Společnost TataZone bude zastupovat finalisty SuperStar

07.06.2011 12:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Česko Slovenská SuperStar - Lukáš Adamec & Gabriela Gunčíková
© nova.cz
Finalisté napínavého letošního souboje o titul Česko Slovenská SuperStar už mají o budoucnost postaráno. Dohodli se na exkluzivní spolupráci se společností TataZone v čele se známým producentem Jarem Slávikem. Díky výhradnímu zastoupení společností TataZone získávají zastoupení na profesionální úrovni.

Společnost bude mít na starost zprostředkování hudebních vystoupení mladých hudebníků, zabezpečení reklamní spolupráce s dalšími partnery a ve spolupráci s hudebním vydavatelstvím Universal Music také natočení jejich debutových alb. "Máme už domluvenou spolupráci se světovými špičkami v oboru, kteří se budou autorsky podílet na deskách nových SuperStar. Právě přes TataZone by nyní měli všichni zájemci řešit vystoupení mladých SuperStarů," říká Slávik.

TataZone si už připsali první manažerské úspěchy. "Už jsme jim několik hudebních vystoupení domluvili a zprostředkovali. O SuperStar je nyní pochopitelně velký zájem, ale věřím, že se nám bude dařit i dlouhodobě. Celá firma má s mladými umělci velké plány, protože tento ročník byl talenty opravdu nabitý a my máme velký zájem se podílet na dlouhodobém vývoji a růstu těchto neobyčejně zajímavých umělců," uzavírá Jaro Slávik.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY