Česko Slovenská SuperStar startuje již v neděli

19.02.2011 12:35 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Česko Slovenská SuperStar II. porota
© nova.cz
I když X Factor na televizi Prima byl odložen na blíže neurčenou pozdější dobu, už v neděli 20. února se dočkáme druhého ročníku Česko Slovenské SuperStar. Přijdeme sice o přímé klání dvou obdobných hudebních soutěží, ale budeme se tak moci více soustředit na klání hlavní - tedy to mezi mladými zpěváky a zpěvačkami.

Druhé pokračování federální soutěže budou opět společně vysílat televize Nova a Markíza, novinkou bude to, že finálová kola se nebudou odehrávat v Bratislavě, ale v Praze. Částečně nová je i porota, pokud bereme v potaz i původní českou verzi pořadu. Bardy Pavola Haberu a Gábinu Osvaldovou doplní slovenský rapper Rytmus a Helena Zeťová. Moderovat bude Leoš Mareš, po jehož bok se postaví zpěvačka Tina, která měla v obou republikách velký hit "Príbeh" právě s Rytmusem.

Premiéra Česko Slovenské SuperStar se odehraje již v neděli od 20:00 a bude se ve stejný čas vysílat i v pondělí. Dvakrát týdně nás bude čekat jen v průběhu castingových kol, samotná finále by pak měla běžet pouze v neděli.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY