Výstava "Abbaworld" začíná v Praze zkraje května

01.05.2011 14:32 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Abbaworld
© facebook interpreta
Koncem března jsme vás informovali o interaktivní výstavě s názvem "Abbaworld", která po zastávkách v Londýně, Melbourne nebo Sydney zavítá i do Prahy. Exhibice bude instalována od 6. května ve Slovanském domě po dobu tří následujících měsíců (do 7. srpna). Slavnostní otevření výstavy je na programu 5. května. Pomyslnou pásku přestřihne Helena Vondráčková, která má pro přítomné přichystané i hudební překvapení.

Na všechny fanoušky švédské skupiny čeká rozsáhlá expozice, která jim ve dvou podlažích představí zvukem i obrazem všechny zásadní momenty v kariéře kapely. Návštěvníci si budou moci vyslechnout dvě hodiny zvukových ukázek, vidět nikdy neodvysílaný obrazový materiál, pódiové kostýmy i repliku nahrávacího studia či šatny skupiny.

Každá vstupenka nese specifický kód, který zadáte na samém počátku výstavy a následně se budete moci za pomoci nejmodernější techniky nafotit na obal desky společně se členy skupiny Abba, zatančit si ve videoklipu, na opravdovém pódiu si zazpívat s hologramy figurek členů nebo si vyzkoušet své znalosti v kvízu. Následně má každý návštěvník možnost se pod kódem ze vstupenky zaregistrovat na abbaworld.com, kde najde i bližší instrukce.

Dospělí zaplatí za vstupné 450 Kč a děti do patnácti let 300 Kč. Můžete si také zakoupit rodinné vstupné (dva dospělí a dvě děti) za 1 200 Kč. Pokud půjdete ve skupince alespoň deseti osob, zaplatíte 300 Kč. Pro studenty a seniory nad šedesát let je připraveno vstupné za 350 Kč. Předprodej zajišťuje síť Ticketpro, případně si lístky můžete zakoupit na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY