Oasis se v červnu připomenou singlovou kolekcí

02.04.2010 16:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Oasis
© last.fm
I když se Oasis na podzim loňského roku rozpadli, jméno kapely bratrů Gallagherových se opět objeví v obchodech s hudebními nosiči. Dne 14. června totiž vychází souhrnné album vydaných singlů formace "Time Flies... 1994-2009".

Posluchači se mohou těšit na ochutnávky ke všem sedmi studiovým albům, které muzikanti stihli za svou patnáctiletou kariéru vydat. Stranou podle oficiálních stránek skupiny zůstal jen singl "Sunday Morning Call" k řadovce "Standing On The Shoulder Of Giants". Mimochodem tato deska Oasis oslavila letos desetileté narozeniny.

Kromě standardní šestadvacetiskladbové verze bude k dostání i limitovaná edice v luxusním balení. Přinese navíc DVD s videoklipy a záznam červencového vystoupení kapely v London Roundhouse. Pro úplnost přinášíme i tracklist standardní CD verze "Time Flies... 1994-2009".

CD 1: Supersonic, Roll With It, Live Forever, Wonderwall, Stop Crying Your Heart Out, Cigarettes & Alcohol, Songbird, Don't Look Back In Anger, The Hindu Times, Stand By Me, Lord Don't Slow Me Down, Shakermaker, All Around The World.

CD 2: Some Might Say, The Importance Of Being Idle, D'You Know What I Mean?, Lyla, Let There Be Love, Go Let It Out, Who Feels Love?, Little By Little, The Shock Of The Lightning, She Is Love, Whatever, I’m Outta Time, Falling Down.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY