Winter Assault Tour v čele s Napalm Death klepe na dveře

08.12.2010 08:37 - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

Winter Assault Tour flyer
© facebook interpreta
Legendární trojice Napalm Death, Immolation a Macabre se zanedlouho potká na jednom pódiu. Stane se tak v pátek 10. prosince v KC Vltavská v rámci zimní odnože metalového open-air festivalu Brutal Assault. Sestavu doplní domácí uskupení Hypnos a Slováci Čad.

Headlineři celé akce Napalm Death pocházejí z anglického Birminghamu. V minulosti vystoupili v Česku již několikrát a s ohledem na ohlasy a dvě vyprodaná česko-slovenská turné šlo pokaždé o zdařilé akce. Další deathmetalová parta, Američané Immolation, představí v Praze svoji aktuální desku "Majesty And Decay". Také další Američané Macabre letos vydali nový materiál, konkrétně EP "Human Monsters".

Kromě vydatné porce extrémního metalu čeká na návštěvníky také limitovaná edice lístků na chystaný 16. ročník festivalu Brutal Assault a výprodej festivalového merchandise z předešlých ročníků. Další podrobnosti najdete na stránce Obscure Promotion.

Začátek akce je naplánován na sedmou hodinu a vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY