shop.musicserver.cz
Nové desky pro 41. týden

Nové desky pro 41. týden

Vydáno: 10.10.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V novinkách tohoto týdne mají podstatné slovo především Češi. S nonšalancí sobě vlastní přijde Hana Hegerová, která zastiňuje své kolegy z NiceLand i Xindla X či Jaye Diesela. Proti domácí přesile se tak může postavit snad jen rekapitulující Robbie Williams či duo The Orb posílené o kytaru Davida Gilmoura.

Pokud se v pondělí 11. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Tip týdne

Hana Hegerová - Mlýnské kolo v srdci mém (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: šanson

Hana Hegerová - Mlýnské kolo v srdci mém
Jednou z největších domácích událostí tohoto roku se bezesporu stane vydání novinkového alba Hany Hegerové, jež dostalo název "Mlýnské kolo v srdci mém". Čekalo se na něj dlouhých třiadvacet let od desky "Potměšilý host" a lze napsat, že tak dlouho i vznikalo. První dáma českého šansonu sbírala třináct skladeb pocházejících od předních francouzských autorů Moustakiho, Gainsbourga, Barbaru, Mayereau, Legranda nebo Ferreho do svého šuplíku více jak dvacet let. Získat práva k tuctu českých a jedné slovenské verzi nebylo jednoduché, neboť dědici se občas hledali těžko a cizojazyčné přebásnění je u francouzských autorů a interpretů sledováno obzvlášť pečlivě. Nakonec se vše podařilo a francouzským melodiím mohli vtisknout české vyznění textaři Jiřina Fikejzová, Pavel Vrba, Jaromír Nohavica, jenž si s Hanou Hegerovou onu píseň i zazpíval, Jiří Dědeček, Jan Jiráň a také Ľubomír Feldek, Pavel Cmíral nebo z odkazu Pavel Kopta a Eva Janovcová. Za hudebním ztvárněním pak stál dlouholetý spolupracovník Hegerové, klavírista, skladatel a hudební producent Petr Malásek, který přizval do studia především muzikanty s pódiovou zkušeností i lidským kontaktem se zpěvačkou - kontrabasistu Roberta Balzara, bubeníka Pavla Badu Zbořila nebo saxofonistu Františka Kopa ve spojení s dalšími nástroji, ale také velký studiový orchestr.


Robbie Williams - In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010 (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / pop-rock

Robbie Williams - In and Out of Consciousness: The Greatest Hits 1990–2010
Jak už jistě víte, Robbie Williams dává na čas sólovou kariéru k ledu a po několika letech se opět připojil k Take That. Jako symbolické uzavření této éry má sloužit kolekce hitů "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010". Na dva disky Robbie zařadil bezmála čtyřicet písniček, které sahají od dob Take That přes debut, swingové album až ke dvěma úplným novinkám "Shame" a "Heart And I". Ovšem pozor, to platí jen pro standardní edici. Nachystány jsou totiž další tři. V první řadě je to deluxe edice s dalším CD navíc, kde najdete dvacítku skladeb složenou z b-stran singlů a rarit. DVD edice pak přináší to samé jako CD, ale pochopitelně ve vizuální podobě. Poslední Ultimate edition spojuje deluxe a DVD edici a navíc ještě přihodí velmi ceněné třetí DVD "Live At The Velodrom, Berlin In 2005", tedy záznam koncertu, kde poprvé představil písničky z "Intensive Care" a na který se vstupenky pouze losovaly. Krátkou upoutávku na tento výběr můžete vidět na webu Robbieho Williamse.


Xindl X - Praxe relativity (Championship Records)
web / Bandzone.cz / psali jsme
žánr: pop

Xindl-X - Praxe Relativity
Po vydařeném debutu "Návod ke čtení manuálu" je tu nové album populárního tuzemského písničkáře. Xindl X nachystal desku "Praxe relativity" a dal si na ní velmi záležet. Novinka přináší pestré melodie jako country, šanson nebo dokonce hardcore, ozdobené vtipnými texty. Například arabské rytmy mohli fandové otestovat v songu "Láska v housce", jenž doprovodil společný snímek s Olgou Lounovou. Vůbec poprvé ve zpěvákově kariéře se posluchači dočkají i písně s vážnou tématikou - singlu "Chemie". Nové písně si budete moct poslechnout naživo na nadcházející šňůře "Prakticky relativní turné".


The Orb feat. David Gilmour - Metallic Spheres (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: ambient / alternativní elektronika

The Orb feat. David Gilmour - Metallic Spheres
Unikátní spojení představuje titul "Metallic Spheres". Britské elektronické duo The Orb, které již pomalu sahá po nálepce "legenda svého žánru", se na něm spojilo s někdejším členem Pink Floyd Davidem Gilmourem, který se podobnou nálepkou již může v klidu honosit. Vše začalo v roce 2009 nenápadnou jam session a výsledkem je zmíněné album, jež je rozděleno do dvou částí "Metallic Side" a "Spheres Side", kde každá z nich se ještě dělí na pět podčástí. S nahráváním dále pomohl i Martin "Youth" Glover, který se postaral o basovou kytaru a klávesy. Jakým způsobem se deska nahrávala a letmý náhled, co z tohoto spojení vlastně vzniklo, vám dá video na webu Davida Gilmoura. "Metallic Spheres" vychází vedle standardního CD a vinylu ještě v limitované deluxe edici s bonusovým CD, na kterém najdeme skladby v tzv. ‘3D60™’ formátu, který poskytuje prostorový zvukový zážitek ze stereo nahrávek bez nutnosti jakéhokoliv dalšího zvukového vybavení.


Paul Smith - Margins (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie pop / rock

Paul Smith - Margins
Paul Smith , frontman britské indie formace Maximo Park, se řadí k dalším lídrům moderních kapel, kteří se rozhodli zkusit štěstí i jako sóloví umělci. Po náročných přípravách vydává zpěvák desku "Margins", pro kterou si všechny skladby napsal a připravil úplně sám. Není tedy divu, že mu to zabralo několik let. Než se pustil do nahrávání, kontaktoval své kamarády, kteří se ochotně zapojili. Mezi nimi byli také bratři Peter a David Brewisovi z Field Music nebo Andy Hodson. Album obsahuje celkem třináct kousků a všechny reprezentuje pilotní singl "Our Lady Of Lourdes". Společně s otvírákem celé desky "North Atlantic Drift" si ji můžete poslechnout na MySpace.com profilu zpěváka.


NiceLand - God Has Her Ways (Championship Records)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie pop

NiceLand - God Has Her Ways
Ještě v době prvního alba značku NiceLand reprezentoval pouze písničkář Michal Motyčka, avšak druhý, právě vycházející počin "God Has Her Ways" je už prezentován jako kolektivní dílo skupiny NiceLand. Jejími členy jsou vedle Motyčky ještě dva někdejší členové The Bliss Tomáš Koula a Michal Budínský a baskytarista Přemysl Černík. Ve studiu jim pak vypomohl ještě ex-člen Sunshine Amák v roli producenta, další Sunshine Kay Buriánek, kytarista The Prostitutes Martin Přikryl a Andy Čermák ze Sunflower Caravan. Ve dvou písničkách pak dokonce uslyšíte smyčce České filharmonie. Stylově by měla novinka navázat na dva roky starý debut, ovšem tentokrát o něco dynamičtější a s větším vlivem hudby devadesátých let. "God Has Her Ways" prozatím na jejich bandzone profilu reprezentuje pouze první singl "I Won't Give In".


Rise Against - Another Station: Another Mile (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hardcore / punk

Rise Against - Another Station: Another Mile
Punkoví fanoušci jistě rádi vzpomínají na loňskou show americké formace Rise Against, kdy v rámci turné navštívili v listopadu loňského roku pražský klub Roxy. Letos se k nám vrátili jako jedna z hvězd putovního festivalu Sonisphere. Aby si muzikanti uchovali ty nejzářivější vzpomínky a fanouškům připomněli svou živelnou show, některé z odehraných koncertů zdokumentovali. Z každého nahraného vystoupení vybrali jednu skladbu, a tak seskládali živák "Another Station: Another Mile". Kromě toho přidali na disk své komentáře a rozhovory se členy kapely. Fanoušci se díky tomu seznámí s celým procesem skládání, ke kterému má každý muzikant jiný přístup. "To, co budete držet v rukou, je další část příběhu o naší kapele - co znamená pro nás a naše fanoušky. Vyhověli jsme vašim požadavkům a použité živé záběry jsme nijak neupravovali," prozradili Rise Against. K tomu přídávají na svém YouTube.com kanálu trailer.


Jenny And Johnny - I'm Having Fun Now (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Jenny And Johnny - I'm Having Fun Now
Trošku podezřele zní jméno nového dua na hudební scéně Jenny And Johnny, ale vězte, že se za ním neskrývají rozhodně žádní zelenáči. Onou Jenny je americká zpěvačka a herečka Jennifer Diane Lewis známá hlavně z kapely Rilo Kiley, jež má na svém kontě také několik sólových alb. No a oním Johnnym je její přítel Jonathan Rice - skotsko-americký písničkář, který vydal sám dvě alba, spolupracoval například s Elvisem Costellem a zahrál si ve filmu "Walk The Line" Roye Orbisona. Společně dali dohromady na rockovou notu laděné album "I’m Having Fun Now" předznamenané pilotním singlem "Scissor Runner", který uslyšíte na jejich webu.


The Script - Science & Faith (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

The Script - Science & Faith
Po rozpačitě přijatém eponymním debutu přicházejí The Script s novou nahrávkou. Album s titulem "Science & Faith" je stejně jako jeho předchůdce úzce spojené se současnou situací v Irsku. Odtud ostatně pochází i trojice muzikantů. V desítce nových skladeb najdete narážky na ekonomiku a společnost země, čímž The Script domácí posluchače nadchli. Nahrávka zde totiž vyšla již začátkem září a ihned se vyhoupla do čelních příček britských a irských žebříčků. I tak se našli recenzenti, kteří ji označili za přízemní. Nejlépe uděláte, když navštívíte MySpace.com profil The Script a sami je zhodnotíte poslechem singlovky "For The First Time".


Needtobreathe - The Outsiders (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: roots-rock / country / hillbilly

Needtobreathe - The Outsiders
Žádnými nováčky na hudební scéně nejsou ani Needtobreathe a dá se říct, že jím není ani jejich aktuální album "The Outsiders". Pětičlenná formace působí za Atlantikem již deset let a zmíněné album, třetí v pořadí, vydala před více jak rokem. Od té doby putuje po světě a až nyní zabloudilo i do Evropy. Se stoupajícím zájmem o country totiž stoupl zájem i o tuto kapelu pohybující se na pomezí akustického rocku s odkazem na country a hillbilly. Jak zní "The Outsiders" nebo i předchozí alba Needtobreathe, zjistíte na jejich MySpace.com.


Jay Diesel - Deset (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rap / hip hop

Jay Diesel - Deset
Jay Diesel o sobě nedal nějakou dobu vědět, ale nyní je odhodlaný vše napravit. Po nedávno vydaném mixtape "Jay Diesel Trucks: Mixtape Volume 2" je tu celá deska s netradičním titulem "Deset". Obsahuje dvaadvacet kousků, jež potěší zejména fanoušky rapu a hip hopu. Jednou z čerstvých skladeb je i "Všechno co mám", která je současně singlem ze zmiňovaného mixtapeu a na které se podílel Tafrob. Klip ke kousku najdete na YouTube.com. Z dalších hostů jmenujme DJe Wiche nebo Toma Malara. Na oficiálním kanálu zpěváka se můžete podívat na akční trailer. Pokud chcete rappera vidět naživo, navštivte 19. listopadu Rychnov nad Kněžnou. Jay Diesel v tomto městě nyní žije a proběhne zde i křest alba.


The Puppini Sisters - Christmas With The Puppini (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: swing

The Puppini Sisters - Christmas With The Puppini
O dívčím vokálním triu The Puppini Sisters orientujícím se na zvuk čtyřicátých let minulého století jsme už několikrát psali a tentokrát si odnáší jeden primát. Letos jsou první, kdo se v Nových deskách hlásí s vánočním albem. Dostalo název "Christmas With The Puppini" a ve swingovém provedení tu uslyšíte především klasiku jako "White Christmas", "O Holy Night", "Winter Wonderland" nebo "Let It Snow". Na vánoční atmosféru se už pomalu můžete ladit na MySpace.com tria, kde hraje z alba několik písniček.


Cliff Richard - Bold As Brass (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: blues / swing

Cliff Richard - Bold As Brass
Málokterá hvězda současné popové kultury se může pyšnit kariérou zasahující do sedmi dekád a statusem uznávaného hudebníka. Všechny uvedené přednosti má Cliff Richard, britský zpěvák a umělec. Svou pozici upevní novou deskou "Bold As Brass", která je jeho první z nových nahrávek po šesti letech. Album obsahuje čtrnáct swingových kousků včetně předělávek klasických songů Franka Sinatry a Peggy Lee. Pokud máte cestu do Londýna, nenechte si ujít alespoň jeden ze šesti plánovaných koncertů, které hudebník odehraje od 11. do 17. října ku příležitosti vydání alba a také ke svým sedmdesátým narozeninám. Ostatní si mohou poslechnout ukázky z několika novinkových skladeb na oficiálním webu Cliffa Richarda.


David Garrett - Rock Symphonies (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: klasický crossover

David Garrett - Rock Symphonies
Houslista David Garrett s americko-německými kořeny je v současné době jednou z nejvýraznějších vycházejících hvězd klasické hudby a především je oficiálně nejrychlejším houslistou na světě. Vedle svých vlastních a klasických melodií jsou jeho specialitou coververze rockových hitů převážně z osmdesátých a devadesátých let. Jak napovídá název novinky "Rock Symphonies", tentokrát se jim věnoval takřka bezvýhradně. Společně s Filharmoniky města Prahy nebo také s kytaristkou Orianthi přetvořil hity jako "Smells Like Teen Spirit" Nirvany, "Walk This Way" Aerosmith, zeppelinovskou "Kashmir", či McCartneyho bondovku "Live And Let Die" nebo "Vertigo" od U2, kterou dokonce přímo konfrontuje s Vivaldim. Hezký náhled na všechny písničky se naskýtá díky ukázkám v internetovém obchodě Amazon.com.


The Bees - Every Step's A Yes (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

The Bees - Every Step's A Yes
Britskou formaci The Bees je už od vydání debutového počinu "Sunshine Hit Me" těžké jednoznačně zaškatulkovat. Nic se nezměnilo ani s jejich čtvrtou studiovkou "Every Step's A Yes". Kromě indie rocku zde najdete i vlivy šedesátých let, jako třeba country, jazz a reggae. Důkazem této směsice je pilotní singl k albu "I Really Need Love", který si vedle kousku "Silver Line" můžete poslechnout na MySpace.com profilu skupiny. Na stejné adrese najdete také příslušný videoklip. A co k novince říkají muzikanti? "Má vyspělejší zvuk. Jsou to opravdové písničky o reálném životě." Materiál do značné míry ovlivnily zkušenosti zpěváka Paula Butlera, který strávil nějaký čas v Los Angeles přípravou poslední desky Devendry Banharta "What Will Be". Pracoval na zvuku a rytmické části, což jeho samotného přimělo se na nahrávání dívat jinak.


Will Downing - Lust, Love & Lies (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / soul / jazz

Will Downing - Lust, Love & Lies
Sedmačtyřicetiletý americký autor a producent Will Downing dosáhl úspěchu díky svému barytonu a interpretacím jazzu a r'n'b, jejichž kořeny sahají do osmdesátých let. Své nové album "Lust, Love & Lies" on sám nazývá audio soap operou a představuje na něm hudební příběh s prvky tragiky i komedie, a to v jazzově soulovém a především r'n'b ladění. Ačkoli mezitím vydal několik dalších alb, příznivci čekali na dvacet nových písní představovaného CD dlouhých pět let. Celé album si můžete již dnes poslechnout na zpěvákově MySpace.com.


Různí - Music From The Vampire Diaries (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Různí - Music From The Vampire Diaries
Pokud holdujete fantasy seriálům s lehkým hororovým nádechem a upírskou tématikou, jistě vám neunikla americká série "The Vampire Diaries". Příběh o dvou upířích bratrech, jednom zlém a druhém dobrém, kteří mezi sebou bojují o duše obyvatelů Mystic Falls včetně sedmnáctileté Eleny, diváky docela nadchnul. Proto nyní běží další díly, jež si podle kritiky oproti první sérii docela polepšily. Příslušný soundtrack "Music From The Vampire Diaries" přináší nejoblíbenější kousky z první série a několik novinkových songů z druhé. CD fanoušky potěší šestnáctkou skladeb, mezi kterými našly své místo kousky "Running Up That Hill" od Placebo nebo "We Radiate" z dílny Goldfrapp. Album rámuje tématická hudba od skladatele Mika Subyho. Ukázky všech písní si můžete poslechnout v internetovém obchodě Amazon.com


Dále vychází:

Claudio Abbado - Pergolesi Collection (Universal)
Elán - Nie sme zlí/Slidepack (Universal)
Chelo - 360 (EMI)
Chet Baker - Best Of (EMI)
Chiddy Bang - Swelly Life (vinyl) (EMI)
Jack Bruce&Cuicoland Express - Live At The Milkyway (EMI)
Lil' Wayne - Rebirth - The Videos (DVD) (Universal)
Luciano Pavarotti - Tosca (DVD) (Universal)
Nina Simone - Best Of (EMI)
Různí - Despicable Me / Já, padouch (soundtrack) (Universal)
Různí - Děti ráje Komplet (EMI)
Různí - Eat, Pray, Love / Jíst, meditovat, milovat (soundtrack) (Universal)
Různí - Scott Pilgrim vs.The World / Scott Pilgrim proti zbytku světa (Universal)
Různí - Taneční liga 124 (Universal)
Různí - Ultimate R&B 2010 (Universal)

NÁZORY
  • Moc se těším... (Jindřich Kunc, 10.10.2010 07:44) Reagovat

    ...na Hanu Hegerovou. To čekání těch 23 roků určitě bude ve výsledku stát za to. Tak ještě jeden den a bude po čekání.

  • Jen tak na okraj (filip69, 10.10.2010 09:55) Reagovat

    (...bubeníka Pavla Badu Zbořila...). Jen tak na okraj, bubeníkova přezdívka zní Bady, nikoliv Bada, proto bych skloňoval "Pavla Badyho Zbořila"...

  • Gilmour a The Orb? (D., 10.10.2010 13:14) Reagovat

    Jedna ze snových kombinací :-) natěšení největší...:-)

    • Re: Gilmour a The Orb? (golder, 11.10.2010 14:47) Reagovat

      Ono to i snově zní, průlet vesmírem a myslí. Ideální pro nadcházející houbovou sezónu.

  • Mlýnské kolo v srdci mém (Martiiina, 11.10.2010 17:12) Reagovat

    V nejbližší době se chystám koupit toto nové cd H. Hegerové. Máte už ho někdo? Dojmy?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Video: Katka Knechtová s Xindlem X zvou duetem "Si zabil, kámo" ke sledování seriálu "Policie Hvar" (13.02.2024 15:38)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Bono Sia Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu