Titulní straně nového Reportu vládne David Koller

05.11.2010 10:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Report 11/10
© facebook interpreta
NA TITULCE DAVID KOLLER, UVNITŘ DAN BÁRTA, WOHNOUT, TARJA, ROZHOVORY S MONIKOU NAČEVOU, BLUE EFFECT, HORKÝŽE SLÍŽE, TÉMA JAK SE STAVÍ KLUB A UCHO S ANETOU LANGEROVOU. PŘÍLOHOU JE ALBUM KAPELY IMT SMILE - 2010: ODYSEA LIVE.

Z obsahu:

DAVID KOLLER
Nová deska "Teď a tady" Davida Kollera chystaná na předvánoční trh je jeho teprve třetím sólovým projektem, což ale neznamená, že by se jednalo o lenost. Roman Jireš pojal rozhovor s nejvýznamnější postavou domácího popu 90. let rekapitulačně, došlo na Lucii i Jasnou páku.

JAK SE STAVÍ KLUB
Do klubů chodíme všichni. Často máme nějaké místo náramně rádi, ale vadí nám třeba akustika, krátký bar, slabá klimatizace, mrňavá šatna, kamarádi z kapel si stěžují na moc nízké pódium... Jak by se to jen dalo udělat lépe? To se dozvíte z našeho speciálního návodu!

EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN
Industriální experimentátoři z Berlína (toho západního) letos oslaví třicáté výročí svého vzniku. Jejich vliv na moderní podobu hudby je neoddiskutovatelný; o to více tak potěší jejich láska k naší vlasti, o které s nimi rozmlouval Lukáš Benda.

DAN BÁRTA
Alfa samec tuzemské alternativy Dan Bárta v těchto dnech vydává nezvyklou nahrávku. Společně s Robert Balzar Triem natočil třináct písní, které dle jeho slov "v minulosti otřásly jeho vědomím a neodmyslitelně se vztahují k určitému životnímu období". Exkluzivně pro REPORT Bárta jednotlivé písně v průvodci po nové desce okomentoval.

LADY GAGA
Momentální ikona světové pop music vtrhla před dvěma roky na scénu a od té doby jsou jí plná média. Co stojí za jejím úspěchem? Marek Pros vybral tři klíčové body, bez kterých by po Lady Gaga nemňoukla ani kočka.

LIVE: Chinaski, Nightwork, Morcheeba, Guns N' Roses, Wilco, John Legend, Killing Joke, Joe Cocker, Santana, Dimmu Borgir, Cock Sparrer
TÉMA: Jak se staví klub
REPORTÁŽ: Vypsaná fixa v Japonsku
ROZHOVORY: Tarja, Blue Effect, Ecstasy Of St. Theresa, Jon Lord, Monika Načeva, Tři sestry, Totální nasazení, Tomáš Hajíček, Wohnout
FRESH ENERGY: K2
URBAN: Rytmus
BUBÁK: Lady Gaga
SMRT: Guru
NA CESTÁCH: Norsko
UCHO: Aneta Langerová
SLOUPKY: Jana Kománková, Simon Ruffskank, Honza Křížek, ##Honza Homola#X#, Ondřej Bezr, Ema Dietrichová
Recenze CD, DVD, PC a PS3 her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreporty, multimedia, bazar

CD příloha:

IMT SMILE - 2010: ODYSEA LIVE
Poté, co prešovští IMT Smile absolvovali řadu festivalů na Slovensku i v Česku, si jejich lídr Ivan Tásler prodloužil léto odletem do Austrálie. Kapela, která si dala malou podzimní koncertní pauzu, však čtenářům REPORTU zanechala dárek v podobě CD 2010: Odysea Live natočeného na koncertech v Praze, Prešově a Bratislavě.

Akce: MOBILNÍ TELEFON NA DVĚ SIM KARTY
Zdarma 2 vstupenky na pražský koncert IMT SMILE pro všechny předplatitele!

V pražském vydání REPORTU voucher, který lze proměnit za druhou vstupenku (1+1) na koncert IMT Smile!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA.

Více info na ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY