shop.musicserver.cz
Nové desky pro 47. týden

Nové desky pro 47. týden

Vydáno: 21.11.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Take That společně s Robbiem Williamsem tentokrát přebijí snad vše, včetně nového Kanyeho Westa, soundtracku s Cher a Christinou Aguilerou, kompletní videografii Michaela Jacksona či kolegy z Westlife. Sekundovat jim budou Alphaville, My Chemical Romance či Josh Groban. Lahůdkou budou ovšem dva členové Keane v country převleku jako Mt. Desolation.

Pokud se v pondělí 22. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Take That - Progress (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / electropop

Take That - Progress
Návrat Robbieho Williamse zpět do Take That lze alespoň v evropském měřítku považovat za událost tohoto roku a možná nejen něho. Nikdo to dlouhá léta nepovažoval za reálné, ale dávné rozpory jsou pryč a Take That strávili poslední měsíce převážně ve studiu. Pracovali na novém albu "Progress" společně s producentem Stuartem Pricem, který v minulosti pracoval s Madonnou, The Killers, Kylie Minogue, Scissor Sisters, Pet Shop Boys a dalšími. Price vnesl do hudby Take That hodně elektroniky a podle prvních reakcí se zdá, že tato kombinace vyšla na výbornou. V Anglii se z novinky těší už týden, kritiky jen zřídka klesají v hodnocení pod 8/10 a podle prvních čísel to vypadá, že se nahrávka stane nejrychleji prodávaným albem v britské historii. Své jistě udělaly i rekordní prodeje na jejich plánované turné v příštím roce. Pokud by vás zajímalo, jak zní mimo singl "Flood" zbytek desky, pak navštivte internetový obchod Amazon.co.uk, kde najdete ukázky zbylých desíti songů.


My Chemical Romance - Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

My Chemical Romance - Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys
Jistě si vzpomínáte, jaký rozruch, úspěch a obdiv sklidili američtí My Chemical Romance po vydání desky "The Black Parade". Není divu, že si s novým materiálem dali na čas a před přípravami nového konceptu si dopřáli i chvíli volna. Možná vás ani nepřekvapí, že první verzi nahrávky, jež vznikla už v loňském roce, muzikanti prostě zahodili a začali odznova. S finální verzí "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys" jsou ale všichni spokojení a fanoušci se mohou těšit na patnáct songů včetně pilotního singlu "Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)", ke kterému vznikl i příslušný videoklip. Jak prozradil jeden z redaktorů magazínu NME.com, který měl šanci slyšet album v předstihu, ochutnávka předznamenává velký zvrat ve tvorbě My Chemical Romance. Kvartet muzikantů se vrací ke svým kořenům - tedy k neposednému a neklidnému punku, řízlému rockovými vlivy. Jestli má pravdu, posuďte sami na MySpace.com stránkách kapely. K poslechu zde najdete další novinkové kousky včetně dalšího singlu "SING".


Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Přípravy novinkové desky Kanyeho Westa se neobešly bez peripetií. Populární hiphopový zpěvák několikrát posunul termín vydání a třikrát změnil samotný název, až se nakonec rozhodl pro "My Beautiful Dark Twisted Fantasy". I když tím rapper možná některé fanoušky nepřesvědčil o své profesionalitě, nemůžeme mu upřít pompézní úvod, s jakým novinku představil. Jako první singl vybral totiž kousek "Runaway", ke kterému nenatočil jen obyčejný klip, ale rovnou krátký film. Podklady pro čtyřicetiminutový snímek se natáčely i v Praze. Hlavní postavou je mýtický pták Fénix, ze kterého se na Zemi stane zpěvákova milenka. Setká se ale s nepříjemnými reakcemi okolí, ona se pak sama zapálí a vrátí se do svého světa. Kromě tohoto kousku obsahuje nahrávka dalších dvanáct písní a všechny se prozatím dočkaly velmi příznivých reakcí kritiky. Nejlépe uděláte, když se o jejich kvalitě přesvědčíte sami. Některé z nich totiž najdete na zpěvákově MySpace.com. Kanye West si jako hosty pozval Kida Cudiho a Raekwona v "Gorgeous" a Rihannu, Aliciu Keys nebo Eltona Johna v kousku "All Of The Lights". Nesmíme opomenout ani skladbu "Monster", kde uslyšíte Jay-Zho a také třeba Nicki Minaj.


Různí - Burlesque (soundtrack) (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Christina Aguilera, Cher - Burlesque (soundtrack)
Film "Bulesque" se sice do českých kin podívá až v únoru příštího roku, ale soundtrack z něj vyjde společně s uvedením do kin ve Státech. Ve snímku mladá a hlasově nadaná dívka z venkova v podání Christiny Aquilery míří za slávou do Los Angeles a nakonec získává práci v klubu Burlesque Lounge pod vedením šéfky v podání Cher. Už spojení těchto dvou person a pochopitelně námět naznačují, že tím hlavním bude hudba. O tu se, a to i v případě soundtracku, z převážné části postará Christina Aguilera, ovšem za vydatné pomoci nejen Cher, ale i ostatních herců. Na písničkovém soundtracku k filmu se v podání Aguilery objeví čtyři zbrusu nové skladby a stejný počet coververzí klasických písní. Zbývající dvě skladby dodá Cher. Několik ukázek z filmu najdete na jeho MySpace.com.


Tip týdne

Mt. Desolation - Mt. Desolation (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní country

Mt. Desolation - Mt. Desolation
Že je country už nějaký čas na vzestupu, jsme vás již před časem informovali a důkazem může být i nová britská skupina Mt. Desolation hrající alternativní country. Na tom by nebylo nic obdivuhodného, kdyby jejími hlavními členy nebyl Tim Rice-Oxley a Jesse Quin, tedy polovina slavných Keane. To ale není vše, projektu se totiž účastní i další hudebníci, členové The Killers, Mumford And Sons a Noah And The Whale, The Long Winters a The Staves. Zdánlivě nemožné spojení tak rozdílných hudebních stylů přineslo eponymní debut s desítkou songů, o jejichž produkci se postaral Emery Dobyns, jenž v minulosti nahrával s Patti Smith, Suzanne Vegou nebo Travis. Ochutnávkou budiž tři písničky na MySpace.com této nevšední formace.


Josh Groban - Illuminations (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / operní pop

Josh Groban - Illuminations
Nové album Joshe Grobana "Illuminations" je výsledkem překvapivé spolupráce s producentem Rickem Rubinem, který v poslední době produkoval alba Linkin Park, Johnnyho Cashe nebo Metalliky. Rubin do operního popu zavítal vůbec poprvé a pro oba bylo tedy toto nesourodé spojení velkou výzvou. Nakonec si ale oba spolupráci pochvalovali. Josh Groban na "Illuminations" opět mixuje řadu jazyků, kde například k celkem tradiční angličtině a italštině poprvé přidává v živé skladbě "Voce Existe Em Mim" portugalštinu. Vedle původních skladeb si vybral jednu písničku - "Straight To You" - z repertoáru Nicka Cavea. Co se vyklubalo ze spojení Rubin - Groban, můžete okusit na webu druhého jmenovaného.


Michael Jackson - Michael Jackson's Vision (DVD) (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Michael Jackson - Michael Jackson's Vision
Ačkoli se již velmi konkrétně mluví o novém a prvním posmrtném albu Michaela Jacksona "Michael" a jeho vydání se již nebezpečně blíží, dostává se ještě předtím na pulty obchodů luxusní boxset "Michael Jackson's Vision". V něm najdete hned tři DVD, jež obsahují kompletní videografii Krále popu od "Don't Stop 'Til You Get Enough" až po "Cry" a to v kompletních verzích. Toto vše se vešlo na první dva disky. Třetí je bonusový a vedle několika hitů s The Jacksons tu uvidíte "Say Say Say" s Paulem McCartneym, "Why" s 3T, druhou verzi "They Don't Care About Us" a především dosud nezveřejněné video k "One More Chance", které můžete vidět již dnes na stránkách magazínu Rolling Stone. Komplet vychází jako luxusní edice s šedesátistránkovou knihou, která obsahuje snímky z natáčení, jež pocházejí z Michaelových osobních archivů.


Nicki Minaj - Pink Friday (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rap / hip hop / r'n'b

Nicki Minaj - Pink Friday
Než se zpěvačka a především rapperka Nicki Minaj propracovala ke svému vlastnímu albu, hostovala na řadě skladeb svých o hodně slavnějších kolegů. Jejího hlasu využili Mariah Carey, Ludacris, Usher, Christina Aguilera, Kanye West, Jay Sean, Rihanna a řada dalších. Nyní vydává svůj debut "Pink Friday" a někteří jí spolupráci oplatili. Uslyšíte tu tak například Rihannu, Drakea, Eminema, Natashu Bedingfield, Kanyeho Westa či will.i.ama. Poslední dva byli pak po boku Swizz Beatz, Bangladesh součástí hvězdného producentského týmu. Název alba ovšem berte s rezervou, už z prvního poslechu CD na jejím MySpace.com, zjistíte že od Nicki Minaj se dočkáte především rapu, a to i toho s přídomkem hardcore.


Alphaville - Catching Rays On Giant (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: synth pop

Alphaville - Catching Rays On Giant
Sedm let uplynulo od poslední nahrávky německé formace Alphaville. Německé synthpopové trio si zřejmě po předchozí "CrazyShow" potřebovalo trochu odpočinout a hlavně podepsat novou nahrávací smlouvu. S kontraktem od Universal Music Group se muzikanti pustili do novinkové desky "Catching Rays On Giant", kterou předznamenává pilotní singl "I Die For You Today". Alphaville v čele se zpěvákem Marianem Goldem se v něm prezentují v plné síle. Sami ostatně můžete posoudit práci kapely na jejich oficiálním webu, kde najdete příslušný videoklip. Samotná nahrávka bude dostupná ve dvou formátech. Kromě klasické edice o čtrnácti písních bude pro náročnější fanoušky dostupná limitované verze obohacená navíc o DVD. Součástí disku bude i obsáhlý dokument o vzniku novinky.


Hapka & Horáček - Benefice černých koní (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / šanson

Hapka & Horáček - Benefice černých koní
Nejvýraznější česká autorská dvojice poslední doby Petr Hapka a Michal Horáček spolu tvoří již zhruba dvacet pět let, zatím vydala šest alb, a dá se tedy říct, že na rekapitulaci má již nejvyšší čas. Činí tak prostřednictvím dvoudiskové kompilace "Benefice černých koní", kde najdete písničky od první společné desky pro Hanu Hegerovou až po opusy z lyrikálu "Kudykam" či bonusy z Manéže Bolka Polívky. Celkem tak na posluchače čeká třicet šest písní a sto padesát minut muziky.


The Secret Sisters - The Secret Sisters (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country / folk / indie

The Secret Sisters - The Secret Sisters
Máte rádi retro, country a jistý druh alternativy? Pak by vás neměly minout dvě sestry Laura a Lydia Rogers z Alabamy, jež si říkají The Secret Sisters. Nosí šaty jak z padesátých let, zpívají harmonie písniček té doby svými nádhernými dvojhlasy a jejich album produkoval T-Bone Burnett. Velmi zábavnou formou ve stylu amerických padesátých let mixují pop, country, folk a rock. Zní-li vám to příliš podezřele, pak vězte, že je Rolling Stone zvolil kapelou týdne. Co se tedy za tím ukrývá, zjistíte prostřednictvím MySpace.com tohoto dua.


Juan Luis Guerra - A Son de Guerra (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: tropická hudba / merengue / bachata

Juan Luis Guerra - A Son de Guerra
O stylech jako merengue či bachata moc často na musicserveru nepíšeme a o interpretech z Dominikánské republiky taktéž. Ale teď tu máme již druhého vyslance této země Juana Luise Guerru s jeho aktuálním albem "A Son de Guerra". Zpěváka ovšem předchází díky třem cenám Latin Grammy, včetně té nejprestižnější za album roku, pověst jako hrom. Guerra si nahrávku sám produkoval a do studia pozval i dva u nás známé hosty - zpěváka Juanese a trumpetistu Chrise Bottiho. Celé album si můžete poslechnout na MySpace.com Juana Luise Guerry.


Lucie Vondráčková - Dárek (Tommü Records)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / pop-rock

Lucie Vondráčková - Dárek
Stejně jako Susan Boyle i Lucie Vondráčková přináší svým příznivcům na zimu "Dárek". V případě české zpěvačky jde ale o jakýsi hybrid mezi novou deskou a kompilací. Když totiž "Dárek" rozbalíte, najdete v něm sedm zbrusu nových věcí, sedm duetů a pět starších písniček převlečených do nového hávu. Vedle Lucie Vondráčkové tu tak uslyšíte například Petra Bende, Zbyňka Drdu a další. Novinku prozatím reprezentuje krátká ukázka "Vánočního přání".


Loreena McKennitt - The Wind That Shakes The Barley (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: keltská hudba / folk

Loreena McKennitt - The Wind That Shakes The Barley
Kanadská skladatelka, harfistka, zpěvačka a klavíristka Loreena McKennitt se po zimním albu z roku 2008 opět hlásí o slovo. Ačkoli by datum vydání novinky "The Wind That Shakes The Barley" mohlo vést k domněnce, že se dočkáme jeho pokračování, skutečnost je jiná. Severně od Toronta v kostele Sharon Temple z první poloviny devatenáctého století natočila po boku svých dlouholetých spolupracovníků celkem devět keltských tradicionálů, a vrátila se tak ke svým kořenům. Výsledek si můžete v krátkých ukázkách poslechnout na jejím webu.


Kat DeLuna - Inside Out (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: latino pop/ r'n'b / hip hop

Kat DeLuna - Inside Out
Zpěvačku pocházející z Dominikánské republiky Kat DeLunu můžete znát díky spolupráci s nejrůznějšími americkými umělci a možná i díky jejímu tři roky starému debutu "9 Lives". Nyní jí vychází druhá deska s názvem "Inside Out", kde se opět můžeme těšit i na její spolupráci s Akonem, Lil Waynem, Elephant Man a Onassis. První jmenovaný obohatil i první singl, který naleznete na zpěvaččině MySpace.com.


Westlife - Gravity (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Westlife - Gravity
Nebýt roku 2008, plnil by irský boyband Westlife normu co rok, to jedno album. Letošní přírůstek dostal název "Gravity" a je jedenáctým studiovým albem v pořadí. Nahrávalo se od července do října ve studiích v Los Angeles, Dublinu a v Londýně pod dozorem držitele Grammy Johna Shankse, kterého můžeme znát ze spolupráce s Michelle Branch, Melissou Etheridge či Take That. Na albu najdeme dvanáct nových skladeb včetně "I Will Reach You", na které hostuje Rihanna. Prvním singlem je skladba "Safe", kterou nahráli Westlife na své MySpace.com.


Escape The Fate - Escape The Fate (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: metalcore / post-hardcore

Escape The Fate - Escape The Fate
Americká metalcoreová formace Escape The Fate nachystala pro své posluchače třetí studiovku. Jednoduše nazvaná nahrávka přináší milovníkům tvrdších riffů jedenáct písní, jež zastupuje pilotní singl "Issues". Na ochutnávce, stejně jako na dalších skladbách, se jako producent podílel Don Gilmore. Pozorní čtenáři si ho mohou pamatovat ze spolupráce s Linkin Park nebo Bullet For My Valentine. Jak se mu kolaborace s Escape The Fate povedla, ohodnoťte sami na MySpace.com profilu formace. Najdete tam k poslechu všechny novinkové songy. Pokud se chcete podívat na klip k první vlaštovce, navštivte YouTube.com kanál kapely.


Dále vychází:

Albert King/S. R. Vaughan - In Session (Universal)
Andre Rieu - A Midsummer Night's Dream (DVD) (Universal)
Arckanum - Sviga Lae (Mystic Production)
Florence And The Machine - Between Two Lungs (Universal)
Frida Gold - Zeig Mir Wie Du Tanzt (Supraphon/Warner Music)
Grave - Death Unhallowed (EMI)
Helloween - Keeper Of The Seven Keys (Universal)
Humperdinck - Hansel & Gretel (EMI)
Intronaut - Valley Of Smoke (EMI)
Justin Bieber - My Worlds -The Collection (Universal)
Ke$Ha - Animal + Cannibal (Deluxe Edition) (Sony Music)
Klíč - Dál plyne čas (Universal)
Mando Diao - MTV Unplugged - Above And (Universal)
Maurice Andre - Golden Trumpet (EMI)
Necronaut - Necronaut (Mystic Production)
Nek - Greatest Hits 1992-2010: E da qui (Supraphon/Warner Music)
Nouvelle Vague - Couleurs Sur Paris (Universal)
Pet Shop Boys - Ultimate (2CD, DVD) (EMI)
Placido Domingo - A Portrait (EMI)
Pucciny - La Bohema (EMI)
Republic - 20 Eves Unnepi Koncert (DVD) (EMI)
Robbie Williams - Greatest Hits (DVD) (EMI)
Rolling Stones - The Rolling Stones 1964-1969 (vinyl) (Universal)
Rolling Stones - The Rolling Stones 1971-2005 (vinyl) (Universal)
Rothenberger - Stille Nacht/Die Schone (EMI)
Russell Watson - The Platinum Collection (Universal)
Různí - 1001 Nacht/Arabian Nights (EMI)
Různí - Dinner Classics (EMI)
Různí - Hity roku 2010 (Universal)
Různí - Music From The Vampire Diary (soundtrack) (EMI)
Různí - New Year In Vienna (EMI)
Různí - Taneční liga 125 (Universal)
Různí - Tekno 57 (Universal)
Různí - Toy Story 3/Songs & Story (EMI)
Samael - Decade In Hell (EMI)
Shadows Theory - Behind The Black Veil (EMI)
Schubert - Sinfonien 1 & 8/Muti (EMI)
Tschaikowsky - Schwanensee/Sawallisch (EMI)
Underoath - Ø (Supraphon/Warner Music)
V3Ska - Cirkus (EMI)
Weezer - Death To False Metal (Universal)
Wintertraume - Winter Dreams (EMI)
Xaver Varnus - Bach, Mozart, Albinoni (EMI)

NÁZORY
  • Jméno zpěváka skupiny Alphaville... (Jindřich Kunc, 21.11.2010 08:46) Reagovat

    ... pro autory... nevím, jak můžete psát o hudbě na hudebním serveru, když si ani nedovedete zjistit, jak se jmenuje zpěvák skupiny Alphaville. Pokud je nám fanouškům známo, tak se jmenuje MARIAN GOLD nikoli MARTIN GOLD. Musicserver jsem měl kdysi moc rád. Ale kvůli těmhle chybám to je horší a horší...

    • Re: Jméno zpěváka skupiny Alphaville... (Tomáš Parkan - autor, 21.11.2010 09:20) Reagovat

      Dobrý den, děkujeme za upozornění, chybu jsme opravili a omlouváme se Vám za Vaši újmu. Nicméně si Vám dovolím odporovat - přepisy tohoto typu nedělají, kdy je článek především o nejrůznějších jménech ať už interpretů nebo názvů skladeb, či alb, nedělá ms.cz horší a horší.

  • krasa tento tyzden (asdf, 21.11.2010 13:02) Reagovat

    vyzera to na dobry tyzden :) ...aj ked ma urcite nepotesi ked budu na 1. take that... pretoze si to zo vsetkych menovanych najviac zasluzi kanye ...ten album je inovatorky a nadcasovy...vlastne ako (skoro) cela kanyeho tvorba....album TT mam uz vypocute tiez ale pre mna nepriniesolo nic nove taky standardny pop....

  • Forever Alphaville (Synthboy, 23.11.2010 19:51) Reagovat

    No tak doufám, že se dočkáme i recenze na novinku Alphaville, když už je o nich řeč. Píše se tu o lecjakých béčkách, tak co po čase napsat zas o někom, kdo pro popovou hudbu něco skutečně udělal. Ačkoliv jsem novou desku neslyšel, stajně si dovolím tvrdit, že to je to nejlepší, čeho jsem se mohl letošního roku dočkat. Oni dělají skutečnou hudbu, i Alphaville povišují pop na umění a mnohdy hranice popu doslova přesahují.

  • Kdy se můžeme těšit na recenzi My Beautiful Dark Twisted Fantasy? (Respex, 25.11.2010 16:30) Reagovat

    Je mi trochu líto, že si titul album týdne odnesli zrovna Take That. Rozhodně se nejedná o špatné album, ale kupříkladu v porovnání s Hurts to zase taková pecka není. My Beautiful Dark Twisted Fantasy je rozhodně hudební událostí roku. Nevím kde jste zjistili, že fanoušci pochybují o Westově profesionalitě, ale to nevadí. Doufám, že recenze bude co nejvíce vyčerpávající protože toto album si ji zaslouží. Co se týče hodnocení na zahraničních hudebních serverech, tak se jedná o jedno z nejlépe hodnocených alb vůbec.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Still Corners - Dream Talk 9/10
Recenze: Still Corners zvou zdařilou deskou "Dream Talk" do zasněné krajiny Nad hudební scénou sice letos svá křídla rozpíná country, ale naštěstí tu jsou i kapely, které trendům nepodléhají. Still Corners sázejí na to, co umí - a tentokrát také na své sny. Na nové desce "Dream Talk" totiž... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 15:30 v sekci Recenze
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- "Útok na lidskou kreativitu musí skončit," píší Billie Eilish, Pearl Jam i Robert Smith a bouří se proti AI (05.04.2024 10:48)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Rapem ovládanou top desítku českého albového žebříčku osvěžili Ariana Grande a Judas Priest (21.03.2024 19:30)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nejhranější domácí písničku obstarali filmoví Kryštof, celkově dál vede Dua Lipa (14.03.2024 10:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Dua Lipa se vrací na vrchol rádiového žebříčku, ten albový pomalu ztrácí smysl sledovat (07.03.2024 09:30)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele Queen AC/DC U2 Sia Rush Beyoncé Bono Taylor Swift Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Mirai Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu