Němečtí Straftanz přivezou v neděli do Lucerna Music Baru své poselství komunitě

23.09.2011 23:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Straftanz, VNV Nation flyer
© facebook interpreta
"Není důvod lidem s mělkým vědomím vysvětlovat, co je správné. Jsme víc než vyčerpaní. Naše klubová kultura neexistuje ve jménu všeználků nebo takzvaných 'expertů', existuje kvůli lidem na místě, lidem v klubu, kteří chodí na koncerty. Těm, kteří se považují za vězně v mrtvém bodě, který jen dokazuje, že všechny sliby o lepší budoucnosti jsou falešné." Straší vás sny, že vaše kluby zavřou? Máte už toho plné zuby? Klid. Připravte se. Straftanz přijíždejí do Prahy jako support VNV Nation, kteří jedou tour se svým novým albem "Automatic". Koncert se uskuteční 25. září v pražském Lucerna Music Baru.

Straftanz je jen začátek. Neseďte jen tak a nekoukejte na své desky jako na trofeje. Vytvořte sociální sítě. Objevte nová místa. Najděte DJs, kteří opravdu umí míchat a riskovat pouštění nových věcí! Objevte lidi, kteří chtějí ztrestat taneční parket těmi správnými beaty. Neboť tihle lidé budou mít autoritu! Organizujte taneční party! Šiřte Straftanz!

Nemáme ponětí, proč někteří lidé zdůrazňují, že jsme neznámí, že nemáme jména. Straftanz není o lidech a obličejích, protože to je jen prach a stíny. Straftanz je o scéně, o tanečním parketu o lidech, kteří chodí na akce. Je to o Nápadu, že Scéna se odehrává Před Pódiem, nikoliv na Něm. V Straftanz je tvořivé jádro, jmenovitě k-x, j-ing a -jl-. Produkce byla plně cyberovládána až do prvního alba 'Forward Ever', ale v roce 2010 jsme Cyberdominatora vyhodili po vážných uměleckých střetech.Tato jednotka jádra se nazývá Straftanz ZK. Naše pravá jména by jen přesunula pozornost od hudby k pop kultuře. To nezamýšlíme. Sláva není nic. Bassdrum je zákon."

Vstupenky za 350 Kč (+ poplatky) jsou v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu pak za 450 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY