- musicserver.cz">

Liam Gallagher žaluje bratra Noela za "nactiutrhání"

20.08.2011 17:04 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Liam Gallagher & Noel Gallagher
© last.fm
Bratři z Oasis, kapely, která za svou éru prodala více než 70 miliónů alb po celém světě, Noel a Liam Gallagherovi, si dle bbc.co.uk budou vyříkávat své žabomyší spory u soudu. Liam se rozhodl natřít to bráchovi kvůli jeho výroku na červencové tiskovce k Noelovu sólovému debutu, kde prozradil, že jejich kapela jednou zrušila koncert, protože měl Liam kocovinu...

"Snažil jsem se tento spor vyřešit smírně, ale nezbylo mi nakonec nic jiného než podniknout patřičné právní kroky. Chci jenom omluvu," nechal se Liam slyšet v prohlášení. Zmíněná kocovina byla tehdy oficiálně zvaná laryngitidou (zánětem hrtanu) a byla příčinou, proč Oasis v roce 2009 nevystoupili na slavném anglickém V Festivalu. Skupina se rozpadla jen několik dní poté, je ovšem známo, že bratři své soukromé a často úsměvné spory řeší veřejně od poloviny devadesátých let.

Liam Gallagher je v současnosti frontmanem kapely Beady Eye, která vznikla z exčlenů Oasis. Noel se nyní zaobírá projektem Noel Gallagher's High Flying Birds, jehož eponymní debut vyjde v polovině října. K žalobě se zatím nevyjádřil.

UPDATE (27. 8.)
Liam žalobu stáhl; Noel se "omluvil" ve webchatu. Tradadá.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY