ptá se Evropa 2 - musicserver.cz">

"Chceš auto Leoše Mareše?" ptá se Evropa 2

13.05.2011 09:43 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Evropa 2 Ferrari
© facebook interpreta
Rádio Evropa 2 přichází se skutečně netradiční soutěží. Posluchači mají možnost vyhrát luxusní vůz Ferrari 360 Modena, jehož dosavadním majitelem byl Leoš Mareš.

Automobil má šanci získat jeden z těch, kdo v termínu od 9. května budou sledovat vysílání a web Evropy 2 a zaregistrují se do soutěže prostřednictvím SMS. Soutěž bude probíhat souběžně také na rádiu Europa 2 na Slovensku, a to za stejných podmínek. Podrobný návod najdete na stránkách evropa2.cz.

A co že je hlavní výhra v soutěži zač? "Ferrari 360 Modena se stalo revolučním modelem v historii této slavné sportovní značky. Karoserie a některé podvozkové prvky jsou vyrobeny z hliníkových slitin, což výrazně snižuje hmotnost auta. Auto má motor V8 o obsahu 3,6 litru a s výkonem čtyři sta koní umístěný před zadní nápravou a je spojen s automatickou převodovkou tradičně pohánějící zadní nápravu. Agregát překvapí kultivovaností při klidné jízdě stejně jako nezměrnou dravostí s otáčkoměrem na rysce 8 500 za minutu a palci na pádlech řazení na volantu," chválí tiskovka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY