Rara Avis, Kofe-in a NiceLand chystají velký mejdan

27.01.2011 18:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rara Avis flyer
© facebook interpreta
Zrušený prosincový koncert Rara Avis se dočkal nového termínu. Velký večírek, na kterém navíc vystoupí Kofe-in a NiceLand, proběhne 8. března v pražském Lucerna Music Baru.

Koncert se koná v souvislosti s jarním turné kapely. Fanoušci se dočkají i ukázek z chystané novinky, na které se podílí britský producent Neil Douglas. Čtenáři si ho mohou pamatovat ze spolupráce s Oasis nebo se Stereo MC's. Ochutnávku v podobě pilotního singlu "Queens" muzikanti již představili a v současné době natáčí videoklip.

Další vystupující formace Kofe-in disponuje nabroušenými kytarami, nekompromisními saxofonovými sóly, teatrálně nadrzlým projevem a pulsující rytmikou živého bubeníka podpořenou elektronickými beaty. Písničkář NiceLand se svou kapelou předvede show trochu klidnějšího rázu, ale zato napěchovanou písněmi z poslední desky "God Has Her Eyes" vydané v říjnu loňského roku.

Vstupenky si můžete pořídit v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal a také v pokladně Lucerna Music Baru. Jejich cena je 120 Kč (+ poplatky). Na místě zájemci zaplatí 160 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY