- musicserver.cz">

MIDI LIDI: "Markéta odchází, Tomino přichází"

05.09.2011 18:57 - David Věžník | foto: facebook interpreta

MIDI LIDI
© MIDI LIDI
A pro velký úspěch MIDI LIDI dnes ještě jednou. Jen pár hodin poté, co jsme zveřejnili zprávu o velkohubém žebříčku nejlepších českých desek všech dob, který sestavili sami členové kapely a do kterého umístili svou připravovanou třetí desku "Operace Kindigo!" na sedmé místo, se na jejich facebookovém profilu objevila překvapující informace o zásadních změnách v sestavě skupiny.

"Máme nového člena Tomina Kelara! Už nějakou dobu se spolu bavíme o tom, že se stane součástí kapely, líbí se nám jeho hudba, jsme kamarádi. Tak se stalo při práci na 'Kindigo!'. Těšíme se na turné!" začíná zpráva vesele, leč pokračuje: "Bohužel Markéta se rozhodla dát si během přípravy desky po pěti náročných letech v MIDI LIDI pauzu. Netušíme, jak dlouho bude trvat, mrzí nás to, bude nám chybět a už teď těšíme se na návrat!"

Album "Operace Kindigo!" tedy populární čudlíkáři budou propagovat v sestavě Petr Marek, Prokop Holoubek a Tomáš Kelar. Nováček v sestavě má v životopise body jako syn Idy Kelarové, exčlen The Mountaineers, člen Greatest Hits Collective či také remixér a producent "Hudby" Čokovoko.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY