- musicserver.cz">

Duffy: "S hudbou jsem málem skončila"

23.11.2010 17:26 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Duffy
© www.iamduffy.com
Úspěšná zpěvačka Duffy v novém rozhovoru prozradila, že nezbývalo málo a na hudbu málem zanevřela. Celkem překvapivé prohlášení přichází jen chvíli před vydáním nové desky "Endlessly".

Welšská rodačka webu Wales Online řekla: "O odchodu z hudebního průmyslu jsem opravdu přemýšlela, zcela vážně. Ne snad proto, že bych měla pocit, že už jsem dokázala vše. Spíše jsem v životě postrádala jednoduché věci. Život se pro mě stal velice komplikovaným."

Své tvrzení dále rozvedla vysvětlením, že trpěla vnitřní krizí. "Na chvíli jsem zapomněla, co je mou prací, co je mou rolí. Nejsem příkladná. Nejsem celebrita. Tak kým jsem? Všechno bylo tak komplikované. Držet se vlastní integrity je opravdu složité," filozofovala.

Duffy uvedl do rozpaků i trapas, který se jí stal ve francouzské televizi - začala mluvit španělsky. Často se jí totiž prý stávalo, že při všem cestování, které koncertování obnáší, si často vůbec nebyla vědoma toho, kde se zrovna nachází.

Chuť do nahrávání nového materiálu se jí vrátila až po seznámení se se slavným muzikantem Albertem Hammondem. Dohromady vytvořili novou desku, kterou uvádí singl "Well Well Well". Ten si nedávno odbyl svou premiéru. "Endlessly" vychází 29. listopadu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY