shop.musicserver.cz
Nové desky pro 37. týden

Nové desky pro 37. týden

Vydáno: 13.09.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Na rozdíl od minulého týdne se tentokrát s novinkami hlásí známí matodoři různých žánrů - rock zastupuje Mark Knopfler či Muse, hip hop Jay-Z, latino Nelly Furtado, metal Megadeth, pop rock David Gray, operu Renée Fleming a Česko Vypsaná fiXa. Do toho se ukáže třeba novicka Pixie Lott.

Pokud se v pondělí 14. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Mark Knopfler - Get Lucky (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / blues rock

Mark Knopfler - Get Lucky
Skladatele a kytaristu Marka Knopflera není třeba dlouze představovat. Patří k nejvíce respektovaným a originálním postavám moderní hudby, ať už jako frontman Dire Straits nebo jako sólista. V Česku má velmi početnou fanouškovskou základnu, o čemž svědčí i řada koncertů, které u nás odehrál. Všichni ti se nyní mohou těšit na jeho jubilejní desátou sólovou desku "Get Lucky", kterou natočil se stejnou squadrou jako předchozí "Kill To Get Crimson", ovšem doplněnou o kytaristu Richarda Bennetta a pianistu Matta Rollingse. Další muzikanti jako John McCusker (housle, citera a flétna) nebo Michael McGoldrick (flétna) a také náslech prvního singlu "Border Reiver" na Knopflerově MySpace.com ale dávají tušit, že se tentokrát vedle rocku a blues dočkáme keltských motivů. Zbývá dodat, že "Get Lucky" vychází i v limitované verzi s DVD, a deluxe verzi, která je oproti limitce obohacená ještě o slušnou řádku fanouškovských předmětů.


Nelly Furtado - Mi Plan (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: latin pop

Nelly Furtado - Mi Plan
Několikanásobná vítězka cen Grammy, zpěvačka, skladatelka a producentka Nelly Furtado svým předchozím albem zamotala svým fanouškům hlavu, když oproti prvním dvěma počinům hodně pozměnila hudební styl. Se čtvrtou "Mi Plan" to bude podobné. Nejenže přešla k žhavým latino rytmům, ale především nechává vyniknout svůj nevšední hlas španělštinou. Nelly Furtado si na desku pozvala i několik prestižních hostů, mezi které patří například kubánsko-kanadská hvězda Álex Cuba, mexický zpěvák Alejandro Fernández, španělská muzikantka Concha Buika nebo americká megastar Josh Groban. Na albu má být zastoupena i řada netradičních hudebních nástrojů, zvuků a hudebních žánrů. Kdo se nemůže dočkat této novinky, může se do ní zaposlouchat již nyní na MySpace.com Nelly Furtado, kde je deska nahraná v celé své kráse.


Jay-Z - The Blueprint 3 (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop

Jay-Z - The Blueprint 3
Těžko budete hledat momentálně v Americe jiného hiphopového umělce, který si může napsat do svého curriculum vitae více funkcí a povolání než Jay-Z. Vedle producentství, rapování či skládání je třeba i módní návrhář a byznysman. Nicméně teď je o něm slyšet hlavně v souvislosti s jeho novým albem "The Blueprint 3". Jak název napovídá, mělo by navazovat na nahrávky vydané v roce 2000 a 2001. Samozřejmě na své jméno a tím pádem i na desku přitáhl dlouhou řadu dalších zpěváků, rapperů a producentů. Na "The Blueprint 3" tak vedle Jay-Zho najdete Kanye Westa, Swizz Beatz, Young Jeezyho, Timbalanda, Rihannu, Aliciu Keys, The Neptunes, Mr. Hudsona a další a další. Deska s sebou přináší i několik vysamplovaných skladeb, z nichž největší pozornost nejspíš vzbudí "Forever Young" od Alphaville a "D.A.N.C.E." od Justice. Na Jay-Zho MySpace.com můžete otestovat první dva singly.


Megadeth - Endgame (M.A.B.Records)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: thrash / heavy metal

Megadeth - Endgame
Když američtí thrashmetalisté spustili v červnu poslední dodělávky na své chytané desce, někteří fanoušci nemohli ani dospat. Nedočkavě číhají, co nového Dave Mustaine s družinou zamračených muzikantů v půlce září předvede. Jak vám prozradil Petr Bláha v Čerstvě staženo, kapela se s jedenáctkou nových skladeb vrátila do osmdesátých let. Pilotní singl "Head Crusher" ostatně mluví sám za sebe, a pokud tomuto žánru holdujete, najdete ho společně se všemi ostatními skladbami na MySpace.com profilu formace. Za zmínku stojí jistě samotné nahrávání, které probíhalo ve studiu Vic's Garage. To si zařídili sami muzikanti a pojmenovali ho podle svého maskota Vica Rattleheada.


Darius Rucker - Learn To Live (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country

Darius Rucker - Learn To Live
Darius Rucker - to jméno vám možná nic neřekne, ale název jeho domovské kapely Hootie & The Blowfish už by povědomý být mohl. Rucker se loni vydal na sólovou dráhu, což by nebylo nic neobvyklého, kdyby se nerozhodl pro country. A co je na tom zvláštního? Mezi countryovými umělci totiž jen stěží najdete černošské zpěváky. Jeho album a tři singly z něj tak svým vítězstvím v country žebříčcích způsobily za oceánem malou revoluci. To se totiž nepovedlo žádnému černochovi pětadvacet let. Na desce jako takové se podepsal především nenapodobitelný skladatelský rukopis Dariuse Ruckera a zčásti i Franka Rogerse, který desku zároveň produkoval. Darius Rucker navíc přitáhl k nahrávání i další slavná jména jako kytaristu Brayana Suttona a countryové hvězdy Vince Gilla, Brada Paisleyho a především Alison Krauss. Pět ochutnávek z "Learn to Live" nabízí zpěvákovo MySpace.com.


Muse - The Resistance (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Muse - The Resistance
Nová nahrávka Muse je pro mnohé posluchače jednou z nejočekávanějších desek letošního roku a to nejen proto, že si na ni museli počkat dlouhé tři roky. Album "The Resistance" přináší jedenáct skladeb, které tématicky odkazují na utopický román George Orwella "1984". Už začátkem září si fanoušci mohli zakoupit pilotní singl "Uprising" a členové formace začali k této skladbě natáčet v Londýně i videoklip. Jak kapela informovala média již během června, novinka se bude od předchozích čtyř desek velmi lišit. Trio muzikantů totiž doplnil orchestr a více než k rocku se hudebníci odebrali ke klasice. Poslechem pilotního singlu na MySpace.com profilu Muse se můžete sami přesvědčit. K dostání bude kromě klasické verze alba také rozšířená edice, která přinese navíc DVD s dokumentem z natáčení. Připomeňme, že ve čtvrtek 10. září proběhla na stránkách Bandzone.cz slavnostní česko-slovenská premiéra desky.


Krista - Taking Back Brooklyn (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock / rap

Krista - Taking Back Brooklyn
Je mladá, je krásná a hlavně je svobodná, tedy především hudebně. Řeč je o jednadvacetileté debutující Američance, která si říká jednoduše Krista. Název její prvotiny "Taking Back Brooklyn" vám napoví, odkud tahle holčina pochází. Bez skrupulí přiznává, že na její tvorbu měli vliv především kapely jako Linkin Park a Evanescence a z opačného hudebního spektra Sarah McLachlan. Její hudba je tak střetem vokálního folku, rocku a rapu. Jestli tento mix osloví i vás, můžete zjistit například na jejím webu.


Vypsaná fiXa - Klenot
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Vypsaná fiXa - Klenot
Vypsaná fiXa vydává svou novou desku ve velkém stylu. Po vzoru Wohnout a třeba i Radiohead nabídli od 9. září svůj "Klenot" za sumu, kterou se sami posluchači uvolili za download verzi dát. Vedle toho bude za pár týdnů fanouškům k dispozici i fyzická forma v podobě CD a také vinylu s věnováním. Pilotním singlem alba se stala skladba "Holka s lebkou", k této skladbě vznikl i videoklip. Pokud si chcete tento song jen poslechnout, navštivte MySpace.com stránky kapely. Jestli máte chuť vidět Vypsanou fiXu na vlastní oči a přitom i slyšet nové skladby, navštivte jeden z plánovaných koncertů v rámci "Klenot Tour 2009". Toto turné začíná po křtu alba, který proběhne 23. a 24. září v Lucerna Music Baru.


Pixie Lott - Turn It Up (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / soul / electronica / r'n'b

Pixie Lott - Turn It Up
Kde se vzala, tu se vzala, najednou z ničeho nic tu byla Pixie Lott a vyhrála britskou singlovou hitparádu s písničkou "Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)". Nyní se podobný útok čeká i u jejího debutového alba "Turn It Up". A čím tahle osmnáctiletá Angličanka z hrabství Kent na své krajany zapůsobila? Vychází z brit-soulu a la Duffy nebo Amy Winehouse a přidává k němu taneční, elektronické a někdy i r'n'b prvky. Jak tahle směs vlastně zní, nejlépe zjistíte na jejím MySpace.com.


Karpina - 3Ptich.Sk (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

Karpina - 3Ptich.Sk
Bratislavská rocková formace Karpina začala koncem května pracovat na své nové desce a nyní je jejich druhé řadové album na světě. Nahrávání probíhalo ve studiu Peci Uherčíka. Nahrávka "3Ptich.Sk" obsahuje celkem pět skladeb a jako hosty pozvali muzikanti pět předních slovenských kytaristů. Posluchači se tak mohou těšit na Henriho Tótha, Andreje Šebana, Dušana Antalíka, Jimiho Cimbala a také i na Peciho Uherčíka. Každý z uvedených pánů přispěl sólem do jedné z písní. Jako první singl formace vybrala skladbu "Júlový sneh" a společně s dalšími novinkami je ke slyšení na stránkách Bandzone.cz, případně na MySpace.com profilu kapely.


David Gray - Draw The Line (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

David Gray - Draw The Line
Zpěvák David Gray se odmlčel na poměrně dlouhou dobu, jeho poslední studiové album "Life In Slow Motion" vyšlo už v roce 2005. Nyní se vrací s novinkou "Draw The Line", které si sám produkoval a které nahrál s novou kapelou, v níž už nepůsobí jeho dlouholetý spolupracovník Craig McClune. Nicméně další z dlouholetých kolegů Rob Malone se podepsal i na této nahrávce. Gray na albu přivítal jako hosty i dvě dámy - Annie Lennox a Jolie Holland. Part druhé jmenované měla původně zpívat Dolly Parton, ale z časových důvodů nakonec z této spolupráce sešlo. "Draw The Line", z něhož je prozatím k dispozici pouze první singl "Fugitive" umístěný například na jeho MySpace.com, vyjde také s bonusovým CD, kde naleznete osm starších skladeb v koncertní podobě.


Kid Cudi - Man On The Moon: The End Of Day (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop

Kid Cudi - Man On The Moon: The End Of Day
Po electropopových umělcích typu Little Boots, La Roux nebo Empire Of The Sun tu máme žánrově odlišného obyvatele ankety BBC Sound Of 2009. Kid Cudi jako jediný zastupoval hip hop a proč si vysloužil zařazení do Top 10 této prestižní ankety, se budete moci přesvědčit na jeho "Man On The Moon: The End Of Day". Ta je z části jeho dítětem, ale bylo potřeba i spousty kmotrů pomáhajících mu na svět. V první řadě jsou to producenti Emile Haynie dohromady s Kanye Westem a electrorockovým duem Ratatat. V té druhé potom dva poslední jmenovaní i v roli interpretů společně s Commonem a MGMT. Už i v našich rádiích byl z desky slyšet první singl "Day 'n' Nite (Nightmare)" a o dostatek zájmu se postará i písnička "Make Her Say", kam Cudi vysamploval živou verzi "Poker Face" Lady GaGa. Tyto dva tracky i zbytek desky nahrál Kudi na své MySpace.com.


Renée Fleming - Verismo (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: opera / klasická hudba

Renée Fleming - Verismo
Americká operní diva Renée Fleming často navštěvuje naši republiku a v listopadu k nám zavítá znovu, aby oslavila dvacet let svobody u nás. Pravděpodobně by mohla předvést i něco ze zbrusu nové nahrávky "Verismo". Tento název dává znalcům opery tušit, kterým směrem se tentokrát vydala - tedy k verismu, což je umělecký proud reagující na nedostatky romantismu. Mistrem tohoto směru byl Giacomo Puccini a jemu a jeho současníkům tímto CD vzdává Renée Fleming hold. Více se této desce věnuje speciální sekce jejích oficiálních stránek.


Reedice The Beatles 2009

Legendární britská skupina The Beatles stihla za dobu své působnosti vydat celkem třináct alb. Ten, kdo je dosud nemá doma, se může těšit na jejich kompletní reedici. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby si vydavatelství nepřipravilo opět několik nevšedních bonusů. Všechny písně na těchto deskách jsou kompletně remasterované, navíc každá nahrávka má i vylepšený obal. Ten obsahuje mnoho doposud nezveřejněných a raritních fotografií, plakát a též autentické poznámky z dob natáčení jednotlivých alb. Asi největší bonus ale fandové najdou přímo na disku. Každé CD totiž navíc bude obsahovat i krátký film o natáčení každého alba, přičemž půjde o materiál, který pochází převážně ze soukromého archivu jednotlivých členů The Beatles. Všechny cédéčka pak samozřejmě vycházejí i v jednom kompletním boxu s dalšími materiály.

Dále vychází:

Andre Rieu - Live In Maastricht 3 (Universal)
Aqua - Greatest Hits (Universal)
Bach - Concertos Vivaldi 4 Saisons (EMI)
The Beatles - A Hard Day's Night/R. (EMI)
The Beatles - Abbey Road/R. (EMI)
The Beatles - Beatles For Sale/R. (EMI)
The Beatles - Help!/R. (EMI)
The Beatles - Let It Be/R. (EMI)
The Beatles - Magical Mystery Tour/R. (EMI)
The Beatles - Past Masters/R. (EMI)
The Beatles - Please Please Me/R. (EMI)
The Beatles - Revolver/R. (EMI)
The Beatles - Rubber Soul/R. (EMI)
The Beatles - Sgt Pepper's Lonley Heart../R. (EMI)
The Beatles - The Beatles (White Album)/R. (EMI)
The Beatles - The Beatles/Long Card Box +Dvd (EMI)
The Beatles - The Beatles/Long Card Box Mono (EMI)
The Beatles - With The Beatles/R. (EMI)
The Beatles - Yellow Submarine/R. (EMI)
Black Dahlia Murder - Deflorate (Mystic Production)
Callas - Divina 1 (EMI)
Coldplay - A Rushof Blood../Parachutes (EMI)
David Bowie - Diamonds../Scary../Heroes (EMI)
David Bowie - Heroes/Lodgers (EMI)
David Bowie - Low/Young Americans (EMI)
David Guetta - Pop Life/Guetta Blaster (EMI)
Dierks Bentley - Feel That Fire (EMI)
Eels - With Strings: Live At Town Hall (DVD) (Universal)
Eric Church - Carolina (EMI)
Felicity Lott - Intermezzo (Warner Music)
Fleck/Hussain/Meyer - The Melody Of Rhythm (Universal)
Gorillaz - Demon Days/Gorillaz (EMI)
Hockey - Mind Chaos (EMI)
Charlie Winston - Like A Hobo (singl) (Warner Music)
The Chemical Brothers - Push The../We Are.. (EMI)
Iggy Pop - Lust For Life/The Idiot (EMI)
Jethro Tull - Madison Square Garden (DVD) (EMI)
John Lennon/Yoko Ono - Year Of Peace (DVD) (Universal)
Kylie Minogue - X/Fever (EMI)
LCD Soundsystem - 45:33 Remixes (EMI)
Little Big Town - A Place To Land (EMI)
Marc Moulin - Best Of (EMI)
Marc Moulin - Boxof /Ltd (EMI)
Massive Attack - 100th Window/Protection (EMI)
Massive Attack - Blue Lines/Mezzanine (EMI)
Muzikál - Dracula/2009 (EMI)
Nightmare - Insurrection (Mystic Production)
Norah Jones - Come Away../Feel Like Home (EMI)
Pete Doherty - Who The Hell Is... (DVD) (Universal)
Petr Kolář - Akusticky v Karlíně (Universal)
Placebo - Black Market../Meds (EMI)
Porcupine Tree - Incident (M.A.B.Records)
Pussycat Dolls - Doll Domination/Rv New (Universal)
Rolando Villazon - Coffret Airs D'Operas (EMI)
Royal Ballet Covent Garden, The - Winter Dreams (Warner Music)
Různí - Cars (EMI)
Různí - Hannah Montana Hits Remixed (soundtrack) (EMI)
Různí - Hannah Montana The Mov./Sing Along (soundtrack) (EMI)
Různí - Happy Birthday Dad (Warner Music)
Různí - Happy Birthday Grandad (Warner Music)
Různí - Happy Birthday Mum (Warner Music)
Různí - Happy Birthday Nan (Warner Music)
Různí - Purcell: Dido & Aeneas (Warner Music)
Různí - Tekno 52 (Universal)
Santana - Supernatural (2 CD+DVD Legacy Edition) (Sony Music)
Sasha - On The Run (Maxisingl) (Warner Music)
Staff Band Of Salvation Army - Joy Of Ch (EMI)
Threat Signal - Vigilance (Warner Music)
Twin Atlantic - Vivarium (EMI)
Yo Gotti - Live From The Kitchen (Sony Music)


NÁZORY
  • ... (vojtis, 13.09.2009 12:04) Reagovat

    No pani, tento tyden toho teda vychazi..:)

    • Re: ... (bla, 13.09.2009 12:33) Reagovat

      Jun 26 2010 8:00P
      O2 Arena - Get Lucky Tour Prague

      • Re: ... (danny, 13.09.2009 16:24) Reagovat

        hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

  • ss (John, 15.09.2009 11:18) Reagovat

    Muse to je blábol.Ved to je kopirovanie Queen.A to som ich mal rad.Predosle dosky boli vynikajuce.Skutocna kravina

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci
Rozhovory: Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci Skupina Imodium se po pěti letech vrací na scénu se vší parádou. Už 4. dubna předvede svoji energii ve Foru Karlín, v září pak vydá novou desku. "Zůstáváme nohama na zemi, ale chtěli jsme ukázat, že jsme kapela v plné síle a... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 09:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Audio: Mark Knopfler rekrutoval muzikantskou smetánku a společně nahráli novou verzi jeho skladby "Going Home" (20.03.2024 12:14)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- The Beatles se dočkají čtyř životopisných filmů - každý člen bude mít svůj (24.02.2024 13:27)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Paul McCartney se po padesáti letech shledal se svou ukradenou baskytarou Höfner (18.02.2024 14:03)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Télépopmusik Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu