shop.musicserver.cz
Nové desky pro 26. týden

Nové desky pro 26. týden

Vydáno: 28.06.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Světu zřejmě vládne elektronika a electropop. Téměř polovina novinek se hlásí k tomuto stylu, přičemž nejvýznamnější personou je Moby a vítězka Sound Of 2009 Little Boots, doplněná pátou v pořadí La Roux. S novinkou se hlásí Regina Spektor a po deseti letech se vrací Lightning Seeds.

Pokud se v pondělí 29. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Regina Spektor - Far (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: anti-folk

Regina Spektor - Far
V Rusku narozená Regina Spektor je momentálně jednou z nejvýraznějších představitelů stylu zvaného anti-folk, tedy alternativnější a někdy politicky zaměřené odnože folku. V České republice má řadu fanoušků a ty určitě potěší její nová deska "Far" navazující na tři roky starou "Begin To Hope". Do přípravy alba tentokrát zapojila širší okruh lidí. Vedle Davida Kahna, jenž se podílel už na zmíněném minilém CD, je to v poslední době velmi skloňovaný Mike Elizondo (Rilo Kiley, Switchfoot,...) a dále držitel Grammy Jacknife Lee, podepsaný pod alby U2, R.E.M. nebo Weezer. Tuto už tak dost slavnou partu doplňuje ještě slavnější, opět Grammy ověnčený Jeff Lynne, jinak člen E.L.O a Travelling Wilburys, spjatý i s The Beatles, Royem Orbisonem a dalšími. Není proto divu, že se album jeden den po svém vydání vyšplhalo na první místo albové hitparády iTunes na obou březích Atlantiku a nebýt smrti Michaela Jacksona, pravděpodobně by tam i zůstalo. Deska v celé své kráse hraje na portálu npr.org.


Moby - Wait For Me (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika

Moby - Wait For Me
Mág elektronické hudby Moby v poslední době své fanoušky pěkně zásobuje. Loni v březnu deskou "Last Night", posléze navázal albem remixů a nyní vydává další řadovku "Wait For Me". Ta vznikala v jeho domácím studiu a Moby si celé natáčení velmi pochvaloval. Výsledkem je prý velmi melodická, klidná a smutná nahrávka. O vokály se postarali jeho přátelé a výsledný mix dostal na starost člen Sigúr Ros Ken Thomas. O drtivou většinu ostatní práce se postaral Moby sám. "Wait For Me" už reprezentují dva singly "Pale Horses" a "Shot In The Back Of The Head", k níž natočil videoklip slavný režisér David Lynch a je k vidění na Mobyho oficiálních stránkách. Stejně jako v případě Reginy Spektor, album k poslechu nabízí portál npr.org. Minimálně část této desky uslyší letos i návštěvníci kácovského Sázavafestu, kam Moby 31. července zavítá.


Little Boots - Hands (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electropop / taneční pop

Little Boots - Hands
Ve chvíli, kdy si nějaký umělec s sebou nese nálepku vítěze britské ankety Sound Of ..., čekají se od něj velké věci, jako třeba v případě Miky, Keane nebo Franz Ferdinand. Letos do této společnosti přibyla dvacetiletá Britka Victoria Hesketh, která si ale říká Little Boots. A čím přispěvatele do této ankety zaujala? Ačkoli si prošla girlband, jazz, indie či punk, nakonec skončila u tanečního popu, elektroniky s prvky popu osmdesátých let a disca. Celou desku si Victoria složila sama za občasné pomoci někoho ze zkušenějších kolegů. Zřejmě nejvíc přispěli Joe Goddard z Hot Chip, Greg Kurstin, mezi jehož akvizice patří Lily Allen, Kylie Minogue či Ladyhawk, a RedOne, který má naopak na svědomí hity Lady GaGa, Akona a dalších. O desce jsme psali v Čerstvě (ne)staženo a naše názory můžete zkonfrontovat s písničkami na MySpace.com zpěvačky


Lightning Seeds - Four Winds (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: britpop

Lightning Seeds - Four Winds
Dlouhých deset let si museli počkat fanoušci britských Lightning Seeds na jejich další řadové album, tedy to s číslovkou šest. V této době se hlavní postava kapely, která má na svědomí jeden z největší fotbalových hitů "Three Lions", Ian Broudie věnoval produkční práci a sólové kariéře. Nicméně nyní se vrátil zpět ke kapele a "Four Winds" opět přináší staré dobré Lightning Seeds s kytarovým zvukem, podpořeným syntetizátory, tentokrát ovšem navíc se zřetelnými inspiracemi punkovými kapelami šedesátých a sedmdesátých let. V několika ukázkách na MySpace.com skupiny pak zaslechnete i prvky country.


La Roux - La Roux (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electropop / synthpop

La Roux - La Roux
O pár řádků výše zmiňujeme vítězku ankety Sound Of 2009 a nyní se dostáváme k duu La Roux, které ve stejné anketě obsadilo páté místo, čímž se oni řadí k potenciálním britským objevům tohoto roku. Jednadvacetiletá rodačka z jižního Londýna, vlastním jménem Elly Jackson, s nezvykle modelovaným účesem sice začínala s folkem, ale na jednom večírku si jí všiml skladatel a písničkář Ben Langmaid, který ji přivedl ne cestu electropopu a synthpopu. Spolupracovali zhruba rok a výsledkem jejich snažení bylo nejen ono páté místo, ale i debutové eponymní album La Roux. Duo se hlásí k tvorbě skupinám Eurythmics, Yazoo, Heaven 17 nebo The Human League a z písniček, které nahráli na své MySpace.com, je to poměrně silně cítit.


Rob Thomas - Cradlesong (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Rob Thomas - Cradlesong
Zpěvák a skladatel Matchbox Twenty Rob Thomas si po čtyřech letech našel čas na nové sólové album a ještě před vydáním "Cradlesong" se jeho jméno objevilo v několika světových hitparádách díky pilotnímu singlu "Her Diamonds". Přípravy tohoto klenotu, který má obsahovat hned několik velkých hitů, začaly před dvěma lety. Už v září minulého roku zpěvák avizoval, že má přes tři čtvrtiny nové desky hotové a vzniklý materiál charakterizoval jako obvyklou směsici stylů, dohromady tvořících dobré skladby. Klišovitých postupů se však prý nedržel a o tom svědčí i to, že do několika písní zapojil také perkusionisty z Jižní Ameriky a Afriky. Celkem vzniklo čtrnáct skladeb, tři z nich včetně úvodního hitu nabízí na svém MySpace.com profilu.


Just Jack - All Night Cinema (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / elektronika / taneční pop

Just Jack - All Night Cinema
Britský zpěvák Jack Allsopp aka Just Jack hlásí návrat po velkém úspěchu alba "Overtones" z roku 2007, které vyskočilo až na stříbrný stupínek britské hitparády. Na novince "All Night Cinema" opět předvádí různobarevný pop obarvený prvky hip hopu, elektroniky, houseu a řady dalších stylů. Jakým způsobem Just Jack tento koktejl míchá, zjistíte na jeho MySpace.com, kde z "All Night Cinema" hraje pět ochutnávek.


Korpiklaani - Karkelo (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk metal

Korpiklaani - Karkelo
Finská metalová formace Korpiklaani chrlí nové desky s přesností švýcarských hodinek a novinka "Karkelo" po čtyřměsíčních přípravách míří k fanouškům. Stejně jako tomu bylo u předchozího alba i nyní pochází název z finštiny a podle překladu nabídne fanouškům novou porci rozhopsané muziky. S přípravami třinácti skladeb (včetně digipackového bonusu) začala šestice letos v polovině února a první ochutnávku vychlazenou jako finská "Vodka" muzikanti fanouškům představili už v květnu. Tu společně s ostatními skladbami a příslušným videoklipem najdete na MySpace.com Korpiklaani.


Různí - The Boat That Rocked (soundtrack) (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: soundtrack

Různí - The Boat That Rocked (soundtrack)
Máte rádi filmy jako "Notting Hill", "Čtyři svatby a jeden pohřeb" nebo "Lásku nebeskou"? Pak byste měli zbystřit všechny smysly; jejich režisér Richard Curtis přichází s další komedií "The Boat That Rocked" (český název "Piráti na vlnách"), který vypráví o pirátském rádiu, vysílajícím v roce 1966 z lodě do Británie. Zvolenému období odpovídá i dvoudiskový soundtrack naplněný až po okraj hity šedesátých a sedmdesátých let. Najdeme na něm jména jako Cat Stevens, The Kinks, The Who, David Bowie, The Beach Boys, Dusty Springlfield či třeba The Tremeloes. Titulní písničkou je pak coververze "Stay With Me Baby" v podání Duffy. Ukázky všech skladeb naleznete například na internetovém obchodě Amazon.com.


Mukatado - Vo výšinách (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Mukatado - Vo výšinách
Soutěž Eurovize každoročně vychrlí spoustu interpretů různých žánrů a jedním z nich je i formace Mukatado. Tento letošní vítěz slovenské mutace soutěže nyní vydává své debutové album, na kterém členové kapely spolupracovali s producentem Vladimírem Gnepou, Peťom Dobríkom a Róbertom Tkáčom. Autorka většiny skladeb a zpěvačka Janka Kozáková společně s ostatními na desku umístila celkem třináct skladeb, které se žánrově nijak neomezují a snaží se vyjádřit různé nálady. Muzikanti věří, že s tímto CD přinesou na hudební scénu něco nového. Jestli se jim to povede, můžete sami posoudit díky několika ukázkám, jež najdete na oficiálních stránkách kapely. Připravili pro vás celkem tři skladby včetně anglické "I Can Heal You".


Wilco - Wilco (The Album) (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / alternativní rock

Wilco - Wilco (The Album)
Je to pár týdnů, co jsme tu psali o koncertním DVD Wilco "Ashes Of American Flags" a už tehdy jsme avizovali jejich nové řadové album. Novinka se podle prvních ohlasů hodně přiklání k progresivnímu rocku a stylu Velvet Underground či k The Beatles. Zdobí ji zvuk deformovaných kytar a také duet s kanadskou písničkářkou Feist "You And I". Stejně jako v případě Reginy Spektor či Mobyho nabízí poslech celé desky kapela prostřednictvím portálu npr.org


Eskimo Joe - Inshalla (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Eskimo Joe - Inshalla
Australský kvartet Eskimo Joe vydal již tři řadová alba a všechna sklidila ohromný úspěch. Od debutové nahrávky "Girl" se kapela vyšvihla mezi nejvyhledávanější interprety a s novou deskou "Inshalla" mají skvěle našlápnuto. Čtrnáct skladeb umístěných na albu má být stejně neobvyklých jako název, který pochází z arabštiny a v překladu znamená "Co bude, to bude". Už při přípravách své fanoušky na experimenty upozorňovali a přiznali se, že je silně inspirovala turecká a egyptská hudba. První ochutnávku "Foreign Land" nabídli začátkem dubna. Nyní ji společně s dalšími songy najdete na MySpace.com profilu Eskimo Joe.


Mos Def - The Ecstatic (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop

Mos Def - The Ecstatic
Americký rapper a herec ("16 Blocks" nebo "Ghosts" Michaela Jacksona) Mos Def na hiphopové scéně působí už od roku 1994, ale novinka "The Ecstatic" je teprve jeho čtvrtým sólovým počinem, na nějž si museli fanoušci počkat tři roky. Vedle jeho samotného uslyší i jeho parťáka Taliba Kweliho, Slick Ricka nebo Georgiu Anne Muldrow. V případě samplů pak Mos Def sáhl do repertoáru Marvina Gaye, autora hitu "Sunny" Bobbyho Hebba, nebo i do portfolia latino-jazzového uskupení Banda Black Rio. Pod produkcí alba se podepsali nejvyšší měrou Preservation, Mr. Flash a Madlib. Jak to celé dopadlo, je ke slyšení na rapperově MySpace.com.


J.D. Souther - If The World Was You (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country rock

J.D. Souther - If The World Was You
Pokud ve vaší hudební poličce našel místo především Roy Orbison, J.D. Southern a jeho nová deska "If The World Was You" by vám rozhodně neměla uniknout. Tento veterán, který se právě Orbisonem nechal silně ovlivnit a úzce spolupracoval s Eagles, připravil po dlouhých čtyřiadvaceti letech první studiovou desku. Moderní technika ho nepřesvědčila a své nové dílo nahrál společně s pětičlenných jazzovým tělesem naživo. Fanouškům nyní přináší jedenáct nových písní včetně skoro třináctiminutového epického songu "The Secret Handshake Of Fate". Ukázky všech skladeb si můžete poslechnout na jeho MySpace.com.


Hadise - Fast Life (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / electropop

Hadise - Fast Life
Kdo se letos nedíval na Velkou cenu Eurovize, pravděpodobně mu belgicko-turecká zpěvačka Hadise nic neřekne. Naopak, kdo Eurovizi sledoval, těžko tuto krásku mohl minout. Se svojí písničkou "Düm Tek Tek" se totiž prozpívala až na čtvrtou pozici, když dlouho atakovala první trojku. Zmíněnou hitovku naleznete i na jejím třetím albu "Fast Life" a bohužel jako jedinou i na jejím MySpace.com. Nicméně ze starších písniček lze usuzovat, že i zbytek alba bude převážně postavený na r'n'b a electropopu s arabskými motivy.


Michael Jackson - The Collection (Limited Edition) (5CD) (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / pop

Michael Jackson - The Collection (Limited Edition)
Asi si říkáte, že si firma hodně rychle pospíšila s vydáním tohoto titulu. Pravda je ovšem taková, že tato kolekce byla určená ke slíbeným koncertům Michaela Jacksona v londýnské O2 Aréně, ovšem po smrti dostává toto vydání zcela jiný rozměr. Skalní fanoušci se ale nemusí nijak vzrušovat, pětidisková "The Collection" pouze posbírala dohromady čtyři sběratelské edice alb "Off The Wall", "Thriller", "Bad" a "Dangerous", které vyšly již v roce 2001. Pátým diskem je pak jeho poslední počin "Invincible". Recenze všech zmíněných disků naleznete zde.


Dále vychází:

Babies Love Music - Greatest Pop & Rock Songs (Warner Music)
Benny Andersson - Story Of A Heart (Universal)
Bill Evans - Turn Out The Stars/The Final Village Vanguard Recordings June 1980 (Warner Music)
Black Sabbath - Black Sabbath (vinyl) (Universal)
Black Sabbath - Black Sabbath (Universal)
Black Sabbath - Master Of Reality (vinyl) (Universal)
Black Sabbath - Master Of Reality (Universal)
Bohuslav Martinů - Otvírání studánek / Legenda z dýmu bramborové nati / Mikeš z hor (Supraphon)
Bratři Ebenové - Malé písně do tmy / Reedice (Supraphon)
Bratři Ebenové - Tichá domácnost / Reedice (Supraphon)
Darkness Dynamite - The Astonishing Fury Of Mankind (Mystic Production)
David Guetta - When Love Takes Over (singl) (EMI)
Delta Spirit - Ode To Sunshine (Universal)
Diana Ross - Live From Las Vegas 1979 Ed (EMI)
Duran Duran - Live In Hammersmith/Ltd (EMI)
Duran Duran - Rio / Special Edition Ltd (EMI)
Goatwhore - Carving Out The Eyes Of God (Mystic Production)
Hüsker Dü - Candy Apple Grey (vinyl) (Warner Music)
Inmoria - Invisible Wounds (Mystic Production)
International Classic Rock - Classic Rock (Universal)
Isaac Hayes - Hot Buttered Soul (Universal)
James Taylor - Mud Slide Slim And The Blue Horizon (Deluxe Vinyl) (vinyl) (Warner Music)
Janis Joplin - The Woodstock Experience (Limited Edition) (Sony Music)
Jefferson Airplane - The Woodstock Experience (Limited Edition) (Sony Music)
Jennifer Rostock - Du Willst Mir An Die Wäsche (2-Track) (Warner Music)
Jennifer Rostock - Du Willst Mir An Die Wäsche (Maxi) (Warner Music)
Johann Strauss - Best Of Johann Strauss (Supraphon)
Johnny Winter - The Woodstock Experience (Limited Edition) (Sony Music)
Leoš Janáček - Best Of Janáček (Supraphon)
Matt Bianco - Hifi Bossanova (Warner Music)
Molotov Solution - The Harbinger (Mystic Production)
Prince - Purple Rain (vinyl) (Warner Music)
Queensberry - Volume I (Deluxe Edition) (Warner Music)
Rebellion - The Clans Are Marching (Mystic Production)
Rod Stewart - A Night On The Town (Collector's Edition) (Warner Music)
Rod Stewart - Atlantic Crossing (Collector's Edition) (Warner Music)
Rolling Stones - A Bigger Bang (Universal)
Rolling Stones - Bridges To Babylon (Universal)
Rolling Stones - Dirty Work (Universal)
Rolling Stones - Steel Wheels (Universal)
Rolling Stones - Voodoo Lounge (Universal)
Různí - Best Metallica Tribute In The World Ever (Panther)
Různí - Ibiza Fever (Panther)
Různí - My Sister's Keeper (soundtrack) (Universal)
Různí - Nej rockenroly všech dob (Universal)
Různí - Traditional Jazz Studio 1959 - 2009 (Supraphon)
Santana - The Woodstock Experience (Limited Edition) (Sony Music)
Sly & The Family Stone - The Woodstock Experience (Limited Edition) (Sony Music)
Soulja Boy Tell'Em - Isouljaboytellem (Universal)
Soundtrack - Harry Potter And The Half-Blood Prince (Universal)
Steely Dan - The Very Best Of (Universal)
Stephen Stills - Just Roll Tape - April 26th 1968 (vinyl) (Warner Music)
Steve Jablonsky - Transformers: Revenge Of The Fallen (Score) (Warner Music)
Suicide Silence - No Time To Bleed (EMI)
Sylver - Sacrifice (Universal)
Talking Heads - Talking Heads: 77 (vinyl) (Warner Music)
The Crusaders - Images (Universal)
The Wishing Tree - Ostara (Warner Music)
Till Bronner - Midnight (Universal)
U.D.O. - Infected (Mystic Production)
Václav Jacob - Missa Dei Filii - Music From 18th Century Prague (Supraphon)
Van Halen - Van Halen (vinyl) (Warner Music)
Van Morrison - Astral Weeks (Vinyl) (vinyl) (Warner Music)
Van Morrison - His Band And The Street Choir (Vinyl) (vinyl) (Warner Music)
Warren Zevon - Warren Zevon (vinyl) (Warner Music)
Will Downing - Classique (Universal)
ZZ Top - Fandango (vinyl) (Warner Music)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Moby ohlásil nové album. Turné oslavující pětadvacet let od desky "Play" už téměř vyprodal (22.04.2024 17:41)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen Kabát Sia AC/DC U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu