shop.musicserver.cz
Nové desky pro 26.-27. týden

Nové desky pro 26.-27. týden

Vydáno: 04.07.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: EMI

Prázdniny jsou tu, ale do hudebních vydavatelství zatím nedorazily. Hlavním tahákem příštích týdnů bude Kylie v roli řecké bohyně a pozadu nezůstanou ani Scissor Sisters a Enrique Iglesias. Českou scénu okoření Ben Cristovao, sólově startuje Big Boi z Outkast, do Evropy dorazila i kanadská senzace Drake.

Pokud se po svátcích vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kylie Minogue - Aphrodite (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / dance pop

Kylie Minogue - Aphrodite
Deset let po velkém návratu Kylie Minogue s deskou "Light Years" a po třech dalších albech jsou očekávání každého dalšího jejího počinu stále obrovská. Na tanečně popovém výsluní ji má tentokrát udržet řecká bohyně - "Aphrodite". S ní navazuje australská diva na tři roky starého předchůdce "X", s nímž sdílí částečně i kreativní tým. Tím hlavním tahounem je ale tentokrát Stuart Price známý ze spolupráce s Madonnou, The Killers, Sealem nebo New Order. K němu se posléze přidali ještě Pascal Gabriel, Nerina Pallot, Calvin Harris, Xenomania, Tim Rice-Oxley z Keane a dlouhá řada dalších. Ti všichni a samozřejmě především sama zpěvačka mohou za to, že výsledná nahrávka pokračuje v disco stylu. To koneckonců můžete posoudit i díky ukázkám všech dvanácti songů v internetovém obchodě Amazon.co.uk a zkonfrontovat s našimi postřehy v rubrice Slyšeno v předstihu. "Aphrodite" bude samozřejmě k dostání v několika edicích, kde asi vedle vinylu fanoušky nejvíce zaujme limitka s přiloženým DVD, na němž najdou spoustu materiálu včetně dokumentu z jejího prvního severoamerického turné.


Scissor Sisters - Night Work (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektro / dance / pop

Scissor Sisters - Night Work
Američani Scissor Sisters chystají s novinkou "Night Work" útok na hudební scénu. S předchozí plackou "Ta-Dah" na sebe strhli pozornost doma za velkou louží a nyní mají velkou šanci získat si i evropské publikum. Jak už předznamenali pilotním singlem a klipem "Fire With Fire", v rukávu mají docela silná esa. Stejně jako Kylie svěřili produkci dvanácti nových písní do rukou uznávaného Stuarta Price a jak prozradila zpěvačka Ana Matronic v našem rozhovoru, jeho přínos na album je skutečně velký. Posoudit můžete sami poslechem jedné z nových písní "Invisible Light" umístěné na MySpace.com formace. V tracklistu zaujímá poslední místo a podle slov frontmanky je takovou sladkou tečkou na závěr, která má v sobě něco málo z každého z předchozích tracků.


Enrique Iglesias - Euphoria (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electropop / latin pop

Enrique Iglesias - Euphoria
Enrique Iglesias vydává album s pořadovým číslem devět. To dostalo název “Euphoria“ a v rádiích z něj už rotuje pilotní singl “I Like It“. Lionel Richie a Pitbull, kteří pilotnímu singlu vypomohli svými vokály, jsou ale jen střípkem hostů, které “Euphoria“ nabídne. Fanoušci se mohou těšit i na kolaborace s Akonem, Nicole Scherzinger z Pussycat Dolls, latinskou superstar Juanem Luisem Guerrou nebo reggaetonovým duem z Puerto Rica, které si říká Wisin and Yandel. Zatímco v minulosti Enrique důsledně dělil nahrávky na španělsky a anglicky zpívané, čtrnáctka nových písniček se o oba jazyky dělí. Sám zpěvák o "Euphoria" říká: "Nikdy jsem si práci na desce nevychutnával tolik jako tentokrát. Dotkl jsem se tolika různých hudebních stylů a bylo to pro mě velmi zajímavé experimentovat na nových teritoriích." Prvními čtyřmi skladbami včetně výše zmíněného singlu se vás snaží Enrique Iglesias nalákat na svém webu.


Big Boi - Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop

Big Boi - Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty
Antwan André Patton aka Big Boi je veřejnosti znám především jakožto polovina úspěšného dua Outkast a o jeho sólovém albu začaly chodit zvěsti již v roce 2006. Čtyři roky tedy trvalo, než se konečně na pultech obchodů objeví jeho debut “Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty“, který v rádiích uvádí singl “Shutterbugg“. Na pomoc si vzal dlouhou řadu kolegů z branže, a to jak na producentskou práci, tak i za mikrofon. Mezi těmi prvními nechybí kolega z jeho domovské kapely André 3000, dále Scott Scorch, Lil Jon nebo Salaam Remi. Vokálně pak vypomohli mimo jiné Jamie Foxx, T.I.,Too $hort, Gucci Mane nebo George Clinton. Část alba je k dispozici na MySpace.com Big Boie.


Kula Shaker - Pilgrim's Progress (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: psychedelický rock

Kula Shaker - Pilgrim's Progress
Formace Kula Shaker patřila v devadesátých letech k nejúspěšnějším kapelám psychedelického rocku a se stejnými ambicemi její členové připravili i další nahrávku "Pilgrim's Progress". Nejprve na placku upozornili singlem "Peter Pan R.I.P.", který si fanoušci mohli stáhnout z webu kapely. Album ve standardní edici obsahuje celkem dvanáct skladeb a kromě dvou - "Only Love" a "Figure It Out" - je k poslechu na MySpace.com profilu skupiny. K dostání bude i rozšířený box set, jenž přinese navíc ještě bonusové CD s nevydanými písněmi a demonahrávkami. Pro sběratele je připravena luxusní verze s LP verzí nahrávky, tričkem a podpisem.


Drake - Thank Me Later (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / r'n'b / electronica

Drake - Thank Me Later
Drake je umělecká přezdívka třiadvacetiletého Kanaďana Aubreyho Grahama, který se proslavil jako herec v televizním seriálu, ale opravdové slávy se dočkal až s vydáním své rapové mixtape nahrávky "So Far Gone" v roce 2009. Byl nominován na Grammy a dvakrát získal kanadskou prestižní cenu Juno. "Thank Me Later" je jeho debutem a v Americe, kde vyšel už o nějaký čas dříve, se okamžitě vyhoupl na první místo prodejní hitparády. O tom, že humbuk kolem Drakea nebude nijak náhodný, může napovídat i plejáda hvězd, které na desku dostal. Mezi autory, producenty i zpívajícími hosty se to blýská jmény jako Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj, T.I., Swizz Beatz, Lil Wayne, The-Dream, Alicia Keys či Timbaland. Na CD se dostalo celkem čtrnáct skladeb, jejichž kvalitu můžete posoudit na Drakeově MySpace.com.


The Roots - How I Got Over (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / neo soul

The Roots - How I Got Over
Dva roky slibů a vytáček. Taková historie předchází vydání novinky americké hiphopové formace The Roots "How I Got Over". Odměnou fanouškům za dlouhé čekání je čtrnáct skladeb s celou řadou slavných hostů. Muzikanti oslovili například členy formace Monsters Of Folk, harfistku a pianistku Joannu Newsom a Johna Legenda. Jak se písně povedly, můžete ohodnotit ještě před vydáním CD. Na MySpace.com profilu The Roots totiž najdete všechny nové songy včetně titulního singlu a dalších ochutnávek "Dear God 2.0", "Doin' It Again" a "The Fire".


Ben Cristovao - Definitely Different
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / hip hop / electropop

Ben Cristovao - Definitely Different
Už to tak vypadá, že na rozdíl od předchozích dílů Česko hledá SuperStar a vlastně i jediného dílu X Factoru z první Česko Slovenské SuperStar vzejde o něco více nových tváří. Po Markétě Konvičkové a vítězi Martinu Chodúrovi vydává svůj debut poměrně překvapivě i Ben Cristovao. Nahrávka dostala název "Definitely Different" a v současnosti vychází pouze jako jakési EP s podtitulem summer album, přičemž v druhé půlce roku se dostane i na dodatek winter. CD se nahrávalo v Torontu za dozoru kanadského producenta Verse-Atile a leckoho asi překvapí, že samotný zpěvák se podílel nejen na anglických textech, ale i na hudbě. Cristovao směřuje svoji nahrávku dle aktuálních trendů na rozmezí r'n'b, hip hopu a electropopu, což můžete slyšet i z ukázek na jeho webu. "Definitely Different" je k dostání prozatím pouze digitálně na portálu t-music.cz.


Marc Almond - Varieté (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: kabaret / pop

Marc Almond - Varieté
Marc Almond, bývalý frontman new wave formace Soft Cell, neměl nikdy o nápady nouzi a po roce vydává další album. I když by "Varieté" mohlo v jeho obsáhlé diskografii klidně zapadnout, zpěvák se postaral o výjimečnost tím, že všechny písně jsou jeho ryze autorské nahrávky. Jako první ochutnávku vybral skladbu "Nijinsky Heart" a kromě ní se posluchači mohou těšit na dalších patnáct písní. Marc Almond se v nich nechal pohltit nostalgií a podle svých slov se "vrací se k tématům jako změna času, stárnutí, šílenství nebo posedlost". "Varieté" bude dostupné ve dvou verzích a vedle klasického CD vyjde limitovaný počet třech tisíc kopií. Ty přinesou navíc bonusový disk se sedmi akustickými písněmi. Některé z nich si společně s pilotním singlem můžete poslechnout na Marcových MySpace.com stránkách. Na stejné adrese najdete i klip ke kousku "Variety".


Dierks Bentley - Up On The Ridge (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country / bluegrass

Dierks Bentley - Up On The Ridge
Ačkoli Dierks Bentley nepatří do té nejpopulárnější skupiny amerických country star, slušná řádka ocenění a nominací na ně, včetně Grammy, o určité kvalitě vypovídají. Může to být i tím, že se písničkář pohybuje na hranici mezi country a bluegrassem. "Up On The Ridge" je jeho pátým počinem a na rozdíl od těch předchozích tentokrát rozšířil okruh hostů. Vedle obvyklých Del McCoury se tu objevuje další bluegrassová kapela Punch Brothers s Chrisem Thilem, Miranda Lambert a v neposlední řadě i Kris Kristofferson, který přispěl jednou písničkou. Mezi ostatními původními písněmi ale zaslechnete i cover verzi "Pride (In The Name Of Love)" od U2 nebo "Señor (Tales Of Yankee Power)" Boba Dylana. Celé album v půlminutových ukázkách poskytuje Dierks Bentley na svém webu.


Rush - Beyond The Lighted Stage (DVD) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresivní rock

Rush - Beyond The Lighted Stage
Než se posluchači kanadských Rush dočkají v příštím roce "Clockwork Angels", mají možnost dovědět se o kapele i ty nejmenší detaily. Na pulty totiž míří nový film "Beyond The Lighted Stage", který popisuje začátky a kompletní vývoj slavného tria. Na snímku pracoval ten samý tým, který má na svědomí i "Metal: A Headbanger's Journey" a také "Iron Maiden: Flight 666". "Beyond The Lighted Stage" poukazuje především na fakt, že Rush patří k těm nejvlivnějším kapelám rockové scény, a přesto na ně kritici a rock'n'rollová síň slávy zapomínají. Na disku najdete archivní záběry, rozhovory a další hodnotný materiál. Na webu rushbeyondthelightedstage.com najdete malou ochutnávku v podobě traileru. Dodejme, že film vychází na DVD a také na Blu-Ray disku.


Indigo Girls - Staring Down Te Brilliant Dream (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / akustická hudba

Indigo Girls - Staring Down Te Brilliant Dream
Americké, Grammy oceněné duo Indigo Girls připravilo pro své fanoušky jednu velkou lahůdku. Amy Ray a Emily Saliers v posledních třech letech nahrávaly řadu svých koncertů a následně velmi pečlivě probíraly jednotlivé nahrávky, které nyní vydávají na živáku "Staring Down Te Brilliant Dream". Daly dohromady přes třicet písniček, a tak se k příznivcům dostanou hned dva disky. V bookletu navíc naleznete ke každé písničce osobní poznámku obou představitelek, proč zvolily právě tu. Letmý pohled na celé album získáte poslechem krátkých ukázek v internetovém obchodě Amazon.com.


YouCoco - Big Now! (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electro / dance / ambient

YouCoco - Big Now!
Pokud vám na české a slovenské hudební scéně chybí rebelský duch, duo YouCoco tuto mezeru hravě vyplní. Zpěvačka a kytaristka Radmila K. a bubenice Ria B. ze slovenského Trenčína na sebe upozornily nejprve singlem "Afrika" a nyní představují debut "Big Now". Děvčata jdou na trh s třináctkou skladeb v jednoduchých a úderných koncertních aranžích; sami se ostatně přesvědčte na MySpace.com webu dvojice. Můžete si zde poslechnout většinu nových písní. Dodejme, že skladby vznikaly ve studiu Garage ONE a jejich produkci obstaral Matúš Homola a Karol Mikloš.


Kenny G - Heart And Soul (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: smooth jazz / r'n'b

Kenny G - Heart And Soul
Smoothjazzový saxofonista Kenny G se po dvou letech hlásí s dalším albem, které spojuje v názvu dvě věci. Zatímco před dvěma roky se jednalo o "Rhythm & Romance", letos komparuje "Heart And Soul". Dopomohli mu k tomu tři lidé. Jak je u něho zvykem, role producenta se ujal Walter Afanasieff, jenž hlavně v devadesátých letech patřil k naprosté producentské špičce a postaral se o vzestup Celine Dion nebo Mariah Carey. Dalšími osobnostmi, kteří Kennymu G přispěli na desku svým vokálem, jsou Robin Thicke a Babyface. Vzhledem k tomu, že se oba dva pohybují ve vodách rhythm and blues, není překvapením, že k tomuto stylu tíhne i celá nahrávka, kterou můžete v krátkých ukázkách slyšet v internetovém obchodě Amazon.com.


Circa Survive - Blue Sky Noise (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresivní rock / indie rock

Circa Survive - Blue Sky Noise
Americká formace Circa Survive se po třech letech hlásí o slovo s novou nahrávkou "Blue Sky Noise" a pro své posluchače připravila dvanáct skladeb. S jejich přípravou pomohl producent David Bottrill, známý ze spolupráce také s Tool nebo Dream Theater. Členové kapely na albu pracovali asi rok a s přípravami byli hotoví už loni v říjnu. Vznikla spousta materiálu a kromě vybraných songů mají v záloze ještě další čtyři písně, které však vyjdou nezávisle na novince. Tři z nových skladeb - "Get Out", "Glass Arrows" a "Imaginary Enemy" - si můžete poslechnout na MySpace.com webu Circa Survive.


Různí - Shrek Forever After (soundtrack) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: filmová hudba

Shrek - Forever After
Za několik dní vstoupí do českých kin další, údajně poslední díl oblíbeného "Shreka", tentokrát s podtitulem "Forever After" v českém překladu jako "Zvonec a konec". Dočkáte se mnohem drsnější Fiony, otylého Kocoura v botách, mnohem zmatenějšího Oslíka a také starostí o tři zelená Shrečata. Tradiční soundtrack pak přinese vedle úryvků z filmu i starší písničky od The Carpenters, Lionela Richieho, Beastie Boys či Maxine Nachtingale. Novinky pak pro tento soundtrack připravili Scissor Sisters nebo Mike Simpson. Píseň "I'm A Believer", kterou v prvním díle přezpívali Smash Mouth, si tentokrát vzali na triko Weezer.


Ratatat - LP4 (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electro / pop

Ratatat - LP4
Newyorské duo Ratatat si nikdy nepotrpělo na přílišnou okázalost a své čtvrté album nazvalo jednoduše "LP4". Jak stojí na stránkách Pitchfork.com, dvanáctka nových songů přináší fanouškům podobný zvuk kytar a bicích, jaký znají z předešlých desek včetně třetí "LP3". Podobnost s předchozí studiovkou není náhodná. Mike Stroud, jedna polovina dua, totiž prozradil, že většina nových skladeb vznikla během stejné návštěvy studia. Jestli je to pravda, můžete posoudit sami poslechem několika songů, které Ratatat umístili na svůj MySpace.com.


The-Dream - Love King (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

The-Dream - Love King
Americký zpěvák, skladatel a producent The-Dream je u nás známý především jako autor. Má na svém kontě megahity jako "Umbrella" nebo "Put A Ring On It", za kterou si odnesl i cenu Grammy. Přesto nyní vychází už jeho vlastní třetí sólový počin "Love King", který by měl být podle jeho vlastních slov zároveň i jeho posledním. Produkce se ujal pochopitelně on sám a na pomoc si přizval ještě dvojici Christopher "Tricky" Stewart a Los Da Mystro. Proti trendu, kdy se na nahrávkách podílejí zástupy lidí, jde i v případě hostů za mikrofonem. Je jediný a je jím rapper T.I. "Love King" je už v této chvíli komplet přístupné na jeho MySpace.com


Håkon Kornstad - Dwell Time (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz

Håkon Kornstad - Dwell Time
Už za několik málo dní odstartuje letošní ročník Bohemia Jazzfestu. Vedle o něco známějších jmen jako Anna Maria Jopek, Larry Carlton Trio či Yellowjackets vystoupí na čtyřech koncertech v Praze, Plzni, Domažlicích a Táboře i norský saxofonista Håkon Kornstad, jinak také člen jazzového tria Wibutee. Kornstad je momentálně považován za nejvýraznějšího představitele skandinávského jazzu a jeho hru na saxofon kritika oceňuje jako velmi originální. Návštěvníkům koncertu patrně představí především svoji aktuální nahrávku "Dwell Time", která při této příležitosti vychází i u nás. Vy ji můžete již dnes slyšet v kompletní podobě na jeho webu.


Dále vychází:

Alagna Roberto - Sicilien Live (Universal)
Andrea Bocelli - Bizet: Carmen - The Arias (Universal)
Arturo Sandoval - A Time For Love (Universal)
Bonded By Blood - Exiled To Earth (Mystic Production)
Brueggergosman Measha - Wesendonck-Lieder/Preludia (Universal)
Butch Walker - I Liked It Better When You Had (Panther)
Cliff Richard - The Collection (EMI)
Crystal Viper - Defenders Of The Magic Circle (Live In Germany) (Mystic Production)
D.A.F - Die Kleinen Und Die Bosen (EMI)
Danzig - Deth Red Sabaoth (Mystic Production)
Demians - Mute (EMI)
Edenbridge - Solitaire (Mystic Production)
Flash - In The Can (Expanded Edition) (Panther)
Giggs - Let 'Em 'Ave It (Panther)
Greg Lake - Live On The King Biscuit Flower Hour (Panther)
Hargrove Roy Quintet - Live At The New Morning (DVD) (Universal)
Health - Disco2 (Universal)
Hermes House Band - Champions - The Greatest Stadium Hits (Universal)
Hold Steady - Heaven Is Whenever (Panther)
Holy Fuck - Latin (Panther)
Indica - A Way Away (M.A.B.Records)
J. Suk & V. Hybš - Snění (Dreaming) (Supraphon)
James Last - 80 Greatest Hits (Universal)
John 5 - The Art Of Malice (Mystic Production)
Jorn - Dio (Mystic Production)
Kickhunter - All In (Mystic Production)
Lauryn Hill - Khulami Phase (Panther)
Little Big Town - The Road To Here (EMI)
Lorn - Nothing Else (Panther)
Monica Mancini - I've Loved These Days (Universal)
Morning Benders - Big Echo (Panther)
Nox Aurea - Ascending In Triumph (Mystic Production)
Omarion - Ollusion (Explicit) (EMI)
Order Of Apollyon - The Flesh (Mystic Production)
Papa Roach - ...To Be Loved - Best Of (Universal)
Parkway Drive - Deep Blue (Panther)
Pete Tong - Wonderland (Panther)
Playing For Change - Playing For Change Live (Universal)
Richard Muller - 01/Slidepack (Universal)
Rob Halford - Live In Anaheim (Panther)
Roswell Six - Terra Incognita (Mystic Production)
Rox - Memoirs (Panther)
Různí - 12 (Universal)
Různí - Disney Karaoke Series:Phineas (EMI)
Různí - Disney Singalong:Camp Rock (EMI)
Různí - Disney Singalong:Phines & Ferb (EMI)
Různí - Doors (soundtrack) (Supraphon)
Různí - Essential Relaxing Classics (EMI)
Různí - Playboy Sessions (Panther)
Safri Duo - Greatest Hits (Universal)
Semi Precious Weapons - You Love You (Universal)
Šíp & Uhlíř - Sentimentální chlápkové (Supraphon)
Teenagersintokyo - Sacrifice (Panther)
Terra Nova - Come Alive (Mystic Production)
The Charlatans - Some Friendly (Panther)
Tomáš Reindl - Zahrada soch (Panther)
Tony Harnell & The Mercury Train - Round Trip (Mystic Production)
Yoso - Elements (Mystic Production)
Zero 7 - Record (Supraphon)

NÁZORY
  • BB (Tamara, 07.07.2010 14:36) Reagovat

    Včera vyšlo nové solové CD Brandona Boyda (Incubus) The Wild Trapeze.Myslím že tohle album stojí za publikaci.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen Kabát Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu