Alice Cooper odhalil zbývající detaily k "Welcome 2 My Nightmare"

04.08.2011 17:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Alice Cooper - Welcome 2 My Nightmare
© facebook interpreta
Slavný rocker Alice Cooper nechal své fanoušky čekat na novou desku dlouhé tři roky, ale ta doba se vyplatila. K posluchačům se hotové dílo s titulem "Welcome 2 My Nightmare" dostane 12. září prostřednictvím labelu Universal Music Group. V éteru již rotuje první singl "I'll Bite Your Face Off".

S nahráváním desky navazující na původní multiplatinové album "Welcome To My Nightmare" z roku 1975 vypomohl dlouhodobý spolupracovník Alice Coopera Bob Ezrin. Koncept příběhu začíná s první skladbou "I Am Made Of You" přesně tam, kde před více než šestatřiceti lety s posledním songem "Escape" z rockerova debutu skončil.

Deska nabízí rovněž několik překvapivých spoluprací. Kromě původních členů Cooperovy kapely Denise Dunawayho, Michaela Bruce a Neala Smitha, kteří se sešli ve třech skladbách, se na desce podílela i populární zpěvačka Ke$ha. Můžete ji slyšet v duetu "What Baby Wants".

Dodejme, že "Welcome 2 My Nightmare" bude dostupná v několika mutacích. Kromě standardní edice bude připraven "Fan Pack" se dvěma dalšími skladbami, a to "Under The Bed" a slavnou "Poison", pořízenou na vystoupení na Download Festivalu. Deluxe edice přinese navíc tři songy stejně jako Deluxe Digipak CD verze. Nebude chybět ani vinylová mutace.

Tracklist je následující: I Am Made Of You, Caffeine, The Nightmare Returns, A Runaway Train, Last Man On Earth, The Congregation, I'll Bite Your Face Off, Disco Bloodbath Boogie Fever, Ghouls Gone Wild, Something To Remember Me By, When Hell Comes Home, What Baby Wants, I Gotta Get Outta Here, The Underture.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY