LeAnn Rimes - country nebo pop?

12.04.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

LeAnn Rimes - I Need You US verze
© facebook interpreta
LeAnn Rimes budete určitě znát z hitu "Can't Fight The Moonlight", který se nedávno dostal až na první příčku české rádiové hitparády a v současné době se stále drží poměrně vysoko. Určitě by vás ale nenapadlo, že základ tvorby této zpěvačky není pop typu Britney Spears, jak její úspěšný singl zní, ale country. Na country dráze totiž už ve svých osmnácti letech dokázala prodat okolo pětadvaceti milionů desek.

Před několika dny však i u nás vyšlo její nové album "I Need You", které je orientováno více na cestu, kterou se vydala v "Can't Fight The Moonlight", i když její oblíbené country je zde také samozřejmě k zaslechnutí. Novým singlem je titulní písnička desky, tedy "I Need You", překvapením pro některé může být duet s Eltonem Johnem "Written In The Stars", který původně jako singl vyšel už v roce 1999, ale jen v USA. Album obsahuje celkem deset písniček a navíc oproti původní americké verzi i tři taneční remixy.

Zajímavá je také skutečnost, že album zkompilovala firma z nevydaných a nedokončených skladeb, dvě jsou také z jednoho filmového soundtracku, a LeAnn proti jeho vydání natolik protestovala, že dokonce zažalovala jak nahrávací společnost, tak i svého otce. Na své oficiální stránce se za tuhle desku svým fanouškům dokonce omluvila. Naopak její otec o "I Need You" prohlásil, že se jedná o naprosto nejlepší album její kariéry. Tak si vyberte...

Kompletní tracklist alba je: I Need You, Can't Fight The Moonlight, Written In The Stars, You Are, Soon, But I Do Love You, One Of These Days, Love Must Be Telling Me Something, I Believe In You, Together, Forever, Always, Can't Fight The Moonlight (Latino Mix), Soon (Graham Stack Radio Edit), I Need You (Dave Aude Radio Edit).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY