Vyhrajte úžasné ceny s Meccamixem White

26.05.2010 16:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meccamix White
© facebook interpreta
Již tuto sobotu ovládne Prahu akce s názvem Sensation. V naší bleskové soutěži můžete vyhrát VIP vstupy na jediný oficiální warm-up této párty a navrch i poukaz na bezbolestnou liposukci třetí generace.

Warm-up se uskuteční v klubu Mecca v pátek 28. května, a to na akci s názvem Meccamix White. Partnerem tohoto dílu tradičního klubového večera je Lada Esthetic, což je mimo jiné nejmodernější kosmetické a estetické centrum se specializací na bezbolestnou liposukci třetí generace. Headlinerkou páteční akce v bílém je francouzská producentka, remixérka, zpěvačka a DJka Miss Duckin. Tato kráska má za sebou remixy pro velikány elektronické hudby, jako jsou Laurent Garnier, Nine Inch Nails či Laibach a do podvědomí se dostala též díky své electrorockové kapele WÄKS.

Na akci nebudou chybět samozřejmě ani rezidenti Meccamixu v čele s Lookym, Carlem Lopem a Fcukem. Očím přítomných návštěvníků budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice v úchvatných bílých kostýmech, originální dekorace, jedinečné videoprojekce a speciální světelná show. Lupeny na tuto akci lze pořídit v předprodeji za 290 Kč, VIPy pak přijdou na 990 Kč. Navíc každý, který si lupen pořídí v předprodeji síti Ticketpro, získá automaticky 30 % slevu na služby centra Lada Esthetic.

Pokud patříte mezi ty, kteří se právě na Meccamixu chtějí naladit na sobotní Sensation, můžete se zapojit do soutěže. Jeden výherce od nás získá nejen dva VIPy na páteční Meccamix White, ale též dárkový certifikát v hodnotě 2.000 Kč od Lada Esthetic. Další dva získají též po dvou lupenech na Meccamix a k tomu poukaz na 500 Kč od Lada Esthetic. Stačí nám napsat jména alespoň dvou DJů, kteří zahrají na sobotní pražské Sensation, připsat svoji adresu a telefonní číslo a mít štěstí při losování. To proběhne ve čtvrtek ve 20 hodin a výherci budou ještě tentýž den kontaktování. Přejeme hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY