Třináctá Stodola Michala Tučného se blíží

12.08.2010 10:47 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Michal Tučný
© stodola.kyno.cz
Slavnostnější atmosféru než v minulých letech očekávají pořadatelé festivalu Stodola Michala Tučného aneb Setkání přátel, který proběhne 20.-21. srpna v Hošticích u Volyně na Strakonicku. Letos tomu totiž bude patnáct let, kdy Poslední kovboj Michal Tučný odešel do muzikantského nebe.

Scénář Stodoly se už několik let nemění. Vše započne již v pátek, kdy proběhne rozjezdová párty spojená se soutěží mladých kapel o cenu Michala Tučného. V sobotu dopoledne pak odstartuje hlavní program, kdy se na pódiu postupně se svým vlastním repertoárem představí Petr Kolář s kapelou, Banjo Band Ivana Mládka, Lenka Dusilová, Jaroslav Uhlíř, Wabi Daněk s Milošem Dvořáčkem, Schovanky, Fešáci a Chai - Skrze srdce. Večerní část bude už tradičně patřit písničkám Michala Tučného. Ty si letos zazpívají Tomáš Klus, Petr Kolář, Jiří Zonyga, Tomáš Trapl, Leona Černá, Richard Tesařík, Ondřej Ruml, Lenka Dusilová, Wabi Daněk, Miloš Dvořáček, Tomáš Linka, Michaela Tučná a Schovanky. Již nějaký čas zůstává nezměněná i moderátorská dvojice - dopolední část dostal na starost Tomáš Morávek a moderování večera se opět ujme Aleš Háma.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na stránkách eventim.cz za 500 Kč nebo přímo na místě za 550 Kč. Děti do 130 cm a vozíčkáři mají vstup zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY