shop.musicserver.cz

3 x CD MUSE / 3 x CD PIXIE LOTT / 3 x CD SEANA KINGSTONA / 3 x CD AQUY / 2 x 2 vstupy na THE DRONES / 2 x 2 vstupy na IAMX a další

Vydáno: 28.09.2009 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 4. října včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Muse - The Resistance
© facebook interpreta
Aktuální album "The Resistance" skupiny Muse bylo pro mnohé posluchače jednou z nejočekávanějších desek letošního roku. A to nejen proto, že si na ni museli počkat dlouhé tři roky. Přinesla jedenáct skladeb, které tématicky odkazují na utopický román George Orwella "1984". Jak kapela informovala média již během června, novinka se od předchozích čtyř desek velmi liší. Trio muzikantů totiž doplnil orchestr a hudebníci se vydali čerpat i z klasiky. Pátou řadovku Muse uvedl pilotní singl "Uprising". Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MUSE "The Resistance" vstoupíte tady.


Pixie Lott - Turn It Up
© facebook interpreta
Kde se vzala, tu se vzala, najednou z ničeho nic tu byla. A vyhrála britskou singlovou hitparádu s písničkou "Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)". Podobný kousek se Pixie Lott navíc povedl i s druhým singlem "Boys And Girls", to jen její debutové album "Turn It Up" to zatím dotáhlo "pouze" na šestku. A čím tahle osmnáctiletá Angličanka z hrabství Kent na své krajany zapůsobila? Vychází z brit-soulu á la Duffy nebo Amy Winehouse a přidává k němu taneční, elektronické a někdy i r'n'b prvky. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PIXIE LOTT "Turn It Up" vstoupíte tady.


Sean Kingston - Tomorrow
© facebook interpreta
Jamajský zpěvák Sean Kingston udělal svým hitem "Beautiful Girls" pořádnou díru do světa. Dokonce tak velkou, že mohl přijet letos i na český Sázavafest, být jednou z největších hvězd, aniž by se lidi ptali, kdo to sakra je. Nicméně "Beautiful Girls" je už minulost a letos přišla řada na "Tommorow", jeho druhé CD. Se čtrnácti skladbami a lidmi jako J.R. Rotem, RedOne, Akon, T-Pain, Timbaland v roli producentů a dále hosty Good Charlotte či Wyclefem Jeanem. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SEANA KINGSTONA "Tomorrow" vstoupíte tady.


Aqua - Greatest Hits
© facebook interpreta
Dánsko-norská skupina Aqua se zpěvačkou Lene Nystrøm Rasted udělala díru do světa (nechvalně) proslulým hitem "Barbie Girl", který se do historie světových hitparád zapsal v roce 1997. O čtyři roky později se formace rozpadla. Aktuální výběrovka si dala za úkol vybrat to nejpovedenější ze dvou řadových desek skupiny a přihodit i něco navíc - singl "Back To The 80's" se tak veze na aktuálním trendy osmdesátkovém soundu nejen hudebně, ale i názvem. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD AQUY "Greatest Hits" vstoupíte tady.


The Drones
© Tony Mott
Australská formace The Drones na sebe strhla pozornost průlomovým albem "Wait Long By The River And The Bodies Of Your Enemies Will Float By" a nyní fanouškům představuje naživo svůj poslední počin "Havilah". Na české publikum se dostane 9. října, kdy kapela zavítá do pražského Lucerna Music Baru. Nahrávání samotné desky probíhalo v domě uprostřed lesa, kde se zpěvák této melbournské skupiny Gareth Liddiard se svou partnerkou a baskytaristkou Fionou Kitschin usadil. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na THE DRONES vstoupíte tady.


IAMX
© iamx.co.uk
Do České republiky se ani ne po roce vrátí koncertní stálice a velký oblíbenec Chris Corner se svým projektem IAMX, aby zahrál naživo nové písně z desky "Kingdom Of Welcome Addiction", která vyšla letos v květnu. Koncert proběhne 10. října v Praze. O letošní, třetí studiovce sám Corner říká, že je jako svět Walta Disneyho, ovšem s rtěnkou, cynismem a vtipem. Její živé provedení, které se dostává na horizont domácího videa, japonského porna a bojujících hraček, budete moct poprvé vidět a slyšet v klubu SaSaZu. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na IAMX vstoupíte tady.


Qawal Najmuddin Saifuddin
© facebook interpreta
Když Nusrat Fateh Ali Khan předvedl na festivalu Womad poprvé transovní zpěvy pákistánských sufijů, západní publikum bylo šokované. Hudební rituály, fundamentalistickými režimy přísně zakazované, vás posunou do jiné reality. Rodinná sestava Qawal Najmuddin Saifuddin patří v žánru k těm nejautentičtějším. Naživo si ji budete moci poslechnout 3. října od 20.00 hod. v Kostelu sv. Šimona a Judy v Praze. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do středy 30. září včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na QAWAL vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

Výherci soutěží z minulého týdne:
CD NELLY FURTADO - Marcela Lisová (Jince), Barbora Klejchová (Hodonín), Dan Faltýnský (Ostrava)
CD WHITNEY HOUSTON - Petr Valkoun (Brno), Marian Hajínský (Praha), Vendulka Závorová (Jirkov)
CD HANEBNÝ PANCHARTI - David Srp (Olomouc), Lenka Hejduková (Zámrsk), Klára Ondroušková (Rájec-Jestřebí)
CD MARKA KNOPFLERA - Honza Breburda (Vyškov), Vladimír Průcha (Písek), Adam Kuděra (Praha)
CD GOTTHARD Robert Rozteč (Plzeň), Jiří Holec (Ostrava-Dubina), Eva Fuxová (Brno)

Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou, výherci volných vstupů na koncerty budou vyrozuměni emailem.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Hravý soundtrack k "Barbie" vám prodlouží a připomene zážitek z kina (01.09.2023 08:30)
- Aqua vyráží na "Barbie World Tour" (29.08.2023 14:59)
- Naživo: Závěr Rock For People ukázal rockového Bena Cristovao, skvělé Nothing But Thieves a samozřejmě Muse (13.06.2023 14:16)
- Naživo: Muse přivezli na Rock For People výpravnou show (12.06.2023 14:49)
- Fotogalerie: Muse na Rock For People v obrazech (12.06.2023 14:20)
- Nejvíc nej: Pomíjivost života, pandemie i strach o planetu v nejkrásnějších baladách Muse (26.05.2023 08:00)
- Naživo: "Barbie Girl" a "Coco Jamboo". Festival 90s Explosion byl přehlídkou hudebních obskurností (22.05.2023 20:01)
- Fotogalerie: Pražský open-air festival 90s Explosion v obrazech (21.05.2023 15:55)
- Recenze: Album "Fault Lines¹" od IAMX je hlubokým ponorem do lidské psychiky (17.05.2023 08:00)
- Video: IAMX jsou zpět. Klip k novince "The X ID" je žhavou přehlídkou nahých zadků (27.04.2023 17:34)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen Kabát Sia U2 AC/DC Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu