská hudebnice a výtvarnice Vladivojna La Chia si na druhou půlku listopadu připravila svou druhou studiovou desku. Nahrávka ponese název "Bohémy" a nabídne i překvapení v podobě malé knížky s autorskými barevnými ilustracemi a Vladibajkami, divokými i melancholickými bajkami.

Album vyjde opět na mateřské značce Bayger Production a dle tiskové zprávy "je inspirováno vnitřními stavy člověka a jeho spojením s nynějším světem, ve kterém se nejvíce věcí odehrává jakoby pod povrchem přítomnosti". Písně si Vladivojna sama napsala, nahrála si i většinu nástrojů a je autorkou i většiny textů. "Poprvé jsem vytvořila album, kde jsou texty stejně důležité jako hudba. Tentokrát jsem dala českým textům opravdu veliký prostor," dodává Vladivojna.

Ceněný debut "Tajemství Lotopu" vydala Vladivojna La Chia v roce 2009. Nový počin chystala už dlouho, ale vloni odsunula jeho přípravy kvůli práci na soundtracku ke snímku "Nevinnost" Jana Hřebejka. Nahrávka "Bohémy" vznikla v Ostravě s klasickou sestavou hudebníků (kytaristou a producentem Alešem Bajgerem, violoncellistkou Terezií Kovalovou a zvukovým mistrem Petrem Slezákem).

Níže na vás čeká, na ochutnání, obrázek z Vladibajek.
Vladivojna La Chia (Bohémy)
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY