Petr Bende se připomene novou vánoční deskou

09.10.2010 09:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Petr Bende
© petrbende.cz
Po několika letech se Petr Bende hlásí o slovo s novou nahrávkou. V obchodech se 8. listopadu objeví na CD a DVD "Vánoční koncert" se záznamem z vyprodaného Janáčkova divadla. Koncert zpěvák, jeho kapela a sezvaní hosté odehráli na konci loňského roku. Vánoční atmosféru si fanoušci finalisty soutěže Česko hledá SuperStar mohou připomenout i na nadcházejícím vánočním turné, jež čítá patnáct zastávek v Čechách i na Moravě.

Zaznamenaná show se uskutečnila v rámci koncertního turné "Moje Země". Kromě Petra Bendeho vystoupili v sérii celorepublikové koncertní šňůry další interpreti a seskupení jako Cimbálová muzika Grajcar, Wabi Daněk a pěvecký sbor Antea pod vedením sbormistra Oldřicha Hlouška.

Album i DVD přináší několik vánočních písní a koled. Nechybějí ani autorské songy Petra Bendeho jako "Anděl perutí mách", "Zaklínám své moře" nebo "Nad horú svítá". Ten večer zazněla i slavná píseň Freddieho Mercuryho a skupiny Queen "Bohemian Rhapsody". V bonusové sekci na DVD pak najdete kromě dalšího klip k písni "Tráva".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY