Kompletní informace k nové verzi "Jeviště" Kryštof jsou venku

01.02.2011 13:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kryštof
© krystof.net
Vydání avizované reedice alba Kryštof "Jeviště" je tady. Kromě standardních písní čeká na fanoušky bonusový disk se zbrusu novým kouskem "Střepy" a s několika remixy.

Novinkový kousek uslyšíte také v seriálu "Znamení koně", jenž má ve vysílacím programu Česká televize. Zpěvák formace Richard Krajčo si v něm navíc zahraje jednoho z hlavních hrdinů. Na bonusovém CD najdete ještě celkem patnáct remixů, na kterých se podíleli třeba Xindl X, BPM nebo Kubatko a producent Boris Carloff. Kompletní soupis songů a interpretů najdete pod článkem.

Ti, kteří si budou chtít vychutnat Kryštof naživo, by neměli zapomenout na speciální turné KRYŠTOFF / ON. Díky němu muzikanti zavítají do multikin Cinestar, kde propojí živé hraní s promítáním dokumentu na plátně.

Kompletní seznam skladeb na bonusovém CD k albu "Jeviště" vypadá takto: Střepy, Velký princ (Jakko's Edit), cyRáno (Veneer Remix), DigiHrách (Kryštof + Xindl X), DuDuDoff (Amiga Remix), Jeviště (Vecov Kremix), OstravSKA balada (Hraczki Jazz Reworked), Molotov (DJ Tranzy Remix), Malý princ (Robert Burian Remix Edit), Stísněná (Monoriderz), Bůhvíkam (MM Remix), Ukolébavka (Kubatko Remix), Digitální děti (Kato Remix), Sedmilhář (BPM Remix), Malý Princ (Pavel Bidlo Remix), Molotov (Partizan Mix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY