Geri Halliwell ze Spice Girls plánuje comeback

17.12.2010 12:43 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Geri Halliwell
© gerihalliwellofficial.com
Britská zpěvačka Geri Halliwell přiznala, že má v plánu vrátit se do hudebního průmyslu. Na sólovém materiálu pracuje po relativně dlouhé době, poslední album "Passion" vyšlo totiž už v roce 2005. Deska debutovala na 41. místě hitparády a pro Geri to znamenalo velké zklamání. Novinka má znamenat nový start bývalé členky skupiny Spice Girls.

"Opravdu se na to těším, již dlouhou dobu jsem to zvažovala a nyní mám pocit, že je ta správná doba. Vždycky jsem měla v plánu v muzice nějakým způsobem pokračovat," vysvětlila někdejší rudovláska. Vrátila se do studia a pracuje na tanečních skladbách, o kterých doufá, že budou úspěšné. Dále pokračovala: "Jsem hrdá na všechny své sólové desky a tohle je jen další kapitola. Je na čase se vrátit do hitparád."

Geri se kromě příprav čtvrté sólovky věnuje i realizaci projektu "Viva Forever", což bude muzikál plný písní domovské skupiny z konce devadesátých let. Tým připravující tuto hudební událost zahrnuje i autory megaúspěšné veselky "Mamma Mia!", založené na skladbách skupiny Abba.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY