Kašpárek v rohlíku bude opět ke stažení na webu

17.07.2009 14:41 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Kašpárek v rohlíku
© facebook interpreta
Stejně jako v případě první desky projektu Kašpárek v rohlíku bude také novinka "Navždy" umístěna na internet zdarma ke stažení. Ovšem bude to chvíli trvat. Prozatím je volně dostupný jen singl "Černá" a každý týden k němu přibude další píseň. Kompletní album tak bude na internetu začátkem října.

Kašpárek v rohlíku pronikl do hudebního světa koncem roku 2007, kdy se na trhu objevila deska "Bejbypank", soundtrack kabaretu pro děti, se kterým přišli herci Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Na desce se tenkrát kromě nich podíleli například Márdi z Vypsané fiXy, Blanka Šrůmová, David Koller nebo Jarda Svoboda z nyní nejedoucího Trabandu. Netradičními aranžemi a vtipnými texty s ne vždy úplně dětskou tématikou si Kašpárek v rohlíku získal mnoho příznivců také v dospěláckých řadách a v současnosti jsou jeho hudebně-divadelní představení vítaným zpestřením letních festivalů (tento víkend festival Pohoda, o následujících víkendech součást festivalu České hrady.CZ).

Dodejme ještě, že novou desku "Navždy" pokřtili kašpárkovi komedianti v půlce června v pražské Akropoli. Na trh se album dostává v těchto dnech. Tentokrát se na ní také podíleli třeba Lenka Dusilová, Milan Cais, Tonya Graves nebo Radek Gypsy Banga. Nové písně můžete postupně stahovat z této stránky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY