Stáhněte si nové EP "Spálil Kilá" Karaoke Tundry

27.04.2011 12:00 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Karaoke Tundra
© sme.sk
Karaoke Tundra, občianským menom Viktor Tverdochliebov, je pôvodom ukrajinský beatmaker. A proč ta slovenština v úvodu? Sympatický hudební producent a DJ žije v neoficiálním hlavním městě slovenského hip-hopu, v Trnavě.

Přestože nelze o slávě v pravém slova smyslu hovořit, proslavil se Karaoke Tundra svými těžkotonážními abstraktními beaty v projektech Peťo Tázok a Ježíš táhne na Berlín. Spolupracoval s Načevou, je spoluzakladatelem labelu Surreal Madrid, a budeme-li při výtahu z Viktorova životopisu důslední, zjistíme, že si vysloužil pozvání na tak prestižní evropské festivaly jako Club Transmediale (Berlín), Unsound (Krakov), Wilsonic (Bratislava) nebo pražský Sperm.

Proč se ale o obdivovateli Modeselektor či Mr.Oiza bavíme? Aktuálně vydává nový singl "Spálil Kilá", který vyniká unikátní atmosférou, jež nabízí především při dlouhodobém, opakovaném poslechu rozsáhlé volné plochy pro imaginaci. Struktura pětipísňového EP? Logicky na něm nalezneme originál a čtyři další verze songu "Spálil Kilá". Nejzajímavější koncept nabídl ve svém remixu v podzemí velmi opěvovaný projekt recyklátorů československého popu Future Sound Of Petržalka. Jejich novou desku si podobně jako nové EP Karaoke Tundry můžete stáhnout na webové stránce labelu Surreal Madrid.

Tracklist EP "Spálil Kilá" je následující: Spálil Kilá (Original), Spálil Kilá (Future Sound Of Petržalka Remix), Spálil Kilá (Batcha de Mental Remix), Spálil Kilá (Gaex Remix), Spálil Kilá (Dead Janitor Remix). Pro přímé stažení použijte tento odkaz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY