Kim Wilde vydá za pár dní další album

24.08.2010 14:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kim Wilde - Come Out And Play
© facebook interpreta
Britská zpěvačka Kim Wilde vydává téměř přesně po čtyřech letech další album. Její fanoušci se dočkají již příští týden.

I když Kim Wilde zažila svoji největší slávu v osmdesátých letech a letos na podzim oslaví již padesáté narozeniny, nad hudebním důchodem stále nepřemýšlí a vrací se s další řadovkou. Ta je již jedenáctou plackou v pořadí a ponese název "Come Out And Play". Vydání je ohlášeno na 30. srpna, přičemž již několik dní je k mání pilotní singl, za který byla vybrána píseň "Lights Down Low". Tu produkoval, stejně jako celé album, zpěvaččin bratr Ricky Wilde, který Kim doprovází již od počátku její hudební kariéry. Mezi hosty desky najdeme například další hvězdu 80. let, zpěváka Nika Kershawa, nebo Glenna Gregoryho z kdysi slavných Heaven 17.

Po vydání desky se Kim Wilde vydá i na velké evropské turné. Jeho začátek je ohlášen na únor příštího roku, kdy zpěvačka odehraje celkem deset koncertů v Německu. Jak sama uvádí, na živé hraní se velmi těší, neb nové písně považuje snad za to nejlepší, co kdy natočila.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY