shop.musicserver.cz
Nové desky pro 45. týden

Nové desky pro 45. týden

Vydáno: 07.11.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vánoce se už plíží a na novinkách je to poznat. Se sváteční tématikou se hlásí hned několik umělců jako Lucie Bílá, Indigo Girls, Susan Boyle, či Petr Bende. Depeche Mode vydají dlouhou očekávaný živák, Neil Diamond hity jiných a s obyčejnými CD přijdou James Blunt, Komajota a Miro Šmajda.

Pokud se v pondělí 8. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Depeche Mode - Tour Of The Universe: Barcelona 20/21.11.09 (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: synthpop

Depeche Mode - Tour Of The Universe: Barcelona 20/21.11.09
Nové řadovky kultovní formace Depeche Mode se asi hned tak nedočkáme, přesto se můžeme těšit na další hudební nálož. Na pulty obchodů míří dlouho očekávaný živák "Tour Of The Universe: Barcelona 20/21.11.09". Jak název napovídá, trio muzikantů zaznamenalo dvě vystoupení v Barceloně odehrané v rámci posledního turné k poslední desce "Sounds Of The Universe". Na sestřih toho nejlepšího dohlížel zkušený režisér Russell Thomas. DM si nemohli vybrat lépe - Thomas spolupracoval na podobných živácích s kapelami jako Coldplay, Placebo nebo U2. Sami se o výsledku můžete přesvědčit na YouTube.com kanálu skupiny, kde najdete kromě traileru další videa včetně songu "Personal Jesus". Pokud se rozhodnete si živák koupit, budete mít na výběr z několika verzí. Můžete sáhnout po základní edici o jednom DVD a dvou CD nebo limitce obohacené o další DVD. K dostání bude také Blu-Ray disk.


James Blunt - Some Kind Of Trouble (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: soft rock / pop / folk pop

James Blunt - Some Kind Of Trouble
Tři roky po druhém albu "All The Lost Souls" se svým příznivcům opět hlásí James Blunt, konkrétně s deskou nazvanou "Some Kind Of Trouble". Již první velmi chytlavý a pozitivní singl "Stay The Night", který můžete slyšet na Bluntově MySpace.com, naznačil, že anglický zpěvák s novým CD začíná i novou kapitolu ve své kariéře. Změnil způsob nahrávání, kdy tentokrát vznikaly písničky přímo ve studiu, a výsledkem je větší spontánnost a energie. K odlišnému zvuku pak přispěl i pestrý producentský a autorský tým, kde vedle Jamese Blunta samotného najdete jména jako Steve Robson, Greg Kurstin, Eg White, James Blunt, Ryan Tedder z OneRepublic nebo Linda Perry.


Komajota - Kolobeh (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Komajota - Kolobeh
"Keane z Prešova", jak se přezdívá slovenské kapele Komajota, se hlásí o slovo s novou nahrávkou. Po dvouleté pauze, která uplynula od vydání "Bludiska", se fanoušci mohou těšit na dvanáctku nových písní. Jednu z nich nazvanou "Voda v koši", která je současně i novým singlem, si můžete poslechnout na oficiálních stránkách kapely. "Kolobeh" ale obsahuje daleko víc hitových songů - mezi singly se mají dostat ještě další tři novinkové písně. Produkci svěřili muzikanti do rukou Martina Migaše z nahrávacího studia Perina. Komajota se netají tím, že právě on má na výsledném zvuku velkou zásluhu. I když se drželi své klasiky, na kterou jsou fanoušci zvyklí, přidali navíc nové a moderní aranže.


Miro Šmajda - Čo sa týká lásky (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / pop / klasický rock

Miro Šmajda - Čo sa týká lásky
Finalistům první řady Česko Slovenské SuperStar se podařilo zakotvit na hudební scéně poměrně slušně - po debutech Markéty Konvičkové, Bena Cristovao či vítěze Martina Chodúra se hlásí o slovo i nejúspěšnější zástupce Slovenska, účastník velkého finále Miro Šmajda. Jeho prvotina dostala název "Čo sa týká lásky " a toho, kdo sledoval soutěž, jistě nepřekvapí, že je natočená v rockovém duchu. Až na závěrečnou "Last Forever", jež se stala prvním singlem, je celá ve slovenštině a jejím autorem je zpěvák samotný. Výjimkou jsou dvě skladby, které složil společně se členy svojí kapely Rosemaid. Vše vzniklo v průběhu letošního léta ve studiu Sono Nouzov v produkci Milana Cimfe. Zároveň s albem vstupuje do éteru v pořadí již druhý singl "Baby". Oba singly naleznete na webu Mira Šmajdy.


Susan Boyle - The Gift (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vánoční / tradiční pop

Susan Boyle - The Gift
Přes devět miliónů prodaných desek po celém světě, nejprodávanější umělec roku 2009, více než půl miliardy unikátních přístupů na YouTube, jedno z nejvyhledávanějších jmen v celé historii Googlu a mnoho dalších a dalších neuvěřitelných rekordů. Tím vším se může pyšnit Susan Boyle. Za to vše chce obdarovat své fanoušky dárkem v podobě vánočního alba nazvaného trefně "The Gift". Na něj osobně vybrala skladby, které jsou blízké jejímu srdci, a tak tu najdete vánoční koledy jako "The First Noel", "O Holy Night", "O Come All Ye Faithful", ale i klasické popové a rockové hity jako třeba "Hallelujah" Leonarda Cohena, "Don't Dream It's Over" Crowded House nebo "Perfect Day" Lou Reeda, která se zároveň stává prvním singlem z alba. Všechny skladby z alba, které stejně jako její debut produkoval Steve Mac, můžete už nyní slyšet na webu Susan Boyle.


Cassandra Wilson - Silver Pony (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz / folk / blues

Cassandra Wilson - Silver Pony
Několika Grammy ověnčená jazzová zpěvačka Cassandra Wilson se po evropském turné, které zavítalo i do České republiky, vrací na hudební scénu s novinkou "Silver Pony". Album namíchala z nových studiových nahrávek a několika písní ze zmíněného evropského turné. Do svého vyhlášeného jazzového zpěvu zakomponovala tentokrát prvky folku, blues, popu a možná i díky tomu přivítala ve studiu několik hostů. Vedle zpěvačky tak uslyšíte zpěv John Legenda, který zpívá a hraje v songu "Watch The Sunrise", kde uslyšíte i trumpetu Terence Blancharda a rap Commona. Letmý pohled na tuto novinku poskytuje internetový obchod Amazon.com.


Tip týdne

Neil Diamond - Dreams (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / country

Neil Diamond - Dreams
Neil Diamond by si klidně mohl užívat důchodu a ve svých devětašedesáti letech trávit čas nicneděláním. Americký zpěvák a skladatel má ale stále co říct, a tak vydává novou kolekci. Pro své fanoušky nahrál čtrnáctku svých nejoblíbenějších písní, které si za padesát let věnovaných hudbě oblíbil. Dostalo se tak například na klasiku šedesátých let Everly Brothers a jejich "Let It Be Me" nebo také na populární píseň Leonarda Cohena "Hallelujah". Vedle evergreenů jiných interpretů dal nový kabátek i jedné ze svých slavných písní "I'm A Believer". Jak se Neilou Diamondovi ve studiu dařilo, posuďte sami. Navštivte jeho oficiální stránky a poslechněte si některé z nových písní.


Indigo Girls - Holy Happy Days (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk

Indigo Girls - Holy Happy Days
Americké folkové duo Indigo Girls se na hudební scéně pohybuje již přes dvacet let, ale teprve letos se Amy Ray a Emily Sailers odhodlaly nahrát vánoční album. Pojmenovaly ho "Holy Happy Days" a vedle vánočních standardů typu "O Holy Night", či "I'll Be Home For Christmas", současných vánočních ale i chanukových songů uslyšíte i tři původní písničky. Kdo trochu zná hudbu této dvojice, jistě si domyslí, že nepůjde o tuctové zpracování vánoční tématiky, o čemž se koneckonců můžete přesvědčit i poslechem celého CD na portálu aol.com.


Cheryl Cole - Messy Little Raindrops (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

Cheryl Cole - Messy Little Raindrops
Někdejší členka Girls Aloud Cheryl Cole ve velmi rychlém sledu po sólovém debutu "3 Words" servíruje pokračování v podobě "Messy Little Raindrops". Pilotním singlem se stala tanečně laděná "Promise This", která se stala v Británii nejprodávanějším singlem roku. Na albu, jež vyšlo v Británii o týden dříve, Cheryl Cole spolupracovala s řadou autorů a producentů, mezi nimiž vede jeden z hlavních spolupracovníků Natashy Bedingfiled Wayne Wilkins, dále Starsmith, jenž stojí za Ellie Goulding či Kylie Minogue, a JR Rotem nebo třeba will.i.am, který albu společně s Dizzeem Rascalem, Traviem McCoyem a Augustem Rigou zapůjčil svůj vokál. Zmíněný hitový singl z této novinky uslyšíte na zpěvaččině MySpace.com.


Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba

Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé
Vedle Indigo Girls vydává svoje první samostatné vánoční album i Lucie Bílá. Společně s klavíristou, kapelníkem a hudebním producentem Petrem Maláskem pro tuto příležitost vybrali sestavu songů, patřících mezi celosvětově nejúspěšnější, přidali podobně proslulé české a objevili i několik překvapení. Vedle již dříve otextovaných písní vznikla i nová přebásnění Pavlem Vrbou, v několika případech byl zachován původní latinský text. Vynikající instrumentalisty ve studiu doplnil Pražský symfonický orchestr s dirigentkou Miriam Němcovou a přidal se i chlapecký sbor Boni Pueri. Semaforskou "Purpuru" si s Lucii Bílou zazpívala Marta Kubišová a v předělávce klasické koledy "The First Noel" se připojil i Karel Gott. Všechny písničky z desky hrají na stránkách Lucie Bílé v krátkých ukázkách.


Kid Cudi - Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní hip hop

Kid Cudi - Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager
Americký šestadvacetiletý rapper Kid Cudi debutoval v roce 2009 kritikou i fanoušky nadšeně přijatým albem "Man On The Moon: The End Of Day". Nyní vychází jeho druhá deska, a jak napovídá název "Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager", měla by navazovat na předchůdce. Opět se na ní mísí různé žánry - od klubové taneční hudby, tradičního hip hopu k modernímu rocku a popu, je ale temnější a Cudi na albu zpívá i o své závislosti na kokainu. Nahrávka obsahuje sedmnáct skladeb rozdělených do pěti tematických "dějství", hostují na ní mimo jiné i Mary J. Blige, Cee-Lo Green a Kanye West, který s Kid Cudim zpívá první singl s názvem "Erase Me", jehož klip jsme vám již představili.


Nelson - Lightning Strikes Twice (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / metal

Nelson - Lightning Strikes Twice
Glam metalová formace Nelson slaví letos dvacet let na hudební scéně. Aby si oslav užili i fanoušci, je tu nová nahrávka "Lightning Strikes Twice". Muzikanti se na ní vracejí ke kořenům - k debutu "After The Rain". Byl na ní totiž hit "(Can't Live Without Your) Love And Affection", který kapelu vynesl do předních příček hitparád. Chystaná novinka má být jakýmsi pokračováním po hudební i lyrické stránce. Nejlépe to vystihl kytarista a zpěvák Gunnar Nelson: "Na 'Lightning Strikes Twice' jsme dostali šanci uzavřít některá otevřená témata." Jeho bratr-dvojče Matthew ještě prozradil své přání, aby s podobným nadšením jako mají oni, přijali album i fanoušci. Jestli se dočkají uznání, posuďte sami. Na stránkách vydavatelství Roadrunner Records si můžete poslechnout pár ukázek.


Petr Bende - Vánoční koncert (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba

Petr Bende - Vánoční koncert
Svou troškou do mlýna vánočních titulů přispěje i Petr Bende. V jeho případě jde o kombinaci CD a DVD s jednoduchým názvem "Vánoční koncert". Tradice těchto koncertů sahá do doby před třinácti lety, kdy zahrál svůj první v obci sousedící s jeho rodným Újezdem u Rosic. V průběhu let se koncerty rozšířily i do dalších měst a v roce 2006 proběhlo první regulérní turné po České republice. Z toho posledního pochází zachycený záznam z vyprodaného zastavení v Janáčkově divadle v Brně. Kromě Petra na něm vystupovala řada hostů jako cimbálová muzika Grajcar, Wabi Daněk, Petrův otec Ján Bende nebo pěvecký sbor Antea, se kterými kromě vlastních skladeb společně zahrál úpravy lidových písní a vánočních koled. Album reprezentuje na webu Petra Bende videoklip se singlem "Tráva".


Výběry

  • Výběry Marie Rottrové jsou velmi oblíbené a podobně tomu bude i u "Osud mi tě přál", který je ale velmi specifický. Jediným pojítkem pro tuto kolekci byla textařka Jiřina Fikejzová, jež otextovala pro Rottrovou řadu velkých hitů a silných písní, včetně "To mám tak ráda", "Řekni kde ty kytky jsou..." nebo polské lidovky "Markétka" či "Co mám to dám". K těmto hitům na retrospektivním zremastrovaném 2CD přibudou i doposud nevydané písně a rarity.
  • Německá industriální legenda Einstürzende Neubauten připravila čtvrtý díl mapující její činnost v letech 2002-2010 nazvaný tradičně "Strategies Against Architecture IV.". Jak už bývá zvykem, do svých bestofek nezařadili pouze standardní verze písní z řadových alb, ale snaží se soubor okořenit o singlové nebo jakkoliv jinak zajímavé podoby svých písní. Protentokrát se na dvojalbu setkáme mimo jiné i se skladbami ze supporterských alb (tedy desek, které se nedostaly do běžné distribuce, protože byly určené pro nejskalnější fandy kapely) nebo s ochutnávkou z osmidílné experimentální série "Musterhaus".
  • Snad nikdo nemá tolik výběrů jako Elvis Presley. A nyní tu máme další s názvem "Viva Elvis", který pohlíží na Elvisovu hudbu dnešní perspektivou a zároveň prohlubuje revoluční prvky. Původní zpěv je nově zasazený do širokého spektra aktuálních a moderních hudebních aranžmá.


Sarah Connor - Real Love (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: dance / pop

Sarah Connor - Real Love
Sarah Connor není klasickou popovou celebritou se skandály a faux pas, ty doby už má za sebou. Nyní je to spíš poklidná zpěvačka, která dokáže v tichosti připravit album a pak překvapovat. Po dvou letech, které uplynuly od vydání desky "Sexy As Hell", je tu její nová nahrávka "Real Love". Oproti předchozímu počinu, který se moc neprodával, nyní vsadila na jistotu a jako producenta si pozvala RedOne. Výsledkem je patnáct nových songů včetně singlu "Cold As Ice". Už pilotní ochutnávka se nese v ryze tanečních vodách, což je pro zpěvačku velká změna. Nejlépe ale uděláte, když si Sarah Connor sami poslechnete. Navštivte proto její oficiální web, kde se můžete podívat na video ke zmiňovanému singlu a navíc se rozplývat nad baladickým titulním kouskem novinky.


Zucchero - Chocabeck (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Zucchero - Chocabeck
Pětapadesátiletý Ital Zucchero Fornaciari si za léta, která působí na hudební scéně, vydobyl stálé místo nejen na té italské, ale i světové. Melodické písničky, chraptivý hlas, výborné balady čas od času opepřené něčím ostřejším, kombinace soulu, rocku a popu a to vše protknuté italským cítěním muziky, jsou atributy, které zabíraly nejen v minulosti, ale i na jeho novém studiovém albu "Chocabeck". To vzniklo v produkci výborných producentů Dona Wase a Brendana O'Briena a za mikrofonem hostují Bono z U2 a Brian Wilson z The Beach Boys. Krátké ochutnávky z "Chocabeck" koření Zuccherovy oficiální stránky.


Sunflower Caravan - A Little Bit More (Panther)
MySpace.com / Badnzone.cz / psali jsme
žánr: pop / rock

Sunflower Caravan - A Little Bit More
Tuzemská formace Sunflower Caravan dodělávala na nové desce poslední úpravy a už začátkem října vyrazila na příslušné koncertní turné. Pokud jste měli to štěstí a navštívili jeden z doposud odehraných koncertů, slyšeli jste pár novinkových songů v předstihu. Samotná nahrávka "A Little Bit More" ale vychází až teď. Když se mrknete na jejich profil Bandzone.cz, můžete si sami prověřit, jestli se muzikanti posunuli dál a přitom si zachovali svůj retro styl. Frontman Andy začal navíc i zpívat. Pokud vás novinkové písně nadchnou, nezmeškejte křest. Slavnostní akce proběhne 23. listopadu v Paláci Akropolis.


Mluvené slovo

S třemi novými audio knihami se tento týden přihlásilo vydavatelství Popron Music. Tady jsou:

  • "Muž se psem" je druhý román Zdeňka Jirotky, kterým se pokusil navázat na úspěch legendárního "Saturnina". Detektivní parodie vypráví příběh amatérského detektiva, který pátrá po finančním podvodníkovi unikajícím policii po celém světě. Román plný zvratů a situační komiky našel svého interpreta v Jiřím Lábusovi, jehož nahrávku dále oživují ženský hlas Terezy Bebarové, dobová hudba a řada zvukových efektů.
  • Nového zpracování se dostalo jedné z nejpopulárnějších dětských knížek Jana Karafiáta - "Broučci". Malých hrdinům, broučkům a beruškám, které při všech svých světlých stránkách nejsou zbaveny pravdivých lidských vlastností, tentokrát propůjčil hlas Josef Somr.
  • Josef Somr vedle "Broučků" nahrál i proslulý vánoční příběh Charlese Dickense "Vánoční koleda" o starém lakomci, kterému duchové ukážou svět chudých, a změní tak jeho smýšlení. Jeho podání skrblíka Scroogea navíc podbarví i originální hudba.

Dále vychází:

Allen / Lande - The Showdown (Mystic Production)
Andreas Scholl - O Solitude (Universal)
Beady Belle - At Welding Bridge (Universal)
Black Sabbath - Past Lives (Universal)
Dr. Tom - Ou La Liberte En Cavale (EMI)
Far East Movement - Free Wired (Universal)
I.M.T.Smile - 2010 Odysea Live (Universal)
Ladislav Kerndl - Nejkrásnější filmové melodie (Sony Music)
Linkin Park - Waiting For The End (singl) (Supraphon/Warner Music)
Michal David - Mejdan roku (Popron Music)
Miro Jaroš - Tráva musí rásť (EMI)
My Chemical Romance - Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) (singl) (Supraphon/Warner Music)
Poodles - No Quarter + In The Flash (Mystic Production)
Roman Vojtek - Hity z filmů a muzikálů (Popron Music)
Různí - Bravo Hits 2010/3 (Universal)
Různí - Classical 2011 (EMI)
Různí - Super Hity Cz Eteru Ii (EMI)
The Benedictine Nuns Of... - Voices: Chant From Avignon (Universal)
Thin Lizzy - Vagabonds Of The Western (Universal)
Trapt - No Apologies (EMI)
Václav Hybš - Vůně jehličí (Supraphon)
Yello - By Yello (The Singles Collection 1980 - 2010) (Universal)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red Polovina dubna přinesla nové album Marka Knopflera, kterého se fanoušci dočkali po šesti letech. Doplnily jej novinky Mirai, girl in red, Maggie Rogers, desku pro Red Hot natočila Meshell Ndegeocello, rockeři si užijí Týr, Bodegy, James,... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 09:30 v sekci Novinky | Nové desky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Video: Depeche Mode se loučí s érou desky "Memento Mori". V "People Are Good" hledají to dobré v nás (06.04.2024 08:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Audio: Einstürzende Neubauten v "Ist Ist" zase jednou experimentují. Lákají na novou desku i koncert v Praze (29.03.2024 07:27)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Themroc Kabát Adele Queen Sia AC/DC U2 Bono Rush Taylor Swift Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu