Na titulce dubnového Reportu jsou AC/DC a Iron Man

05.04.2010 19:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 04/10
© facebook interpreta
NA TITULCE AC/DC A IRON MAN 2, UVNITŘ ŽEBŘÍK 2009, SERJ TANKIAN, VIDEOKLIPY.CZ, ROZHOVOR S NAVIGATORS, SCORPIONS, ALANEM WILDEREM, JITKOU CHARVÁTOVOU A SERIÁLY TA NAŠE METALOMÁNIE A BIGBÍT. PŘÍLOHOU JE DVD ŽEBŘÍK 2009.

Z obsahu:

ŽEBŘÍK 2009
Pod režijním i moderátorským vedením Zdeňka Suchého se v uvolněné atmosféře vystřídali Nightwork, UDG, Tata Bojs, Vypsaná fiXa a Dan Bárta s hosty mapujícími stěžejní mezníky jeho kariéry. Těm, kteří absentovali, i pařičům se zamlženými vzpomínkami nabízíme Žebřík 2009 slovem a obrazem.

MERCHANDISING
Na březnovém koncertu 50 Centa návštěvník nemohl minout stánek s tričky, mikinami, kšiltovkami či nátepníčky s obrázky prostříleného amerického rappera. Na merchandising dnes na hudebních akcích narazíte takřka všude. Spasí jeho výnosy hudební průmysl? Odpovědi hledal Roman Jireš.

VIDEOKLIPY.CZ
Tvůrčí euforii zbrzdila ozubená kola konzumu. Zlaté písky však vytěžila i tuzemská vydavatelství. Do kurzu se dostalo vypalování, MP3 a YouTube.com. Kus cesty hudebního videoklipu byl již odvinut. Neméně dlouhá štreka do digitálního neznáma nás však teprve čeká. Jaká asi bude?

AC/DC A IRON MAN 2 Drsným hrdinům se nejlépe drtí artilerie nepřátel v rytmu tvrdé muziky. V prvním díle filmu "Iron Man" se dávná hitovka AC/DC "Back In Black" objevila v jednom ze záběrů a v trajlerech, v chystaném druhém se "Iron Man" bez riffů AC/DC neobejde. Z písní AC/DC je totiž složen celý soundtrack k "Iron Man 2".

SERJ TANKIAN
Frontman System Of A Down a úspěšný sólový umělec Serj Tankian (42) má pověst přemýšlivého chlápka. V rozhovorech jde obvykle dál než za obligátní "máme novou desku a turné, bude to pařba, přijďte na nás!" I proto se ho Jana Kománková zeptala na jiné věci, než je jen muzika.

LIVE: Scorpions, Imogen Heap, The Young Gods, 30 Seconds To Mars, Gamma Ray, Rage, Aneta Langerová, Vanessa
ROZHOVORY: Alan Wilder, Jitka Charvátová, Scorpions, Serj Tankian, Montage, Navigators
TÉMA: Videoklipy.cz, Merchandising
FRESH ENERGY: Marat Lucas
URBAN: La Conexión
BUBÁK: Dave Mustaine
SMRT: Mario Feinberg
NA CESTÁCH: Berlín
UCHO: Jakub Prachař
SLOUPKY: Jana Kománková, Roman Lipčík, Ema Dietrichová, Honza Křížek, Honza Homola, Ondřej Bezr, Simon Ruffskank, Jan Haubert
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a vstupenky do kina
Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, multimedia, bazar

DVD příloha

ŽEBŘÍK 2009 – REPORT MUSIC AWARDS

DVD přináší záznam předávání cen Report Music Awards a kromě vystoupení známých českých umělců se diváci mohou těšit také na vyhlášení, rozhovory a bonuspvý materiál v podobě reportáží a nezveřejněných scén.

DAN BÁRTA & ILLUSTRATOSPHERE, J.A.R., SEXY DANCERS, ALICE, SNOWBOARĎÁCI, NIGHTWORK, UDG, TATA BOJS, VYPSANÁ FIXA

Akce: MOBILNÍ TELEFON NA DVĚ SIM KARTY

Mobilní telefon na dvě SIM karty Mivvy Dual Music pro všechny předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + DVD ZDARMA.

Více info na ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY