Podívejte se na "Lighters" Bad Meets Evil a Bruna Marse

24.08.2011 12:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Bad Meets Evil - Lighters
© facebook interpreta
Za projektem Bad Meets Evil stojí slavná dvojka detroitských rapperů. Eminem a Royce da 5'9'' pod tímto názvem vydali začátkem června své debutové EP "Hell: The Sequel". Nyní se můžete podívat na video ke druhému singlu z EP, song "Lighters", ve kterém rapperům hostuje i Bruno Mars.

Alternativně hiphopový song s prvky soulu a synthpopu "Lighters" na nahrávce vyčnívá díky svému odlišnému žánru, je proto jasné, že se pánové pokusili udělat klip co nejzajímavější. Natáčelo se pod vedením amerického režiséra klipů a reklam Riche Leeho od 20. července v kalifornském L.A. a ještě před jeho zveřejněním se pětadvacetiletý alternativně-popově-r'n'b-soulový Bruno Mars nechal slyšet, že "je moc krásné, i když ho sice ještě neviděl, ale věří, že tomu tak bude a že fanouškům vnukne nejednu myšlenku".

Video si odbylo premiéru v úterý 23. srpna na VEVO účtu Bad Meets Evil. Jak vypadá Bruno Mars za klavírem, už víte, teď už zbývá jenom kouknout a zhodnotit, jak k němu pasují Eminem, fůra světýlek a Royce da 5'9'' v nějaké industriální podzemní zóně...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY