Chester Bennington prozradil více o debutu Dead By Sunrise

25.07.2009 09:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dead By Sunrise - Out Of Ashes
© facebook interpreta
Jak jsme vás již informovali, Chester Bennington, frontman úspěšné nu-metalové formace Linkin Park, se pustil do nového projektu. Svou novou kapelu pojmenoval Dead By Sunrise a na podzim vyjde její debutová deska "Out Of Ashes". Jako první singl se 18. srpna dostane do rádií song "Crawl Back In" a další jednohubkou bude kousek "Let Down".

Kromě Chestera Benningtona tvoří kapelu kytaristé Ryan Shuck a Amir Derakh, baskytarista Brandon Belsky, bicman Elias Anda a klávesák Anthony Valcic. Všichni členové formace chystané dílo právě dokončují. Dodejme, že nahrávání nových skladeb probíhalo v Los Angeles a o produkci se postaral Howard Benson, který spolupracoval také s Motörhead nebo s My Chemical Romance.

Jak zpěvák Linkin Park prozradil, písně pro jeho nový projekt začaly vznikat ještě před natáčením desky "Minutes To Midnight", která vyšla v roce 2007. Podle jeho slov se však tato tvorba k jeho mateřině moc nehodí, a tak ji nechal ještě nějaký ten pátek ležet v šuplíku. Fanoušci se mohou těšit na jemnější a osobnější písničky bez hiphopového feelingu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY