Katarína Knechtová dotočila album, vydá ho ve dvou jazykových verzích

10.09.2011 15:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Katarína Knechtová
© facebook interpreta
Už tři roky uplynuly od vydání prvního sólového alba Kataríny Knechtové "Zodiak". A zpěvačka nyní přichází na trh se svou novou deskou nazvanou "Tajomstvá". Posluchačům ji představí v průběhu listopadu. Anglická mutace jejího nového alba určená pro zahraniční trhy vyjde pod názvem "Love And Regret".

Zatímco na produkci předchozí desky dohlížel britský producent Head, "Tajomstvá" nahrála společně s Christianem Eignerem z Rakouska. Přípravy probíhaly ve dvou vídeňských studiích, slovenské vokály se natáčely v Prešově. Coby milovnice Depeche Mode si Eignera ani nemohla nevšimnout - už téměř patnáct let je studiovým i koncertním bubeníkem známé skupiny, spoluautorem a spoluproducentem hned několika jejích skladeb. Pracoval i na sólových albech Davea Gahana. "Zamilovala jsem se do jeho (Eignerova) alba 'Recovery' a už před dvěma lety jsem poslala jeho manažerovi svoje dema. Překvapilo mě, že mi vůbec odepsal. Sice to není zlé, ale mám na sobe ještě co zlepšit," stojí v oficiálním tiskovém prohlášení Kataríny Knechtové .

Z jedenácti nových písní se posluchači mohou těšit už nyní z aktuálního singlu "Zopár slov". Autorkou všech písní je Katarína a texty pro ni napsali Rasťo Kopina a Vlado Krausz. Jednu skladbu si poprvé ve své kariéře otextovala Katka sama. "Nové písničky se v hudebních postupech natolik odlišují od těch, které jsme používali v minulosti, že vůbec nebylo jednoduché připravit k nim texty," vysvětlila na závěr.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY