shop.musicserver.cz
Nové desky pro 44. týden

Nové desky pro 44. týden

Vydáno: 01.11.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příznivci tvrdší muziky, třeste se! Tento týden je váš. Nabídneme legendární koncert Nirvany, swingující metalisty Diablo Swing Orchestra, navrátivší se dvojku Creed a Skunk Anansie nebo metalové Slayer a Waltari. Drobné zjemnění přijde pouze s experimentující Vladivojnou La Chiou a soulovou Joss Stone.

Pokud se v pondělí 2. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Joss Stone - Colour Me Free! (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / soul / r'n'b

Joss Stone - Colour Me Free!
Joss Stone byla zpočátku považována za odpověď na Norah Jones, ale ve skutečnosti byla jednou z prvních zpěvaček vracejících se k soulu. Vznik její čtvrté desky "Colour Me Free!" poznamenal spor s vydavatelstvím EMI, a tak se její vydání poněkud opozdilo. Většinu písniček na CD si napsala Joss Stone sama za pomoci Connera Reevse a Jonathana Shortera, ale sáhla i po "I Believe It To My Soul" Raye Charlese. K nahrávání si pak pozvala i několik hostů, jako jsou Nas, Raphael Saadiq, Jeff Beck, Sheila E., saxofonista David Sanborn nebo britský muzikant Jamie Hartman. Na produkci se podílel i slavný Phil Ramone oceněný patnácti Grammy. Nahrávku reprezentuje první singl "Free Me", který Joss Stone nahrála na své MySpace.com.


Nirvana - Live At Reading (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: grunge

Nirvana - Live At Reading
V roce 1992 odehrála Nirvana na prestižním anglickém festivalu v Readingu koncert, který se stal časem legendárním a podle mnohých anket i nejlepším celé kariéry Nirvany. Koncert stanul také na vrcholu žebříčku "100 koncertů, které otřásly světem" časopisu Kerrang!. Záznam tohoto vystoupení byl do této doby fanouškům přístupný pouze jako bootleg, teprve nyní vychází oficiálně jako "Live At Reading". Více než hodinu a půl trvající koncert si budete moci vychutnat na DVD, nebo ve zkrácené verzi i na CD. Kdo by chtěl obě média dohromady, nechť sáhne radši po deluxe edici. Fajnšmekři si počkají několik týdnů na vinyl. Záznam byl z původních pásků kompletně přemíchaný, a tak se dočkáme i DD 5.1. Letmý náhled na "Live At Reading" přináší trailer na webu Nirvany.


Skunk Anansie - Smashes And Trashes (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: britrock / alternativní rock

Skunk Anansie - Smashes And Trashes
Světově uznávaná britská formace Skunk Anansie se v roce 2001 rozpadla a nyní se po osmi letech opět hlásí o slovo. V čele se zpěvačkou Skin dala kapela dohromady kompilaci toho nejlepšího nazvanou "Smashes And Trashes". Posluchačům přináší celkem patnáct písní včetně trojice nových kousků "Because Of You", "Tear The Place Up" a "Squander". Všechny tři songy se staly i singly k novému albu a jako pilotní ochutnávku zvolili muzikanti kousek "Tear The Place Up". Snímek k této písni najdete společně s dalším videoklipem k "Because Of You" na YouTube.com kanálu kapely. Poslední singl "Squander" dostal také tvář, která je ke zhlédnutí na MySpace.com Skunk Anansie. Na stejné adrese si můžete některé ze skladeb kompilace i poslechnout.


Creed - Full Circle (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: post-grunge

Creed - Full Circle
Howard Benson - o tomto producentovi v poslední době píšeme až nebezpečně často. Během posledních několika týdnů tu po Dead By Sunrise a Daughtry máme další jeho koně - navrátivší se Creed. Skupina, která vychází s grungeových kořenů, se v roce 2004 rozešla a své příznivce nechala trápit až do letošního roku, kdy oznámila návrat na hudební scénu. Součástí je i deska "Full Circle", kterou nahráli i s původním basákem Brianem Marshallem. Dali dohromady dvanáct skladeb a ohlasy jsou veskrze pozitivní - a to jak v případě kritiky, tak i třeba na iTunes, kde se "Full Circle" stalo nejstahovanějším albem minulého týdne. Jestli jsou tyto ohlasy oprávněné, můžete posoudit z několika písniček na MySpace.com formace.


Slayer - World Painted Blood (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: thrash metal

Slayer - World Painted Blood
Po úspěšné desce "Christ Illusion" a tříleté pauze se američtí thrasheři vrací s novým úderným albem. V pořadí desátá studiová nahrávka Slayer dostala do kolébky název "World Painted Blood" a fanouškům přináší jedenáct písní, přičemž původně bylo nahráno celkem třináct kousků. Při přípravách si muzikanti nechali poradit od producenta Grega Fidelmana a na závěr pak od Ricka Rubina, který spolupracoval také třeba s Metallikou nebo Weezer. Sami členové formace novou desku charakterizují jako takovou všehochuť a kytarista a autor poloviny nových skladeb má za to, že fanoušci budou novinku srovnávat s albem "Seasons". Posluchači mohli novinku otestovat díky třem vydaným singlů, které společně se všemi ostatními skladbami umístili Slayer na svůj MySpace.com profil. Dodejme, že album bude k dostání na CD, vinylu a ve speciální edici s DVD.


Diablo Swing Orchestra - Sing-Along Songs For The Damned And Delirious (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: symfonický metal / swing

Diablo Swing Orchestra - Sing-Along Songs For The Damned And Delirious
Dnes už nikoho nepřekvapí míchání nejrůznějších stylů, ale přeci jen jsou žánry, které mají k sobě tak daleko, že jejich fúzování by čekal málokdo. Jako například metal a swing. Nicméně švédští Diablo Swing Orchestra se toho nebáli, pustili se do toho po hlavě a "Sing-Along Songs For The Damned And Delirious" je už jejich druhý počin. Producentsky se na něm podílel spolupracovník In Flames Roberto Laghi a obal desky jim nakreslil Peter Bergting, švédský autor kreslených fantasy. Jak zní netradiční spojení metalu a swingu, zjistíte na MySpace.com kapely.


Vladivojna La Chia - Tajemstvi Lotopu (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / pop / elektronika

Editors - In This Light And On This Evening
Osobitá zpěvačka Vladivojna La Chia, známá především jako frontmanka tuzemské formace Banana, se rozhodla odhalit jemnější část své osobnosti. Na vlastním materiálu začala pracovat dva roky nazpět a v šuplíku během té doby nashromáždila slušnou hromádku jemných melodií, které její fanoušky zvyklé na rudovlasou dračici možná překvapí. "Tajemstvi Lotopu" čítá celkem deset songů rozdělených do dvou částí - do akustického a elektronického setu. Jak se Vladivojně její sólové dílo povedlo, můžete ohodnotit sami. Stačí navštívit její MySpace.com, kde najdete tři nové písně včetně pilotního singlu a titulní skladby "Tajemství Lotopu", ke které vznikl i videoklip.


Weezer - Raditude (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: power pop / alternativní rock

Weezer - Raditude
Loňské eponymní album američtí rockeři Weezer natočili pod vedením dua Rick Rubin - Jacknife Lee, ze kterého na novince "Raditude" zůstal jen druhý jmenovaný. Přibrali do týmu ale lidi jako Dr. Luke, Jermaine Dupri, Polow Da Don nebo Butch Walker a z této sestavy je patrné, že by novinka měla být poměrně pestrá a zároveň chytlavá. Základ alba tvoří deset songů, které doplní na rozšířené edici ještě další čtyři. První ochutnávky z "Raditude" nahráli Weezer na svůj MySpace.com profil.


Waltari - Below Zero (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: crossover metal

Waltari - Below Zero
Finští metaloví šílenci Waltari těší fanoušky crossoveru již více než dvacet let a muzikanti v čele se zpěvákem a baskytaristou Kärtsym Hatakkou připravili zbrusu novou desku "Below Zero". Nástupce dva roky starého počinu "Release Date" čítá deset skladeb. Jedna z nových písní "My Own Satisfaction" si odbyla premiéru už v srpnu ve vysílání finského rádia Radio Rock a vy si ji společně z dalšími písněmi novinky můžete poslechnout na MySpace.com profilu kapely.


Čechomor - Pověsti slezských hradů a zámků (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / lidová hudba / mluvené slovo

Čechomor - Pověsti slezských hradů a zámků
Čechomor celý tento rok zasvětil práci na pověstech naší vlasti. Do této doby nás již provedl těmi z Čech a Moravy a na závěr si nechal ty slezské, které jsou plné strašidelných a podivuhodných vyprávění o zlatých pokladech, skřítcích, čertech a záhadných bytostech. Mystika baladických příběhů, vážících se k těmto záhadným místům, inspirovala hlavní tvůrce Čechomoru Karla Holase a Františka Černého k písním magického účinku, které souznějí s tajuplným příběhem a zároveň vycházejí z původní lidové melodie i textu. Vypravěči se tentokrát stali Ewa Farna a Radek Pastrňák, kteří se připojí i v několika písních.


Within Temptation - An Acoustic Night At The Theatre (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: symfonický metal

Within Temptation - An Acoustic Night At The Theatre
Po úspěšném DVD "Black Symphony" se holandská formace Within Temptation vydala na akustické turné a pořídila nový živý záznam pojmenovaný "An Acoustic Night At The Theatre". V komorním prostředí odehrála kapela dvanáct písní vybraných z předchozích řadových desek jako "The Heart Of Everything" nebo "The Silent Force". Součástí tracklistu, který z části najdete na MySpace.com skupiny, je i zcela nová píseň "Utopia", ve které si zahostoval Chris Jones. Tato píseň se stala současně i singlem a vznikl k ní také videoklip. Ten najdete na YouTube.com kanálu Within Temptation.


Frankie Goes To Hollywood - Frankie Say Greatest (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / synth pop

Frankie Goes To Hollywood - Frankie Say Greatest
Je to již pětadvacet let, co z rádií poprvé zazněl asi největší hit kapely Frankie Goes To Hollywood s názvem "Relax", známý i u nás díky filmu "Bony a klid". Úspěchu hodně napomohl i fakt, že skladbu rádio BBC zakázalo hrát. Skupina jich následně natočili ještě několik - ať už taneční skladby "Two Tribes", "Welcome To The Pleasuredome" nebo baladu "The Power Of Love". Není tedy divu, že Frankie Goes To Hollywood se rozhodli letos na podzim opět rekapitulovat a to kompilací s názvem "Frankie Say Greatest", na které se kromě hitů dočkáme i nových remixů hitu "Relax". Ty byly svěřeny remixérům jako Chicane, Jody Den Broeder, Spencer & Hill nebo LMC. Kompilace vychází hned v několika podobách. Vedle standardní verze se fanoušci dočkají i rozšířené dvoudiskové s kupou dalších remixů, DVD podoby s klipy a dokumenty a speciální verze na vinylu.


Foo Fighters - Greatest Hits (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Foo Fighters - Greatest Hits
Rocková formace Foo Fighters, za kterou stojí Dave Grohl známý z grunge ikony Nirvana, se rozhodla rekapitulovat. Čtrnáct let své kariéry a šest vydaných řadovek shrnuli muzikanti na jedno oslavné CD. Navíc přihodili dva nové songy "Wheels" a "Word Forward", které produkoval známý producent Butch Vig. První ze zmíněných skladeb se stala i pilotním singlem celé kompilace. Nedávno k ní vznikl i videoklip a samotný song si můžete poslechnout na MySpace.com profilu kapely. Kolekce "Greatest Hits" bude dostupná v klasické verzi a také v luxusní edici. Ta přinese navíc DVD s videoklipy a záznamy z vystoupení a knihu s unikátními fotografiemi.


Chris Rea - Still So Far To Go: The Best Of Chris Rea (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock / blues

Chris Rea - Still So Far To Go: The Best Of Chris Rea
Na příští rok chystá Chris Rea řadu nových věcí včetně turné, v rámci něhož se zastaví v únoru i v pražském Kongresovém centru, a především novou studiovou nahrávku. Do té doby ještě ale nějaký čas zbývá , a tak si mohou příznivci krátit čekání poslechem jeho nové kompilace "Still So Far To Go: The Best Of Chris Rea", kde na dvou discích najdou více jak třicet písniček včetně dvou novinek "Come So Far Yet Still So Far To Go" a "Valentino". Opravdoví fanoušci jistě sáhnou po limitované digipackové edici s bookletem rozšířeným o podpis zpěváka, jeho vlastní malby a další fotky. Limitka ale bude především obsahovat speciálně upravený druhý disk umožňující přístup k exkluzivnímu materiálu pro PC, jako jsou demo novinky "Valentino", rozhovor s Reou, archivní videa, tapety na plochu a další. Několik písniček z této kompilace prezentuje Chris Rea na svých stránkách.


Katarína Hasprová - Priznám sa ... (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Katarína Hasprová - Priznám sa ...
Slovenská zpěvačka Katarína Hasprová se odmlčela na velmi dlouhou dobu. Její poslední album "Chvíľu so mnou leť" vyšlo již v roce 2002 a svým příznivcům se připomíná až nyní deskou "Priznám sa...". Ta je jakýmsi slepencem zbrusu nových skladeb, starších písniček a několika coververzí, jako jsou "Atlantída" Miro Žbirky nebo "Teď královnou jsem já" z muzikálu "Kleopatra", ve kterém si zahrála. Autorem většiny nových písniček a současně i producentem alba je její dlouhodobý spolupracovník Gabo Dušík. Najdete tu ale i duet "Alebo" s Robo Grigorovem, který je současně i jejím autorem.


V krátkosti - Mluvené slovo

  • V roce 1984 vznikla nahrávka ze svátečního a mimořádného večera, který každým rokem pořádal v předvánoční době Miloslav Šimek se svým souborem v divadle Semafor. Nyní vychází na CD jako "Pohoda Vánoc - Vánoční besídky Miloslava Šimka v Divadle Semafor". V komických scénkách tu uslyšíte vedle hlavního protagonisty také Luďka Sobotu, Pavla Bobka, Uršulu Klukovou či Stellu Zázvorkovou a nechybí ani řada zpívajících hostů.
  • Příběh pražského měšťana pana Broučka, který se při cestě časem octne v husitské Praze, je stále oblíbený nejen díky originálnímu námětu, ale i díky humornému pohledu na nejrůznější neduhy české národní povahy. Nyní se dočkáme tohoto příběhu na čtyř CD "Epochální výlet pana Broučka do XV. století", který převyprávěl Arnošt Goldflam pod režijním vedením Dimitrije Dudíka. Herec vytvořil postavu pana Broučka jak na divadelních prknech, tak i v rozhlasové dramatizaci.
  • Humorné vzpomínky na divadelní zájezdy, na cesty po světě s loutkovým divadlem i na příhody s arménskou maminkou; o tom všem vypráví stále oblíbenější herec Bohumil Klepl ve svém pořadu v divadle Kalich, který nyní vychází také na CD jednoduše nazvané "Bohumil Klepl v Divadle Kalich".

Dále vychází:

Alfred Brendel - The Farewell Concerts (Universal)
Andre Previn - American Classics (EMI)
Arkona - Goi, Rode, Goi ! (Mystic Production)
Between The Buried And Me - The Great Misdirect (Mystic Production)
Bohumil Klepl - V Divadle Kalich (Popron Music)
Carmignola Giuliano - Concerto Italiano (Universal)
David Guetta - One Love/Limited (EMI)
Eric Clapton And Steve Winwood - Live From Madison Square Garden (Warner Music)
Frank Sinatra - Come Dance With Me (vinyl) (EMI)
Frank Sinatra - Come Fly With Me (vinyl) (EMI)
Frank Sinatra - In The Wee Small Hours (vinyl) (EMI)
Frusciante - Inside Of Emptiness (EMI)
Halford 3 - Winter Songs (Panther)
Hana Zagorová - Černý páv (Supraphon)
Hypocrisy - A Taste Of Extreme Divinity (Warner Music)
Chad Smith's Bombastic Meatbats - Meet The Meatbats (Warner Music)
Irwin Shaw - Lucy Crownová (Popron Music)
Jarek Nohavica - Platinová kolekce (Doma + V Lucerně) (Sony Music)
Jaromír Slušný - Nejkrásnější římské báje a pověsti (Popron Music)
Jiří Korn - Duety (Supraphon)
Jiří Zmožek - Hvězdy mého života 2 (Popron Music)
John Frusciante - A Sphere In The Heart (EMI)
John Frusciante - Curtains (EMI)
Karl Jenkins - Stella Natalis (EMI)
Katatonia - Night Is The New Day (Mystic Production)
Katherine Jenkins - Best Of (Universal)
Laid Back - 10 Great Songs (EMI)
Manassas - Pieces (Warner Music)
Milking The Goat Machine - Back From The Goats (Warner Music)
Miloslav Šimek - Pohoda Vánoc - Vánoční besídky Miloslava Šimka v divadle Semafor (Supraphon)
Moby - Wait For Me / Limited (EMI)
Mussorgsky - Pictures Reframed (EMI)
Nat King Cole - 10 Great Songs (EMI)
Netrebko/Beczala/Armiliato - Lucia Di Lammermoor (Universal)
Nirvana - Bleach: Deluxe Edition (Warner Music)
Nitty Gritty Dirt Band - Speed Of Life (EMI)
Quivar Florence - American Classics (EMI)
Ravel - La Valse, Mother Goose, Daphnis (EMI)
Různí - American Classics (EMI)
Různí - Festival Of Nine Lessons And (EMI)
Různí - Flowers In The Desert (EMI)
Různí - Chvála řeči české (Popron Music)
Různí - Magic Of Disney (EMI)
Různí - Pohádkový Měšec (10 CD) (Popron Music)
Různí - Princezna Ze Mlejna II. (Popron Music)
Různí - Rudolf II. a rabín Löw (Popron Music)
Různí - Sheesha Lounge 2 (EMI)
Různí - Sváteční chvilky poezie - Klasici a mistři (Popron Music)
SPV 25 & Alive - The Finest In Hard Rock And Metal (Mystic Production)
Stephen Stills - Live At Shepherd's Bush (Warner Music)
Supergrass - 10 Great Songs (EMI)
Svatopluk Čech - Epochální výlet pana Broučka do XV. století (Popron Music)
Swallow The Sun - New Moon (Universal)
Václav Hybš - Opereta a muzikál (Supraphon)

NÁZORY
  • Diablo Swing Orchestra (Tommy, 01.11.2009 09:12) Reagovat

    Tak tohle me dostalo, cekal jsem ze to bude nejaka neposlouchatelna silenost, ale opak je pravdou. Tahle hudba me fakt bavi, ta kombinace zanru je ve vysledku naslapla a energicka. Rubrika "Nove desky pro xx tyden" je vyborna, uz jsem diky ni objevil hodne kapel, co ted posloucham.

  • chyba (flashpeter, 02.11.2009 06:56) Reagovat

    Máte chybu v odstavci o Foo Fighters -> druhá nová píseň se jmenuje "Word Forward"

    • Re: chyba (Tomáš Parkan - musicserver.cz, 02.11.2009 08:11) Reagovat

      Děkujeme za upozornění. Opraveno.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Je to oficiální. Slayer jsou po pěti letech zpět, na léto ohlásili dvě festivalová vystoupení (21.02.2024 19:15)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Audio: Duch Slayer žije. Kerry King představuje singl "Idle Hands" a přidává detaily k sólovému albu (10.02.2024 08:47)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu