shop.musicserver.cz
Nové desky pro 12. týden

Nové desky pro 12. týden

Vydáno: 22.03.2009 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V nových deskách to tentokrát hýří všemi možnými styly. Vedle synthpopu a elektroniky, reprezentovanými očekávanými alby Pet Shop Boys a Röyksopp, je velmi dobře zastoupený i jazz Aviashem Cohenem a Wyntonem Marsalisem, k tomu se přidává metal, rock, blues-rock a samozřejmě r'n'b a hip hop.

Pokud se v pondělí 23. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Pet Shop Boys - Yes (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / synth pop

Pet Shop Boys - Yes
Nová deska dua Pet Shop Boys sice nepatří mezi ty úplně nejočekávanější tituly jara jako noví Depeche Mode či U2, ale s klidem se může řadit hned za ně. Již první ohlasy, které jsme například na musicserveru shrnuli v rubrice Čestvě (ne)staženo, hovoří o "Yes" jako o nahrávce, kde duo Neil Tennant - Chris Lowe dokonávají svůj návrat k vlastním kořenům, který započali na předchozí "Fundamental". Novinka se asi nejvíce blíží k jednomu z jejich nejslavnějších alb "Very". Velkou roli tentokrát sehrála producentská grupa Xenomania, pod jejíž křídla patří takoví interpreti jako sestry Minogue, Sophie Ellis-Baxtor, Rachel Stevens, Sugababes a především skupina Girls Aloud. Desku reprezentuje prozatím první singl "Love Etc.", jenž uvidíte webu Pet Shop Boys. "Yes" vychází samozřejmě i v limitované edici s dalším diskem "Etc", jednou písničkou a šesti dub remixy navíc.


Röyksopp - Junior (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika / downtempo / synthpop

Röyksopp - Junior
Norské město za polárním kruhem Tromsø dalo světu dvě hudební celebrity - zpěvačku Lene Marlin a elektronické duo Röyksopp. Druzí jmenovaní na letošní rok přichystali dvoj album "Junior/Senior", jehož první část vydávají právě nyní. Dvojice Svein Berge a Torbjørn Brundtland si ke svému elektronickému řádění přizvala několik severských zpěvaček, mezi nimiž je nejvýraznější bezesporu dvojice Robyn a Lykke Li, avšak nejvíc prostoru dostala Anneli Drecker ze skupiny Bel Canto. Trojici pak doplňuje Karin Dreijer-Andersson z The Knife. Podobu alba jsme vám více přiblížili v Průvodci po desce a vy naše postřehy můžete konfrontovat s šesti skladbami na MySpace.com Röyksopp.


Wynton Marsalis - He&She (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz

Wynton Marsalis - He&She
Wynton Marsalis patří momentálně k těm nejlepším a nejvlivnějším jazzovým a možná i klasickým umělcům. Devět cen Grammy, Pulitzerova cena či post hudebního direktora Jazz v Lincolnově Centru, řada výborných alb různých žánrů, to jest jen krátká vizitka tohoto geniálního trumpetisty. Jeho nová deska "He&She" se zaměřujena oblast vztahů mezi mužem a ženou. Má dvaadvacet skladeb, ale nemusíte se děsit. Marsalis tu kombinuje hudbu a mluvené slovo. Mezi jednotlivé kompozice vložil ještě básně a věřte, že to má své opodstatnění - jedna z jeho cen Grammy je za mluvené slovo. Stejně jako jsou proměnlivé vztahy mezi pohlavími, je rozmanitá i Marsalisova hudba na tomto albu, což můžete prozkoumávat poslechem ukázek v internetovém obchodě Amazon.com.


Pearl Jam - Ten (Legacy Edition) (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: grunge rock

Pearl Jam - Ten (Legacy Edition)
Debut americké formace Pearl Jam zaznamenal ve své době téměř okamžitý úspěch a prodalo se ho na dvanáct milionů kopií. Nyní, osmnáct let po vydání do obchodů míří speciální reedice ve čtyřech různých verzích. Každý z balíčků bude obsahovat dvě verze alba - remasterovanou verzi původně vydané nahrávky a remixované CD. K dostání bude i sběratelská edice, která bude navíc obohacená o spoustu raritního materiálu a také DVD s koncertem, který se k posluchačům zatím nedostal. Jedná se o záznam vystoupení kapely na MTV Unplugged z roku 1992. Luxusní verze reedice "Ten" přinese kromě DVD i obsáhlý booklet. Fanoušci budou moct také zvolit jednodušší balíček a nebo i edici na vinylech. Stránky amazon.de nabízí ke zhlédnutí video a na MySpace.com najdete několik písní.


The Fray - The Fray (Sony Music)web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / pop

The Fray - The Fray
Denverskou partu The Fray můžeme stále počítat ještě k nováčkům hudební scény. Dali se dohromady v roce 2002 a jejich debut "How To Safe A Life" z roku 2005 byl doposud jediným počinem téhle poprockové kapely. Konečně letos se jejich fanoušci, ale třeba i kritici, kteří je nominovali na Grammy, dočkali pokračování. Bezejmenná novinka vyšla v Americe již na začátku roku, stačila dobýt vrcholek americké albové hitparády a špatně si nevedla ani v Kanadě a u protinožců. Názory na tuto desku, kterou produkovala stejná dvojice jako debut, se poměrně rozcházejí, a vy uděláte nejlépe, když si ji celou poslechnete na MySpace.com kapely a uděláte si obrázek sami.


Coheed And Cambria - Neverender: Children of The Fence Edition (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresívní rock

Coheed And Cambria - Neverender: Children of The Fence Edition
Američtí rockeři Coheed And Cambria nachystali po dvou letech, které uplynuly od vydání poslední studiovky "Good Apollo, I'm Burning Star IV, Volume Two: No World for Tomorrow" živý boxset. Muzikanti na "Neverender: Children of The Fence Edition" rozhodně nešetřili a k fanouškům posílají rovnou pět DVD a čtyři CD disky. Na nosičích zachytili sérii koncertů odehraných během maratonu "Neverender". Tato událost se spíše podobala miniturné, protože čítala šestnáct koncertů. Ty proběhly v druhé polovině minulého roku v New Yorku, Los Angeles, Chicagu a Londýně. Každý večer odehráli muzikanti všechny skladby z jednoho ze svých řadových alb a dohromady tak utvořili velký koncepční příběh o "The Amory Wars", který si zakládá na komiksech z pera frontmana kapely Claudia Sancheze. Obsáhlý balíček přináší audiovizuální záznam z každého koncert. Páté DVD obsahuje dokument o průběhu zmiňované koncertní série. Milovníci progresívního rocku by neměli a otálet a co nejdříve si boxset zakoupit, protože do prodeje se dostane pouze limitovaná edice patnácti tisíců kopií. Pětina z nich bude podepsaná od členů formace. Trailer naleznete na oficiálních stránkách kapely.


Avishai Cohen - Aurora (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz / nu-jazz

Avishai Cohen - Aurora
Basista Avishai Cohen již delší dobu patří mezi nejvýraznější osobnosti izraelské jazzové scény. Jeho působení v New Triu Chicka Corey je již minulostí, ale ještě nedávno se prezentoval ve svém vlastním triu s bubeníkem Markem Guilianem a pianistou Shai Maestrem, nicméně novinku "Aurora" již vydává čistě pod svým jménem. Druhého jmenované přesto na nahrávce uslyšíte a spolu s ním i další čtyři muzikanty. "Aurora" bude pro Avishai Cohena velmi specifickým dílem; poprvé dává na tomto CD takový důraz na zpěv. Vedle hlasu jeho samotného uslyšíte i ženský vokál Karen Malky a to v několika světových jazycích. Tři ochutnávky se nabízí na jeho MySpace.com a o vzniku desky se Cohen rozpovídal v Making of... na portálu YouTube.com.


Evolution Dejavu - Evolution (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: world music

Evolution Dejavu - Evolution
Šestice Evolution Dejavu kombinuje pestrou škálu hudebních elementů a svou jedinečností na sebe strhla pozornost už v roce 2004, kdy se stala objevem festivalu Colours Of Ostava. V podobném duchu world music se nese i jejich debutové CD "Evolution". Muzikanti na desce pracovali na konci minulého roku. Nejprve nahrávali ve studiích v Ostravě a poté se přesunuli do Prahy. Produkci svěřili do Jiřího Pašky (aka Ecson Waldes), který dříve spolupracoval také třeba se Skyline a DJ Wichem. V tvorbě Evolution Dejavu posluchačům jistě neunikne vliv kapel jako Fundamental, Transglobal Underground, ale i The Prodigy nebo Limp Bizkit. Sami se můžete přesvědčit protřednictvím několika ukázekna bandzone.cz profilu kapely. Dodejme, že křest desky proběhne 4. dubna v ostravském klubu Marley.


Dan Auerbach - Keep It Hid (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: blues-rock / garage rock / gospel

Dan Auerbach - Keep It Hid
Dan Auerbach je jedním z členů kapely The Black Keys, kteří jsou známí především spoluprácí s Danger Mousem, a "Keep It Hid" je jeho sólovým debutem. Že půjde o velmi neobvyklou nahrávku, signalizuje už výčet stylů, kterých se toto album dotýká. Přiznejte se, jak často slyšíte vedle sebe rock, blues, gospel a to vše v garážovém vydání. Pokud si nedokážete dost dobře představit, co se pod tímto mixem skrývá, MySpace.com tohoto zpěváka a kytaristy vám poskytne ucelený přehled o desce.


Hatebreed - Live Dominance (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: metalcore

Hatebreed - Live Dominance
Američtí Hatebreed vydávají po patnácti letech existence na hudební scéně své vůbec první DVD. "Live Dominance" přináší přes hodinu dlouhý koncertní záznam ze show z Detroitu, kde kapela vystoupila během svého koncertního turné Supremacy Tour. Kromě toho zde budou zachycená další vystoupení kapely například ve Philadephii nebo New Yorku. YouTube.com nabízí mlsným fanouškům trailer a muzikanti navíc na svůj MySpace.com profil umístili několik ukázek.


The-Dream - Love vs. Money (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / hip hop

The-Dream - Love vs. Money
Hity jako "Umbrella" nebo "Touch My Body" a fůra těch nejzářivějších jmen americké r'n'b scény v portfoliu - to je zpěvák, skladatel a producent The-Dream. Vedle psaní a kočírování lidí jako Kardinal Offishall, Gym Class Hero, či Byoncé ale už podruhé našel čas i na vlastní album. To dostalo název "Love vs. Money" a je celé v režii samotného zpěváka a jeho dvorního spolupracovníka Christophera "Tricky" Stewarta. K vokální výpomoci si The-Dream pozval pouze tři hosty - Kanye Westa, Mariah Carey a Lil Jona. Za Atlantikem sklízí "Love vs. Money" veskrze výborné kritiky, což můžete zkonfrontovat s poslechem alba na zpěvákově MySpace.com


Papa Roach - Metamorphosis (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní metal

Papa Roach - Metamorphosis
O nové desce americké rockové formace Papa Roach "Metamorphosis" se začalo mluvit už na začátku minulého roku, kdy se muzikanti vrhli do nahrávání. Na pomoc si zavolali producenta Jaye Baumgardnera, který spolupracoval například s P.O.D. nebo Ill Niño. Společně s Papa Roach dal dohromady dvanáct nových skladeb, přičemž první singl "Hollywood Whore" potěšil posluchače už v říjnu minuléhon roku. Letos v lednu dorazila do rádií druhá ochutnávka "Lifeline". K této písni natočili muzikanti na začátku března i videoklip, který najdete na stránkách interscope.com. MySpace.com profil kapely nabízí k náslechu oba zmiňované singly. Naživo si čeští fanoušci budou moct nový materiál poslechnout 7. června, kdy Papa Roach vystoupí v pražském klubu Roxy.


Alesha Dixon - The Alesha Show (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / reggae

Alesha Dixon - The Alesha Show
Někdejší členka dívčí formace Mis-Teeq, ale i modelka a tanečnice, která vyhrála dokonce jednu ze sérií britské obdoby "Stardance", se po třech letech hlásí s druhou sólovkou, jež dostala název "The Alesha Show". V rodné Anglii deska vyšla už na sklonku minulého roku, ale do našich zeměpisných šířek se dostává až nyní a s ním čtrnáct skladeb nesoucí se v rytmu mixu popu, r'n'b a trochu překvapivě i reggae. Desku, kterou Alesha Dixon prezentuje několika ukázkami na svém MySpace.com, produkoval obsáhlý tým, v němž působí například již zmíněná formace Xenomania nebo The Underdogs, či funky matador Steve Brooker nebo hitmaker Kuk Harell. Ti všichni a v neposlední řadě samotná zpěvačka, jež je zároveň spoluautorkou většiny písní, by měli být zárukou pestrosti nahrávky.


The Rakes - Klang (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresivní metal

The Rakes - Klang
Britská formace The Rakes nachystala po dvou letech nové řadové album "Klang". Nástupce "Ten New Messages" z roku 2007 obsahuje deset skladeb. Nahrávání probíhalo za přítomnosti producenta Chrise Zanea v Berlíně ve studiích Funkhaous Studios, protože zpěvák Alan Donohoe potřeboval k tvoření inspirativní prostředí. První singl "1989" dorazil k posluchačům minulý týden. Ten a spoustu dalších skladeb si můžete poslechnout na MySpace.com profilu kapely.


Ice Cube - Raw Footage (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: gangsta rap / hip hop

Ice Cube - Raw Footage
Skoro to tak vypadá, že nebýt plánovaného dubnového koncertu v pražské Incheba Aréně, pravděpodobně by se Česko aktuálního počinu Ice Cubea vůbec nedočkalo. "Raw Footage" se totiž americkým albovým žebříčkem prohánělo již loňský srpen. Jeden ze zakladatelů gangsta rapu samozřejmě pokračuje v tomto stylu i nadále a k tomu přidává politicky orientovaný hip hop a další jeho podoby. U produkce a hostů si vystačil s poměrně málo známými jmény. Ty nejprofláklejší na "Raw Footage" uslyšíte; patří mezi ně Young Jeezy, Keith David, The Game, Musiq Soulchild, Nas či Scarface. Čtyři tracky můžete poslouchat na jeho MySpace.com


The Veronicas - Hook Me Up (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / taneční pop

The Veronicas - Hook Me Up
Někdy je celkem zajímavé, jak dlouho trvá, než se do Evropy propracují hudební novinky z Austrálie, obzvláště v případě interpretů, kteří už zde něco vydali. Podobně jako u dua The Veronicas. Cesta jejich druhého alba "Hook Me Up" na starý kontinent trvala rok a čtvrt. Dvojice Jess a Lisa oproti prvotině naprosto vyměnila styl - slečny zahodily rockové prvky a do svého popu naopak naočkovaly řadu tanečních prvků včetně techna a house. Jak se tedy The Veronicas oproti "The Secret Life Of..." změnily, zjistíte na jejich MySpace.com, kde je celá deska k dispozici.


Dále vychází:

After All - Cult Of Sin (Mystic Production)
Agathodaimon - Phoenix (Mystic Production)
Big Ali - Hit The Floor (Warner Music)
Billy Sheehan, - Holy Cow (Mystic Production)
Black Messiah - First War Of The World (Mystic Production)
Blackguard - Profugus Mortis (Warner Music)
Blue October - Approaching Normal (Universal)
Cassandra Wilson - Closer To You:Pop Sid (EMI)
Derek Sherinian, - Molecular Heinosity (Mystic Production)
Domain - The Chronicles Of Love, Hate And Sorrow (Mystic Production)
Ektomorf - What Doesn't Kill Me ... (Mystic Production)
Flo Rida - Right Round Feat. Ke$Ha (Singl) (Warner Music)
Genesis - Foxtrot (EMI)
Genesis - Nursey Cryme (EMI)
Genesis - Selling England By The Pound (EMI)
Genesis - The Lamb Lies Down On Broadway (EMI)
Genesis - Trespass (EMI)
Glasvegas - Glasvegas (CD+DVD) (Sony Music)
Ignominious Incarceration - Of Winter Born (Mystic Production)
Lyle Lovett And His Large Band - It'S Not Big It'S Large (Warner Music)
Nachtgeschrei - Am Rande Der Welt (Mystic Production)
Nightwork - Respectmaja/New Verse/09 (EMI)
Pearl Jam - Stickman (Universal)
Pearl Jam - Ten (Collector's Edition) (Sony Music)
Pearl Jam - Ten (Deluxe Edition) (Sony Music)
Pearl Jam - Ten (Legacy Edition) (Sony Music)
Radiohead - Bends/Collectors Series (EMI)
Radiohead - Bends/Ltd (EMI)
Radiohead - Ok Computer/Collectors Series (EMI)
Radiohead - Ok Computer/Ltd (EMI)
Radiohead - Pablo Honey/Collectors Series (EMI)
Radiohead - Pablo Honey/Ltd (EMI)
Rolando Villazon - Villazon-HäNdel (Universal)
Rough Silk - A New Beginning (Mystic Production)
Různí - Bravo Hits 2009/1 (Universal)
Různí - Disney Singalong Cheetah Girls (EMI)
Různí - Hannah Montana The Movie (EMI)
Různí - Heavy Metal Killers (Mystic Production)
Různí - HSM/Muzikál ze střední 3 Sing (EMI)
Ska2Tonics - Toto ti zachutí (EMI)
Yuksek - Away From The Sea (Universal)

NÁZORY
  • Chyba (Misho8723, 22.03.2009 10:17) Reagovat

    Pearl Jam vydali album Ten v roku 1991, čiže odvtedy ubehlo 18 rokov, nie 28 ako sa píše v článku.

    • Re: Chyba (Tomáš Parkan - autor, 22.03.2009 11:53) Reagovat

      To je trapný omyl:-). Děkujeme za upozornění, opraveno.

  • Royksopp (Jan Mrázek, 22.03.2009 10:38) Reagovat

    Ten song Happy Up Here co mají Royksopp na myspace zní jak vysamplovaný Daft Punk.

    • Re: Royksopp (Jan Mrázek, 22.03.2009 11:10) Reagovat

      Aha teď jsem si všimnul, že je to nějakej remix (Breakbot remix). Originál zní uplně jinak. Fakt je to hodně podobný Eple.

  • Royksopp (Tomas, 22.03.2009 17:21) Reagovat

    Royksopp síce pochádzajú z Tromsø, dohromady sa dali a žijú však v Bergene, čo je druhé najväčšie mesto v Norsku a určite nie je za polárnym kruhom. Z toho istého mesta je aj Annie, či Kings Of Convenience

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Mark Knopfler - One Deep River 8/10
Recenze: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 00:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií (23.04.2024 08:00)
- Video: "Dancing Star" Pet Shop Boys je poctou všem talentovaným a odvážným (07.04.2024 15:15)
- "Útok na lidskou kreativitu musí skončit," píší Billie Eilish, Pearl Jam i Robert Smith a bouří se proti AI (05.04.2024 10:48)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Audio: Pearl Jam ve dvouminutové "Running" laškují s punkem (23.03.2024 19:28)
- Pet Shop Boys se v novém singlu vrhnou do víru tance (22.03.2024 12:41)
- Pearl Jam se vracejí s deskou "Dark Matter". Bude prý tvrdší, než čekáme (14.02.2024 10:43)
- Video: Pet Shop Boys se v klipu "Loneliness" ohlížejí za mladistvou nerozvážností (01.02.2024 15:30)
- Pet Shop Boys se vracejí s novým albem "Nonetheless" (31.01.2024 11:04)
- Avishai Cohen a Makoto Ozone oslaví koncertem Přátelství (22.01.2024 17:39)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Adele Queen AC/DC Sia Kabát U2 Rush Bono Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu