Na oslavě šesti let Bandzone.cz zahrají Charlie Straight, Tata Bojs nebo WWW

23.04.2011 09:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs
© Salim Issa
Už potřetí pořádá server Bandzone.cz v rámci oslav svých narozenin velkou party spojenou s koncertem předních českých kapel i nových hudebních objevů. Večírek u příležitosti šesti let existence webu se uskuteční v úterý 26. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Bandzone.cz Night začíná v půl osmé a vstup je zdarma.

Pořadatelé se ale letos neomezují jen na tuzemskou hudební scénu. Dorazí i jedna zahraniční hvězda - polská indie-coreová úderka Searching For Calm. Další interpreti už budou čistě z domácí scény. S akustickým vozembouch setem vystoupí Tata Bojs a zřejmě představí i jednu novou skladbu. Překvapením bude set ceněných Charlie Straight, kteří zahrají bez bubeníka, a budou proto muset vymyslet koncepci odlišnou od svých standardních koncertů.

Z dalších jmenujme třeba hip-hoppery WWW, kteří zaútočí na smysly návštěvníků svou abstraktní dekadencí. The Pooh z Kaplice, které jste mohli slyšet také jako předskokany Green Day, předvedou zač je toho stone rock po vzoru Queens Of The Stone Age. Zpěvačka Libido, nová femme fatale české hudební scény, zahraje akusticky za doprovodu Adama Piafa z The Prostitutes. A konečně pro mnohé černý kůň celé Bandzone.cz Night - parta Super Tuzex Bros., která na narozeninách Bandzone zažije svou ostrou koncertní premiéru a slibuje nezapomenutelnou show.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY