Headlinerem nového Serial Hip Hop Festu je není Ca$his

06.07.2011 11:28 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Serial Hip Hop Fest
© facebook interpreta
Pokud jste si dosud zoufali, že velké hiphopové festivaly se konají pouze v Čechách, letos budete příjemně překvapeni. V kempu Josef v jihomoravských Dubňanech se 29. a 30. července 2011 bude konat první ročník Serial Hip Hop Festu.

Hlavní hvězdou dvoudenního hiphopového setkání je americký rapper Ca$his, známý především díky spolupráci s Eminemem. Americký line-up dále tvoří King Magnetic, Reef The Lost Cauze, Lord Thus, Babylon Warchild nebo Rasco. Z Německa dorazí Snowgoons, kterým vypomůžou dánští Sicknature. Z Česka a Slovenska se představí Prago Union, PIO Squad, Moja Reč, celé soupisky labelů Ty Nikdy, Gramo Rokkaz a Azurit Kingdom a šanci dostanou i méně známá jména jako Sedláci, La Resistance nebo Kruscifix.

Tým zkušených promotérů s partnery připravil i bohatý doprovodný program, v areálu bude bmx/skatepark s exhibicemi, graffiti stěna, párty stage a open mic/freestyle pódium, škola street dance, pokerová herna, odpočinková a též herní zóna. Lístky v předprodeji v síti Eventim vyjdou na 600 Kč, na místě dáte o stovku více. Další informace naleznete na webu festivalu.

Update 13.7.: Serial Fest bohužel neustál nervozitu prvního ročníku a hlavní pořadatel, který byl částí odstupujícího realizačního týmu označen za lháře, se rozhodl zrušit podstatnou část zahraničního line-upu, konkrétně Ca$hise, King Magnetica, Reef The Lost Cauze, Young U, Freestylea a Spinze. Festival se tedy bude konat, ale v komornějším duchu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY