Letošní ročník festivalu Melt! láká na Oasis, Röyksopp či Travis

14.07.2009 16:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Melt! 2009 flyer
© facebook interpreta
Již tento pátek vypukne v sousedním Německu jeden z nejočekávanějších evropských festivalů. V malé vesničce Ferropolis, která leží jen kousek od Berlína, se uskuteční další ročník festivalu Melt!.

I letošní rok si pořadatelé dali maximálně záležet na vyváženosti line-upu, který uspokojí jak tancechtivé, tak ty, kteří fandí spíše rockové muzice. Mezi největší tahouny letošního ročníku patří britští Oasis, kapely Travis, Klaxons, Bloc Party nebo parta Kasabian. Taneční scénu na festivalu Melt! od pátku 17. července do neděle 19. července zastoupí například Tiga, Booka Shade, Digitalism, Deadmau5, Simian Mobile Disco nebo duo Röyksopp, které představí jak aktuální album "Junior", tak exkluzivně i několik kousků z podzimní desky "Senior".

Výjimečnost potvrzených vystupujících se odrazila i na zájmu návštěvníků - letošní ročník festivalu Melt! je totiž vyprodán. Dle slov pořadatelů nebude možné - na rozdíl od minulých ročníků - ani zakoupit jednodenní vstupenky na místě. Kapacita festivalu je tentokrát zcela vyčerpána.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY