Po koncertu Pet Shop Boys se chystá afterparty

01.12.2009 08:14 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys
© petshopboys.co.uk
Ve čtvrtek 3. prosince se po pražském koncertu skupiny Pet Shop Boys uskuteční v nově otevřeném klubu Silencio (Jihlavská 823/78, nedaleko stanice metra Kačerov) aftershow party. Svým způsobem to bude i uzavření jedné spirály a zároveň oslava desátého výročí od mejdanu, který se uskutečnil po show v rámci Nightlife Tour v gayklubu Gejzeer. Oficiální start akce je nastaven na dvaadvacátou hodinu.

O hudební produkci se bude starat fanoušek a člen kapely Deep Decline Jirka Březina (jehož jméno je mimo jiné spojeno i s Pop 80's & 90's Video Party dýdžeje Jirky Neumanna). Krom toho se natěšení příznivci tohoto britského dua mohou těšit na obnovené vystoupení performerů Error 404, kteří vystoupí poprvé po šesti letech a představí svůj program pojmenovaný "Decadence". Podrobnosti naleznete i na stránkách sociální sítě Facebook, kde se můžete stát i členy této skupiny.

Večer však odstartují samotní Pet Shop Boys, kteří úderem devatenácté hodiny nabídnou Česku své Pandemonium On Tour v Tesla Aréně. Podle posledních zpráv od organizátorů by neměla být žádná předkapela, přijďte tedy včas. Lístky jsou stále k zakoupení ve všech cenových relacích v předprodeji sítě Ticketportal nebo přímo na místě v den koncertu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY