Radio Dead Ones zahrají v Praze

01.06.2009 09:20 - Petr Bláha | foto: facebook interpreta

Radio Dead Ones
© radiodeadones.de
Němečtí street punkeři Radio Dead Ones opět rozbalí svojí energickou show v Praze, kde vystoupí při příležitosti otevření nového punk-rockového shopu London 77. Během koncertu, který se odehraje 5. června od 19.30 hod. v pražském klubu Motoráj, se kromě berlínských hvězd na pódiu objeví i čtveřice dalších kapel domácí produkce.

Těšit se tak můžete také na stálice punk'n'rollové scény z Nežfaleš, kteří pokřtí na akci své nové CD. Jde o výběr toho nejzajímavějšího z dřívější tvorby, která byla vydávána pouze v do-it-yourself podobě nebo nebyla vydána vůbec. Koncertní premiéru si zde odbudou hardrock'n'rolloví Reverends (Bandzone.cz), jejichž jádro tvoří bývalí členové Nežfaleš a The Fialky, dále vystoupí tepličtí 4 Debils (Bandzone.cz) a nastupující Punk 77 generaci budou reprezentovat Cirguz z Mělníka.

Dodejme, že pětice mladých nadšenců Radio Dead Ones se v punkrockovém světě vyšplhala již hodně vysoko. Nejen že válcují evropská turné s hvězdami, jako jsou US Bombs, Dropkick Murphys, Frontkick a mnoha dalšími, ale nedávno předskakovali samotným Backyard Babies, kteří se v ČR těší stále větší oblibě. Na svém kontě mají jednu řadovou desku a velké množství singlů a EP.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY